Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επιμελητήριο: Δείτε ποιοι υπερψήφισαν τον προϋπολογισμό από την αντιπολίτευση (video-φωτο)

- Advertisement -

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Επιμελητηρίου την προηγούμενη εβδομάδα,αφού διεκόπη λόγω μη απαρτίας,μετά την αποχώρηση μελών της αντιπολίτευσης.

Κύριο θέμα ήταν η ψήφιση του προϋπολογισμού,το οποίο έγινε αφορμή έντονων αντεγκλήσεων ανάμεσα στον Πρόεδρο κ.Πιτσάκη και τους κ.κ. Λουζιώτη και Μουρίκη.

Η μη ψήφιση του προϋπολογισμού,βάζει φρένο στο μεγάλο αναπτυξιακό έργο του Open Mall (Ανοικτό κέντρο Εμπορίου) που αφορά στην πόλη του Λουτρακίου.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω

Eπιμελητήριο: Δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό. “Φρένο” στο Open Mall Λουτρακίου

 

 

Περιληπτικά

Το έργο στοχεύει στην αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης και συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας των 93 επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός της περιοχής παρέμβασης, από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως την οδό Σολωμού.

 

Για την υλοποίησή του, σχεδιάζονται δράσεις: αστικής ανάπλασης, αναβάθμισης του δημόσιου χώρου, ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και δημιουργίας ολοκληρωμένου marketing plan με σκοπό να αναδειχθεί η ταυτότητα της εμπορικής περιοχής με “έξυπνες” παρεμβάσεις και πολιτικές που καθιστούν την πόλη πιο ελκυστική.

Σημειώνεται ότι από την αντιπολίτευση υπερψήφισαν τον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου Κορινθίας, οι κ.κ. Γέρου Δημήτριος, Γκιώνης Ιωάννης, Γεώργαρης Βασίλειος, Παπαϊωάννου Βαγγέλης και Μπίτζιος Δημήτριος.

 

Στη συνεδρίαση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Λουτρακίου κ.Γκιώνης,οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων ΓιάννηςνΚαραπανάγος και Μαρία Πρωτοπαππά και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου Ανδριάννα Κουρούκλη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog