Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

H Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας από τις ισχυρότερες της Περιφέρειας Πελοποννήσου!

- Advertisement -

H Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας από τις ισχυρότερες της Περιφέρειας! Οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη!

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι ειδικές υπηρεσίες της δηλαδή η Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης Κορινθίας (ΔΙ.ΑΣ.), η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Κορινθίας (Ο.Π.Κ.Ε.) δίνουν δυναμικά το παρών και ΄΄οργώνουν΄΄ καθημερινά τις γειτονιές της Κορινθίας.

Mε πενιχρά μέσα, όπως για παράδειγμα εξοπλισμό, έχουν δώσει το δικό τους στίγμα στην κοινωνία και έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τη δημόσια ειρήνη και ευταξία.

Όπως σας ενημερώνει καθημερινά το loutrakiblog.gr, o Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, κ. Δημήτρης Βλάχος και ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου κ. Γιώργος Λιμνιάτης από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους, έχουν καταφέρει να εξαρθρώσουν πολλές εγκληματικές οργανώσεις ενώ τους τελευταίους 4 μήνες, σχεδόν σε καθημερινή βάση, πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγησή τους οργανωμένες επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά σε Εξαμίλια , Ζευγολατιό και Βασιλικό Κορινθίας.

Στο ενεργητικό τους έχουν ως επί το πλείστον επιτυχίες και είναι ιδιαιτέρως λαοφιλείς καθώς κατάφεραν να ΄΄σπάσουν΄΄ περιοχές – άβατo στην Κορινθία που για πολλά χρόνια αποτελούσαν μια μεγάλη πληγή.

Ήταν καιρός οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας να δουν τόσο μεγάλο έργο!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog