Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Hλίθια ”επίθεση” στο Loutrakiblog

- Advertisement -

Eντελώς ξαφνικά σήμερα τα ξημερώματα κατέβηκαν οι σελίδες μας στο Facebook.Αυτό και μόνο δείχνει ότι ενοχλούμε.Ποιούς ενοχλούμε;

Αυτούς που δεν τους αρέσουν όσα γράφουμε προφανώς,αυτούς που νομίζουν, στον μικρόκοσμο που ζούνε, ότι μια ομαδική αναφορά θα κλείσει την φωνή  μας στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Τους ενημερώνουμε ότι η προσπάθεια τους δεν αποδίδει.Από το facebook προέρχεται μόνο το 1/4 των επισκεπτών μας!Οπότε η ηλίθια αυτή ”επίθεση” εστέφθη με αποτυχία.

Φαίνεται πως η αρθρογραφία μας των τελευταίων ημερών, ενόχλησε αρκετά έως πάρα πολύ κάποιους που αναγκάστηκαν να κάνουν ομαδική μαζική αναφορά (να μην σας πούμε πόσα άτομα) για να μπλοκάρουν τις σελίδες μας και μάλιστα …ξημερώματα….

Φαίνεται ότι κάποιοι επιβουλεύονται το καλό και την ευημερία του τόπου μας και συγκεκριμένης μεγάλης επιχείρησης.

Φαίνεται ότι κάποιοι φοβούνται….Ομως εμείς δεν φοβούμαστε. Συνεχίζουμε να γράφουμε όλα όσα πιστεύουμε. Οτι ενοχλούμε σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά κύριοι !!

Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι ύστερα από αυτή τη φασιστική ενέργεια αποκαλύφθηκαν ποιοί κρύβονται από πίσω.Και θα περάσουν καλά στην συνέχεια!

 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΈΤΣΙ ΠΡΈΠΕΙ.. Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΕΤΑΙ. ΟΠΟΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΜΎΓΑ ΘΑ ΜΥΓΙΆΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΈΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΌ ΡΗΤΌ

  2. Πολλά γράφετε παίδες και συγκεκριμένα πολλά γράψατε τις τελευταίες μέρες και μπράβο σας !! Ειδικά για το Καζίνο Λουτρακίου. Να ξέρετε ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από αυτά τα άρθρα σας. Επίσης ενόχλησαν και τα σχόλια κάτω από τις δημοσιεύσεις σας.Συνεχίστε ρε, σας γουστάρουμε !! Γιαυτό είστε πρώτοι με διαφορά. Οταν γράφετε εσείς κάτι, σείεται η πόλη !

  3. Γιαυτό είστε πρώτοι και με διαφορά ! Γιατί όταν γράφετε ενοχλείτε, γιατί σείεται η πόλη και όχι μόνο. Συνεχίστε ρε, μη φοβού !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog