Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κωστής Ζερβός:Πολιτικοί αμοραλιστές και αδιαφανείς Καραπανάγος, Βασιλείου και Πρωτοπαππά (video)

- Advertisement -

Αφού διεκόπη το δημοτικό συμβούλιο για λίγα λεπτά

Δείτε περισσότερα

Κωστής Ζερβός: Μυστική,εξωθεσμική συνάντηση Καραπανάγου, Βασιλείου,Κοντού Δ.με τον εργολάβο Βλάχο (video)

Το συμβούλιο συνεχίστηκε με την τοποθέτηση αρχικά του Προέδρου κ. Θυμή

“Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη όσων λέει.Καλό είναι να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες για να μην έχουμε αντιδράσεις. Εχει δίκιο η κ. Πρωτοπαππά που ενίσταται, απλά θα έπρεπε να περιμένει να τελειώσει ο κ. Ζερβός την τοποθέτησή του και να απαντήσει. Ο κ. Ζερβός πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την κ. Πρωτοπαππά”

Ζερβός Κωστής: Ανακαλώ ότι παρευρέθηκε η κ. Πρωτοπαππά στη συνάντηση με το Βλάχο από εσφαλμένη πληροφορία (που μετέφερε ο κ. Βασιλείου)

Ρωτάω όμως το εξής.Ο εκπρόσωπός της στο ΔΣ της Τουριστικής έχει αυτονομηθεί|;;O εκπρόσωπός της ήταν  στη συνάντηση. Πήγαν λοιπόν εξωθεσμικά . Με ποια ιδιότητα και γιατί να γίνει εν κρυπτώ. Αυτά είναι ανήκουστα πράγματα.

Η λέξη πολιτικός αμοραλισμός είναι λίγη. Και ερχόμαστε σήμερα να κάνουμε μια ημερίδα, χωρίς να εχουμε απόφαση.Εχουμε σε λίγο καιρό τον πλειστηριασμό του ΣΠΑ, εναλλακτικό σενάριο δεν έχουμε, απλά θα κάνουμε την προσευχή μας.Χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε Γενική Συνέλευση της Τουριστικής και να μάθουμε από το διαχειριστή, να ενημερωθούμε για την οικονομική κατάσταση….

Από την άλλη ένας επενδυτής φέρεται ότι θέλει να αγοράσει το χρέος της Τουριστικής έναντι του κ. Βλάχου. Δηλαδή ένας ιδιώτης θέλει να αγοράσει από ένα άλλο ιδιώτη. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο δήμος;;

(Παρενέβη ο κ. Πέτρου Παναγιώτης διαμαρτυρόμενος για τη διαδικασία)

Ζερβός: Για τη συνάντηση θα μας πείτε κάτι;; Θα μας απαντήσετε;;

Πρωτοπαππά: Kατ΄εντολήν δεν απαντάμε

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειδα ολα τα αρθρα κ τα βιντεο ..τελικα ο Βασιλειου λεει τα δικα του κ εχει κανει μεγαλη ανακατωσουρα ..αλλα γινονται αλλα τους λεει αλλα υποθετει ας το πουμε. τς τς τς ..

    • 7:20 έπιασες πάλι μεροκάματο;Ποιους νομίζεις ότι πείθεις; Τους ψηφοφόρους του απόστρατου; Κοψοχέρηδες έγιναν οι άνθρωποι σαν αυτούς που ψήφισαν την αγαπημένη σου ΝΔ. Χαχαχα κάνε ένα γκάλοπ και τα λέμε πάλι.

  2. Aνακάλεσε μεν, αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη ο κύριος καθηγητάς μας. Και ερωτώ: είναι πολιτικοί αμοραλιστές οι άλλοι, αλλά πολιτικός μοραλιστής ο ίδιος που πριν τις εκλογές διερρήγνυε τα ιμάτιά του, επιμένοντας λυσσαλέα κιόλας, πως κατεβαίνει ως απολύτως ανεξάρτητος μέχρι που σκάζει από Κουμουνδούρου η λίστα των υποψηφίων που υποστηρίζει σε κάθε νομό ο σύριζα; Να κοιτάζουμε και λίγο την καμπούρα μας κύριε ζερβέ που μπήκες στον πολιτικό στίβο με ψέμματα, εξαπάτηση και αμοραλιστικό τουπέ προς τους συνδημότες σου με σκοπό την ψηφοθηρία.

  3. Εμένα τελικά μου άρεσει αυτήν η απειρία του Ζερβού και του Δρίτσα . Όχι μόνο κρατάνε ένα επίπεδο αλλά μιλάνε πάντα με επιχειρήματα και αποδείξεις . Όλοι οι υπόλοιποι μόνο φωνές και κραυγές και ουσία τίποτα

  4. ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΛΟΥΤΡΑΚΙΜΠΛΟΓΚ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ;

  5. Οι ίδιοι τα γράφουμε μωρέ για να δείξουν και καλά πως είναι αρεστοί στον λαό. Κάνουνε τις βλακείες τους και μετά κοτσάρουν και μια ανάρτηση “Τι άξιοι και ικανοί που είναι στην επιλογή ευθύνης”, ακριβώς για αυτό, να καλύψουν τα λάθη τους. Για να μας πουν με αποδείξεις όμως και επιχειρήματα, όπως λένε, ότι κατέβηκαν ανεξάρτητοι στις εκλογές; Αλλά τουμπέκα.

  6. ο/η ορκισμένος/η οπαδός της “επιλογής ευθύνης” μας δηλώνει πως αρέσκεται στην απειρία του προέδρου και της δεξιάς του (ίσως αριστεράς του ταιριάζει περισσότερο) χειρός, διότι η απειρία τους αυτή καθαυτή σχετίζεται με το επίπεδό τους το οποίο αντιδιαστέλλει με αυτό των υπολοίπων παρατάξεων. Είναι απορίας άξιον πως αυτά τα δύο (βλ. απειρία-επίπεδο) μπορούν να συνδεθούν. Και συνεχίζει, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μας πείσει για τους ισχυρισμούς του/της, πως είναι οι μόνοι που μιλούν με επιχειρήματα και αποδείξεις. Αλήθεια, είναι επιχείρημα και απόδειξη ότι οι Καραπανάγος και Πρωτοπαππά παρεβρέθησαν στην κρυφή συνάντηση επειδή το είπε ο Βασιλείου; Γιαυτό ο κύριος Ζερβός εξετέθη ανεπανόρθωτα και απειλήθηκε με μήνυση, λόγω της ανικανότητά του, που εκπηγάζει από την απειρία του, να διασταυρώσει την εν λόγω πληροφορία. Επίσης, ο/η οπαδός δεν μας είπε ποια είναι η ουσία, και πως την προσδιορίζει, που έχει ο Ζερβός με τον Δρίτσα και δεν την έχουν οι υπόλοιποι. Αυτά που γράφει είναι όχι μόνο ρατσιστικά που στρέφονται εναντίον όσων δεν ανήκουν στην “επιλογή ευθύνης”, αλλά καταδεικνύουν και το αληθινό επίπεδο των συριζαίων που εμπλέκονται σε αυτόν τον επικίνδυνο για τον τόπο πολιτικό φορέα. Τέτοιες ρατσιστικές δηλώσεις εναντίον αντιπάλων πολιτικών σχηματισμών πρέπει να καταδικάζονται. Ευχαριστώ για την ανάρτηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog