Αφού διεκόπη το δημοτικό συμβούλιο για λίγα λεπτά

Δείτε περισσότερα

Κωστής Ζερβός: Μυστική,εξωθεσμική συνάντηση Καραπανάγου, Βασιλείου,Κοντού Δ.με τον εργολάβο Βλάχο (video)

Το συμβούλιο συνεχίστηκε με την τοποθέτηση αρχικά του Προέδρου κ. Θυμή

“Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη όσων λέει.Καλό είναι να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες για να μην έχουμε αντιδράσεις. Εχει δίκιο η κ. Πρωτοπαππά που ενίσταται, απλά θα έπρεπε να περιμένει να τελειώσει ο κ. Ζερβός την τοποθέτησή του και να απαντήσει. Ο κ. Ζερβός πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την κ. Πρωτοπαππά”

Ζερβός Κωστής: Ανακαλώ ότι παρευρέθηκε η κ. Πρωτοπαππά στη συνάντηση με το Βλάχο από εσφαλμένη πληροφορία (που μετέφερε ο κ. Βασιλείου)

Ρωτάω όμως το εξής.Ο εκπρόσωπός της στο ΔΣ της Τουριστικής έχει αυτονομηθεί|;;O εκπρόσωπός της ήταν  στη συνάντηση. Πήγαν λοιπόν εξωθεσμικά . Με ποια ιδιότητα και γιατί να γίνει εν κρυπτώ. Αυτά είναι ανήκουστα πράγματα.

Η λέξη πολιτικός αμοραλισμός είναι λίγη. Και ερχόμαστε σήμερα να κάνουμε μια ημερίδα, χωρίς να εχουμε απόφαση.Εχουμε σε λίγο καιρό τον πλειστηριασμό του ΣΠΑ, εναλλακτικό σενάριο δεν έχουμε, απλά θα κάνουμε την προσευχή μας.Χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε Γενική Συνέλευση της Τουριστικής και να μάθουμε από το διαχειριστή, να ενημερωθούμε για την οικονομική κατάσταση….

Από την άλλη ένας επενδυτής φέρεται ότι θέλει να αγοράσει το χρέος της Τουριστικής έναντι του κ. Βλάχου. Δηλαδή ένας ιδιώτης θέλει να αγοράσει από ένα άλλο ιδιώτη. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο δήμος;;

(Παρενέβη ο κ. Πέτρου Παναγιώτης διαμαρτυρόμενος για τη διαδικασία)

Ζερβός: Για τη συνάντηση θα μας πείτε κάτι;; Θα μας απαντήσετε;;

Πρωτοπαππά: Kατ΄εντολήν δεν απαντάμε