Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Πρόταση-σεισμός: Υποβιβασμός για Ολυμπιακό, ισόβιος αποκλεισμός για Μαρινάκη!

- Advertisement -

Η εισήγηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας φέρνει τους Πειραιώτες σε εξαιρετικά δύσκολη θέση που απειλούνται και με πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ
Ηεισήγηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είναι επίσημη και ρίχνει τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα… σχοινιά. Υποβιβασμό, 3 εκατ. ευρώ πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ προτείνει η Παναγιώτα Σπανού, κάτι που φέρνει την ομάδα του Πειραιά σε εξαιρετικά δυσμενή θέση καθώς απέχει ένα… σκαλοπάτι πριν από τη Σούπερ Λιγκ 2.

Η εισήγηση από το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας που διέρρευσε την Τετάρτη (22/4) είναι επίσημη και αναφέρει μεταξύ άλλων: Να υποβιβαστούν οι «ερυθρόλευκοι», να αποκλειστεί δια βίoυ από το ποδόσφαιρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και να επιβληθεί πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ που αναφέρεται σε «προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους» και παραπέμπει για τις ποινές στο άρθρο 29 («επηρεασμός για χειραγώγηση αγώνα») και περιλαμβάνει τις πιο βαριές τιμωρίες των πειθαρχικών κανονισμών.

Επί της ουσίας, το μέλος της ανεξάρτητης Επιτροπής της ΕΠΟ, θεωρεί, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχει χειραγώγηση του επίμαχου αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου το 2015 για στοιχηματικούς λόγους. Ανάλογη είναι η εισήγηση και για την ομάδα του Περιστερίου (υποβιβασμός) και πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ, ενώ προτείνεται και ο ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο και για τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έπειτα από μήνες έρευνας, που άρχισε τον περασμένο Νοέμβριο κατέληξε σε μια εισήγηση που προκαλεί σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς πέραν του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου στο εδώλιο του κατηγορουμένου φέρνει, κατά πληροφορίες, και 15 φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, στελέχη της Ομοσπονδίας την περίοδο 2012-2015 αλλά και πρόσωπα που κάθονται ήδη στο σκαμνί του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των 28 ή της αποκαλούμενης «Συμμορίας» που βρίσκεται σε εξέλιξη (έχει παγώσει προσωρινά λόγω κορονοϊού).

Αξίζει να τονιστεί πως η Επιτροπή Δεοντολογίας που υπάγεται στην ΕΠΟ, κινείται ανεξάρτητα από την έκβαση του ποινικού δικαστηρίου, που, ούτως ή άλλως, δεν πρόκειται να έχει λάβει απόφαση πριν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, η εισήγηση από την ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας έχει βαρύνουσα σημασία. Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση του ΟΦΗ και του Αιγινιακού, που είχαν κατηγορηθεί για χειραγώγηση του μεταξύ τους αγώνα τον Νοέμβριο του 2017, η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας έκανε λόγο για υποβιβασμό και των δύο ομάδων. Κι έπειτα από την ακροαματική διαδικασία, το Δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας την είχε κάνει δεκτή τιμωρώντας με υποβιβασμό. Οι δύο ΠΑΕ ωστόσο, και τα κατηγορούμενα πρόσωπα, είχαν προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και είχαν αθωωθεί.

 

Η διαδικασία

Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία που ακολουθείται είναι η ακόλουθη: «Ο Πρόεδρος του Δικαστικού Τμήματος θα εξετάζει την τελική έκθεση και τους φακέλους της υπόθεσης με τη συνδρομή της Γραμματείας. Εφόσον ο Πρόεδρος του Δικαστικού τμήματος θεωρεί ότι τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι επαρκή προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία, μπορεί να κλείσει τη διαδικασία και να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Εφόσον είναι αναγκαίο, ο Πρόεδρος του Δικαστικού Τμήματος μπορεί να επιστρέφει την τελική έκθεση στο ερευνητικό τμήμα για τροποποίηση ή συμπλήρωση ή μπορεί να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνες. Εφόσον ο Πρόεδρος του Δικαστικού Τμήματος θεωρεί ότι η τελική έκθεση είναι πλήρης, θα προχωρά στην περαιτέρω δικαστική διαδικασία» αναφέρει το άρθρο 73 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Επιπρόσθετα στο άρθρο 74 αναφέρεται:

«Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος του δικαστικού Τμήματος αποφασίσει να προχωρήσει σε δικαστική διαδικασία, θα κοινοποιεί την τελική έκθεση στους διαδίκους.

  • – Οι διάδικοι θα έχουν δικαίωμα να λάβουν αντίγραφα του φακέλου της υπόθεσης.
  • – Ο Πρόεδρος του Δικαστικού Τμήματος, θα ορίζει προθεσμία στους διαδίκους προκειμένου να υποβάλλουν υπόμνημα με την θέση τους σε σχέση με την κατηγορία, τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς τους, τυχόν ισχυρισμούς περί αναρμοδιότητας, τα αποδεικτικά τους στοιχεία και αιτιολογημένα αιτήματα ως προς την παραδοχή των αποδεικτικών μέσων επί των οποίων πρόκειται να βασιστούν οι ισχυρισμοί τους, όπως και τυχόν αιτιολογημένο αίτημα για διεξαγωγή ακροαματικής διαδικασίας, αναφέροντας τους μάρτυρες τους οποίους προτίθενται να εξετάσουν. Οι διάδικοι θα συνυποβάλλουν μια συνοπτική περίληψη του περιεχομένου που αναμένεται να έχουν οι μαρτυρικές καταθέσεις».

Στο άρθρο 76 τονίζεται ότι ο πρόεδρος «μπορεί αυτεπαγγέλτως να διατάξει τη συλλογή περαιτέρω αποδείξεων και την κλήτευση πρόσθετων μαρτύρων στην ακροαματική διαδικασία. Αποδείξεις που έχουν ήδη συγκεντρωθεί μπορεί να ληφθούν εκ νέου εάν κρίνεται αναγκαία η άμεση γνώση των αποδείξεων προκειμένου να ληφθεί ορισμένη απόφαση».

Δεν είναι απαραίτητη η ακροαματική διαδικασία

Όσον αφορά την ακροαματική διαδικασία, δεν είναι υποχρεωτική. «Κατά γενικό κανόνα, δε θα διεξάγεται ακροαματική διαδικασία και το δικαστικό τμήμα θα αποφασίζει με βάση τα στοιχεία του φακέλου» αναφέρει το άρθρο 77 και προσθέτει.

  • – Σε περίπτωση υποβολής σχετικού αιτιολογημένου αιτήματος από τους διαδίκους το Δικαστικό Τμήμα μπορεί να επιτρέψει τη διεξαγωγή ακροαματικής διαδικασίας στην οποία θα καλούνται όλοι οι διάδικοι.
  • – Κατά τη διακριτική του ευχέρεια το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής μπορεί να αποφασίσει την διεξαγωγή ακροαματικής διαδικασίας στην οποία θα καλούνται όλοι οι διάδικοι.
  • – Η ακροαματική διαδικασία θα λαμβάνει χώρα δημόσια.
  • – Ο Πρόεδρος του δικαστικού τμήματος θα διευθύνει την ακροαματική διαδικασία και θα αποφασίζει για τη σειρά εξέτασης των μαρτύρων.
  • – Οι διάδικοι φέρουν την ευθύνη να διασφαλίζουν την εμφάνιση των μαρτύρων, των οποίων ζήτησαν την εξέταση και φέρουν τα έξοδα που σχετίζονται με την προσέλευση τους.
  • – Με το πέρας της αποδεικτικής διαδικασίας το μέλος του ερευνητικού τμήματος θα εισηγείται επί της υπόθεσης.
  • – Η ακροαματική διαδικασία θα ολοκληρώνεται με τις αγορεύσεις των διαδίκων.
  • – Ο Πρόεδρος του Δικαστικού Τμήματος μπορεί να επιτρέψει στο διωκόμενο μια τελευταία ευκαιρία να μιλήσει».

 

 

 

 

https://www.ethnos.gr/

- Advertisement -

124 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα θέλει και εσάς εκεί στο μπλοκ ο πισινός σας 😜είναι να τα βάζετε εσείς τέτοια δημοσιεύματα. Τα ψάχνουμε πρώτα και μετά το βάζουμε το άρθρο. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα βγει κάνας πικραμένος και θα πάμε για κατοστάρα σχόλια. Αυτήν την βόμβα του κ#@@@λου την βγάζουν κάτι SDNA και λοιπά αντιολυμπιακα σαιτ. Η υπόθεση είναι από το2015 και από τότε έχουν διαγραφεί λόγο αμφιβολιών πολλά. Από τα ποιο τρελά της υπόθεσης είναι ότι ο Ολυμπιακός έστησε παιχνίδι για τον παναθηναικο 😂😂για τόσο σκάνδαλο μιλάμε 😜😜Λοιπόν για να μην το τραβάμε θα γίνει ότι έγινε και στης άλλες περιπτώσεις που τα ρίχνουν στον ολυμπιακό και το Μαρινακη και πριν στον κοκκαλη και σε όλους τους προέδρους…Για τον Σαββίδη πολλή ησυχία βλέπω. Μάλλον λόγο κορονοιοιο. Αντε γειά μας και φρόνιμα εσείς οι πελάτες του θρύλου 😎👍

  2. Ποιος έχει τιμωρηθεί σε αυτή την χώρα για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός αδερφε !!Αυτη η ιστορία είναι όχι για γέλια αλλά για κλάματα !Εισηγση κάνουν από το 15 και οταν πάνε στο δικαστή τους λέει φύγετε από εδώ 😂😂Είπε ο Φύσσας ότι άκουσε τον Ζα Πιντο που άκουσε τον α Κατσουράνη κλπ !Ταιδια οταν κάλεσαν και τους προέδρους και έλεγαν ειχα ακούσει μου είπαν και τέτοια !το καλό είναι ότι βάσει της εισήγησης ο Ολυμπιακός έστησε το παιχνίδι ΟΦΗ Παναθηναϊκού 😂😂😂😂😂😂Την μεγάλη πλάκα θα την πάθει ο Θωμαΐδης 😮😮😮τον έχει αναλάβει προσωπικα ο Κουγιας αυτόν !!ας πούμε ότι υπάρχει και μια τις εκατό να είναι μπλεγμένος ο Ολυμπιακός πιστεύει κανείς ότι θα τιμωρηθεί !και δεν το λέω γιατί είμαι γαβρος αλλά πολλά τα παραδείγματα !παντως από τότε που ανάλαβε ο Βαγκελας κάθε χρόνο υποβιβάζετε ο Ολυμπιακός !κανονικα έπρεπε να πεζει με τον Ολυμπιακό Λουτρακιου και τον ΑΟΠ 😂😂😂Αντε γεια πελάτες

  3. Εκεί δηλ που είχαμε το μπλογκ να δέχεται επιθέσεις από ματαιόδοξους πολιτικάντηδες, νάτος τώρα και ο λαγάνας να κατηγορεί τους συντάκτες για κίτρινο τύπο και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ποιός? Ο λαγάνας που κατηγορούσε τους πολιτικάντηδες που επιτέθηκαν στο μπλογκ. Αλλά πάνω από τον Μαρινάκη δεν βάζει καμιά φιλία. Ούτε συγγένεια. Γιαυτό δεν θέλει να τον βλέπει ούτε με τηλεσκόπιο ο μπάρμπας του. Είτε θα ζητήσει συγγνώμη για τις συκοφαντίες στους συντάκτες ή να πάει να τσακίδια ο λαγάνας.

  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΙΕΡΉ ΑΓΕΛΆΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΗ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΤΟ ΚΑΡΦΙ) ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ!! ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΆ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΜΈΡΑ ΧΤΕΣ ΣΆΒΒΑΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

  5. Εσένα θα σε λέω ο “λαγάνας” για να σε ξεχωρίσω και εσύ όταν μου γράφεις να βάζεις λαγάνας στο σχόλιο 👍λοιπόν τραβά να ζυγιστεις και έλα να μας πεις πόσα κιλά λαλακας είσαι

  6. Ασφαλώς. Ούτε στην διάσημη παράγκα του Θωμά Μητρόπουλου τιμωρήθηκε κάνεις που πιαστηκε αρχιδιαιτητης με αδιάσειστες αποδείξεις καταγεγραμμένες συνομιλιας να λέει: ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω και κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να γ… Μια ομάδα που έπρεπε να κοσμεί τις τάξεις της ενδόξου Γ’ Εθνικής, φτάνει σε σημείο να παίρνει πρωταθλήματα.

  7. ΟΧΙ Β ΕΘΝΙΚΗ, ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΚΩΤΑ, ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ, ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.

  8. ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΠΕΤΣΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ? ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΠΩΣ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΣΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕ.

  9. Να πέσει ο Ολυμπιακός, ναι. Συμφωνώ.Ο Μπάουγκ????Θα πέσει ποτέ???Πόσες φορές έπρεπε να πέσει και έχει σωθεί???Για να μην μιλήσω για παλιές ιστορίες με “λουλούδια”, Με Μπουμπλήδες κλπ…

  10. Γαύροι εείστε η ντροπή του ποδοσφαίρου και των οπαδών.Καταστρεψατε τα πάντα στο ποδόσφαιρο μας χαλάσετε τις Κυριακές μας προκειμένου να παίρνετε τίτλους πατώντας επί πτωμάτων. Είστε η χειρότερη φάρα και οι πιο σανοφαγοι οπαδοί σε όλο το κόσμο.🤑🤮

  11. Ρε πελάτες όταν έπαιρνε πρωτάθλημα ο Καραγκιοζοπουλος και ο πατικας και δεν έπαιρναν παίχτες όπως Ντεταρι Φουνες Προτασωφ και άλλοι παιχταράδες που ήσασταν τότε. Από το 97 που άρχισε το θηρίο να ξυπνάει και να σαρώνει τα πάντα πες μου πότε αγωνιστικά μια ομάδα ήταν καλύτερη από τον ολυμπιακό σε υλικό προπονητή διοίκηση κλπ. Για τον βαζελο κυρίως που είναι ο αντίπαλος και μετά η Αεκ εμείς φταίμε που διαλυθηκατε μόνοι σας. Θέλατε πολυμετοχικους θέλατε Ντεμη και μετά σας φταίει ο. Θρύλος λεφτά και ο Κόκκαλης και ο Βαγγέλης έχουν. Για κοιτάτε ποιους έχετε προέδρους.. Σιγά σιγά θα τα πούμε όλα εδώ τώρα που αρχίσαμε, Αντε γειά μας

  12. Βρες αδερφέ εσύ με το σανο έχεις πλάκα. Υπάρχει ποιο σανοφαγος οπαδός από τους βαζελες. Ρε θυμάστε που σας λέγαμε τότε που θέλατε να φάτε τον Τζιγκερ κσθηστε καλά θα τρέχετε. Πάρτε πολυμετοχικό σανο και χρωστάτε μέχρι τον καφενζη στην ΠΑΕ. Ο Τζιγκερ την ομάδα την είχε αξιοπρεπή τουλάχιστον. Και σε άλλα πρωτάθληματα ομαδαρες έχουν κάνει στην άκρη από τίτλους αλλά έχουν γράψει ιστορία κυρίως στην Ευρώπη. Μπορούσε άνετα ο βαζελος να ήταν δεύτερος αλλά αξιοπρεπεις. Τα ίδια και η Αεκ. Έχεις ομάδα και χρήμα προχωράς αλλιώς βλέπεις την πλάτη του θρύλου. Δεν μπορεί να φταίει ο κάθε κακός πρόεδρος του γαβρου κάθε φορά

  13. Να σου πω πόσα κιλά είμαι, αλλά τι σχέση έχει αυτό με το θέμα που αναρτηθηκε? Αλλά πονάει η αλήθεια, όπως και η κοιλάρα σου από τα πολλά fish and chips που καταβροχθίζεις ρε λαγάνα. Σου θίξαμε τις προεδράρες της απάτης? Στο θέμα να επικεντρωθείς για να σε ακούσουμε.

  14. Λαγάνας και αντιολυμπιακο σε βλέπω. Θα φας καλά και εσύ όπως και οι άλλοι εδώ. Ας αρχίσουμε από τα fish and chips που είναι εγγλέζικα κόλπα. Επειδή μένω εδώ δεν σημαίνει θα κάνω ότι κάνουν εδώ. Αυτοί κάνουν και άλλα κόλπα αλλά δεν τα γράφω γιατί θα μας κόψει το μπλοκ 😂😂Φίλε ότι γεννηθείς παραμένεις μια ζωή. Έλληνας και λουτρακιωτης γεννήθηκα ούτε Νιουπορτ και ουαλλια! Δεν νομίζω να έχεις ζήσει εξωτερικό, ειδικά με τα μυαλά που έχεις θα σε στέλνατε πίσω με κλοτσιές Πάμε τώρα στο άρθρο για την προεδραρα τον Βαγκο τον πολλά βαρύ. Έχει χρήμα και κάνει την πλάκα του με το σπορ!! Για πλάκα και ίσως για δόξα. Έχει και άλλες επειχηργσεις όπως ξέρεις! Οι άλλοι πρόεδροι τι έχουν? See you tomorrow

    • ΡΈ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΌ ΝΟΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ, ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΛΥΜΕΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΈΤΣΙ ΚΛΕΙΣΤΌ ΌΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΟ “ΜΑΓΑΖΙ” ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΒΡΩΜΙΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΡΙΖΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΘΑ ΛΕΓΑ ΜΕ ΚΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ.

  15. Όχι μόνο η Σάντος του Πελέ, αγαπητέ φίλε 19:27, αλλά και η Juventus του Ανιέλι. Αλλά δεν καταλαβαίνουν πως η Β’ Εθνική θα τους γλυτώσει από τέτοιους ευρωπαϊκούς διασυρμούς να γελάνε και οι μπακαλιάροι των νήσων Φερόες. Προς όφελός τους θα είναι ο υποβιβασμός, δικοί τους όσοι τον πρότειναν.

  16. Με το ποδόσφαιρο δεν ασχολούμαι, αλλά σχολιάζω γιατί είμαι υπέρμαχος του νόμου. Αν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ενοχής και έτσι ορίζει ο νόμος, τότε οφείλει να εκτελεσθεί, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός. Όσον αφορά τον άνωθεν κύριο, απορώ: πως γίνεται να γεννήθηκε Έλλην και Λουτρακιώτης και να μην ξέρει να γράψει μια ορθογραφημένη λέξη ή να συντάξει σωστά και ελληνικά μια πρόταση; Πολύ θα ήθελα να ξέρω. Με εκτίμηση, Ι.Μ.

  17. Εγω ο… ρομαντικος εχω να πω οτι εαν το δυσμοιρο Ελληνικο ποδοσφαιρακι δεν καθαρισει απο μπραβους νονους νταβατζηδες μαφιοζους και λοιπο υποκοσμο, χιλιες φορες καλυτερα να παραμεινει ετσι κλειστο οπως ειναι τωρα. Αλλα σας ειπα εγω ειμαι ρομαντικος και εδω ειναι Ελλαδα….

  18. Συγγνώμη δε ζήτησε πάντως ακόμη αυτός ο πατάτας που είπε πως τα ψάχνουμε πρώτα και μετά βάζουμε το άρθρο. Γιατί αν δεν υπονοεί μεροληψία των παιδιών του μπλογκ, ας μας πει ο ίδιος τι εννοεί. Τώρα βέβαια, σε τι ελληνικά θα μας πει τι εννοεί, είναι άγνωστο. Δηλώνει Έλληνας και δεν ξέρει να συνεννοηθεί στα ελληνικά ο φουκαράς.

  19. Του αρέσει το προεδριλίκι φαίνεται του Μαρινάκη, γι’αυτό συλλέγει ομάδες. Εκτός κι αν τα στοιχήματα είναι πολύ επικερδής δουλειά. Έχει παράδοση η ολυμπιακαρα από προέδρους που λερώνεσαι από όπου κι αν τους πιάσεις. Και αυτούς τους προέδρους υποστηρίζει εδώ ο φιλαράκος από Βρετανία

  20. Τα σχόλια επί προσωπικού δεν θα απαντήσω. Θα κάνω αναληση με τα λίγα ελληνικά που ξέρω και θα πω αλήθειες για τους πικραμένους. 😎Ο βαζελος έπρεπε να κάνει ότι ο Θρύλος στο μπάσκετ! Τι εννοώ! Ο βαζελος με τους Γιανακοπουλους έφτιαξε ομάδα έριξε χρήμα πήρε τίτλους και ευρωπαϊκά. Ο Θρύλος έκανε επίσης ομάδα πήρε τίτλους εντός κσι εκτός πήγε φάιναλ φορ κσι όπου έβρισκε και το βαζελο με ξένους διαιτητες είχε κοκο. Στο ποδόσφαιρο αφήσατε τον αλαφουζο και την θύρα 13 να κάνει κουμάντο. Διωξαν το κόσμο του Παο από το γήπεδο με τις ομορφιές που κάνανε. Τους έβαλε να βάψουν και τα κάγκελα στη λεωφόρο γιατί δεν είχε λεφτά για μπογιατζή 😂😂😂😂ακολουθεί η συνέχεια

  21. “ΤΑ ΝΕΑ”, “ΤΟ ΒΗΜΑ”, “MEGA CHANNEL”, “ONE CHANNEL”, “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”, “ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ”, “ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ”, “ΓΑΥΡΟΣ”, “SPORTDAY,” “ΠΡΩΤΟ ΘΈΜΑ”, “Η ΑΞΙΑ” ΚΛΠ… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

  22. Αναληση μέρος δεύτερο με μια μικρή παρέμβαση στον(Ι. Μ) που πεταγετε σαν ελαφάκι. Άσε εδώ μιλάμε για αντρικά σπορ εσει δεν μας έχεις πει αν είσαι άντρας η γυναίκα ακόμα 😀😀πριν συνεχίσω έτσι πληροφοριακά να πω ότι το loutrakiblog είναι κατακόκκινο 😀😀😀👍στο θέμα μας τώρα. Εάν ο βαζελος είχε παραμείνει με τζιγκερ κσι στην Ευρώπη θα επεζε κσι χρήμα θα είχε και ανταγωνισμός θα υπήρχε στο πρωτάθλημα. Έχετε δει σε άλλα πρωταθλήματα να λένε για κλεμμένα όταν οι μεγάλες ομάδες ρίχνουν χρήμα παίρνουν τίτλους πολλά τα παραδείγματα. 😜Είδατε δεν σας λέω για τον Θρύλο τίποτα αλλά αναληση στον πελάτη κάνω. Περιμένω σχόλιο για να κάνω παιχνίδι 😎Αντε γειά μας

  23. Τον Παναθηναϊκό αφορά το άρθρο ρε παιδιά ή τον Ολυμπιακό? Είναι σίγουρος πως ξέρει να κατανοεί τι διαβάζει ο λαγάνας? Και καλά είπε ο άλλος, κατηγόρησε τα παιδιά ότι αναρτούν χωρίς να το ψάχνουν πρώτα, αλλά δεν το πήρε πίσω. Δηλαδή και εκτός θέματος, και εγωκεντρικός είναι ο λαγάνας. Και αμόρφωτος.

  24. Παμε στον φίλο που έχει πρακτορείο με εφημερίδες και αλλά λοιπα μέσα ενημερώσεις να το καταλάβει και αυτός ο πικραμένος !Τον Μπερλουσκονι τον θυμασε κάποτε που είχε τα πάντα δικά του και ήταν και πρωθυπουργός ?!!Τι ομαδάρα είχε η Μίλαν τότε !εριχνε χρήμα όμως ο καπετανο !και ο Αλεξ Φέργκιουσον έκανε ομαδάρα την Μανζεστερ και άλλες ομάδες σε αλλά κρατοι !!Εκει δεν υπηρχε παράγκα και τέτοια ωραία !και σφυρίγματα και σπρώξιμο είχαν όλοι !!βγηκε η Λίβερπουλ η Άρσεναλ η Τσέλσι να πουν τίποτα !ριξανε λεφτά και την έφαγαν την Μανζεστερ !η Λίβερπουλ έχει 30 χρόνια να πάρει κούπα αλλά έχει πάρει 3 Τσου λου και άλλους τίτλους !Φιλε αν ο Βαζελος είχε σταθερή διοίκηση θα ήταν αλλΑνρεαςςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆🏆ιώς τα πράγματα !βγαλατε τα μάτια σας μόνοι σας !!Δεν μπορεί να τα ρίχνουμε όλα στο γαβρο για να καλύψουμε τα χάλια μας

  25. Λαγάνας ρε πέσε μας πόσα κιλά εισε 😜😜βρε τι φωστήρας είσαι εσύ 😛😛😛βρε φουκαρα που είμαι εγώ ο αμόρφωτος και εσύ ο προφεσορ. Τι να γράψω για τον ολυμπιακό βρε αστέρα. Για τα χάλια τα μαύρα που έχουν οι άλλοι και τις αιτίες και τους λόγους για να μην τα ρίχνετε όλα όπως πάντα στο γαβρο. Τι να σου γράψω όταν εγώ έχω Τζιοβανιδες Καρεμπεδες Ριβαλτο και εσύ με Βοκολο και Μουνιε να σε κλέβω. Δεν μπορεί να γίνει συγκρισει για αυτό δεν λέω τίποτα. Εγώ και ξέρω τι λέω και πως το λέω. Τώρα αν εσείς καταλάβατε ότι κατηγόρησα το μπλοκ και δεν έκανα πλακιτσα τι να πω. Αλλά που να συλλάβει το φτωχό σας το μυαλό τον Αντρέα. Αντε γεια για λύπηση είσαι λαγάνα μου

  26. Συνέχεια στον λαγάνα που είναι πολλή βαρυς😎Θα συνεχίσω να γράφω για τον παναθηναϊκό για το τι έχασε από την αλλαγή εποχής βαρδινογιαννη κσι τζιγκερ. Πρώτα από όλα το πρεστίζ που είχε κάποτε στην Ευρώπη. Βαθμοί χαμένοι για την Ελλάδα. Μπορούσε ο Παο σαν δεύτερος να συμμετέχει στο Τσου λου. Από πρέσβης έγινε πρεσβευτινα. Τον έχουν περάσει στην βαθμολογία κάτι Γιανγκ Μποις κα Κοπεγχάγης. Το χρήμα που χάνει θα μπορούσε να την βγάζει μια χαρά. Δεν πεζει ρόλο να βγεις πρώτος δεύτερος στο πρωτάθλημα αρκεί να βγεις Ευρώπη. Θα πει κανείς ότι γιατί τα γράφεις αυτά. Τα γράφω για να μην τρώνε σανο αμασητο οι βαζελες

  27. Ρε βαζελακια πάτε καλά!! Με τον Αντρέα πάτε να τα βάλετε για ολυμπιακό?! Μαύρα σας μακαρόνια!! Δώσε πόνο Αντρέα 😀😀κσθηστε καλά μην μαζευτούμε γαβροι εδώ μέσα και τρέχετε μέχρι την Ουαλία και θα σας κυνηγάει ο τρελό Ουαλός μετά από εκεί

  28. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Η κατηγορία προς άλλους πάει σύννεφο. Τα καλά και συμφέροντα. Στο παρελθόν, είχε γράψει εδώ στον μπάρμπα του: σε όλους μπορώ να ζητήσω συγγνώμη εκτός από σένα. Άλλα ούτε σε εκείνον, ούτε σε κανέναν άλλον, ούτε στους συντάκτες ζήτησε συγγνώμη που τους κατηγορεί ότι γράφουν χωρίς να ψάχνουν. Γι’αυτό έμεινε μόνος του, γιατί βάζει πάνω από τα πάντα τον Ολυμπιακό και το θασόκ

  29. Η αλήθεια είναι πως αν τα βάλουμε όλα κάτω, φτάνουμε σε ένα πηλίκον. Σαλιαρέλης, Κοσκωτάς, Κόκκαλης, Κουτσόγιωργας, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Παπακωνσταντίνου με τη λίστα Λαγκάρντ. Γι’αυτό δικαιολογείται ο φίλος από το εξωτερικό. Αρέσκεται συνεπώς στην μίζα, ρεμούλα, απάτη, παρασκήνιο, στημένα ματς και πάει λέγοντας. Κάτι τον τραβάει, τον εξιτάρει στην παρανομία γι’αυτό δηλώνει θιασώτης και των δύο.

  30. Το σημερινο{Τριτη 28 του μηνος} οπισθοφυλλο της αθλητικης εφημεριδας “Ωρα των σπορ” περιγραφει με τον πιο απτο και συνταρακτικο τροπο, με στοιχεια, αποδειξεις, αριθμους και ντοκουμεντα την ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, για την ασελγεια, την παραχαραξη και τον βιασμο του Ελληνικου ποδοσφαιρου απο καποιους την περιοδο της 20σαετιας 1997-2017. Ειλικρινα αξιζει να μην το χασει κανεις.

  31. Να κάνω εδώ μια στάση να χορέψω ένα ζειμπεκικο που λέει και ο Μητροπανος γάβρος και αυτός, να περιλάβω ένα πονηρό 😡λέω για αυτόν που λέει για τον μπάρμπα μου κσι συγνωμες και παπαριτσες. Πρώτον με τον Παύλο έχουμε μια πολλή μακρινή συγγένεια αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Για αυτήν την περιβόητη συγνώμη ακόμη και τώρα όπως και τότε δεν την ζήτησα διότι εάν έχεις ανηψιο και είσαι ο μπάρμπας όπως λες και εσύ δεν γράφεις βλακειες. Αυτός όπως και πολλοί άλλοι δεν καταλαβαίνει τι ρόλο παίζει ο Αντρέας. Τον υπερασπιστικα όταν οι άλλοι τον έβριζαν. Άμα είσαι ο Παύλος εσύ που γράφεις συνέχεια για τον μπάρμπα και συγνώμη είχα ξανά δίκιο που δεν σου ζήτησα. Αυτά για τον πονηρό ανώνυμο 😡

  32. Αντρέας Λεκκας Ουαλία Καλο απογευμα αδερφε η ομαδα σου χρονια τωρα περνει πρωταθληματα κυπελα μεσω παραγκας νομιζω ηρθε ο καιρος να πληρωσει καποτε για ολα αυτα μην ξεχναμε και ενα πλοιο Ν1 που ειχε κατιτς μεσα παρα πολλα και δεν τον τιμωρησαν ποτε μα ποτε για αυτο ενω αμα πιασουν καποιον με παρα πολλη λιγο απο αυτο που ειχε μεσα το πλοιο μεσα εσαί στη μπουζου δεν έεω οτι η αλλες ομαδες δεν κανουν τετοια αλλα ο οσφπ τα τελευταια χρονια το εχει παραξφανφακουλο

  33. Προς τον φίλο τον γαβρο που λέει για τα μακαρόνια. Εντάξει αδερφέ δεν χρειάζονται να μαλωσουμε με τους αντιολυμπιακους. Να τους ανοίξω τα μάτια θέλω. Ευχαριστώ για την βοήθεια και μάλλον θα με ξέρεις και θα γνωρίζεις ότι τα βγάζω άνετα με αυτούς 😂😂😂Εγώ έχω τρία “κακά” για μερικούς 🤔είμαι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ και Γκιωνικος 😃😎Αυτό δεν αρέσει σε μερικούς και μερικές και λέω μερικές γιατί μπορεί να είναι κσι γυναίκα πίσω από ανώνυμο σχόλιο ή “ντιντις” που λέει και ο Φατσεαας ο γίγαντας. Εμένα αδερφέ ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε Ο Θρύλος μου δίνουν να φάω. Το ψωμί που τρώω το βγάζω και μόνος μου άμα λάχει. Περαστικά στους αντί – γενικώς 😎😃😃😃ο Αντρέας είναι εδώ 😀😀😀😀

  34. Στον φιλο1548 που φαινετε σοβαρός χωρίς υστερίες να το συζητήσουμε το σχόλιο σου. Άσε παραγκες πρόεδρος Επο και ότι άλλο λες εκτός κουβέντας και πάμε στο χορτάρι και μέσα στο γήπεδο. Από το 97 και μετά είχε κάποιος άλλος καλύτερο υλικό, ομάδα ώστε να πάρει το πρωτάθλημα? Κατά την γνώμη μου ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη ομάδα και δεν θα πω για τους παίχτες που αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Τι συζήτηση να κάνουμε μετά!! Ο δυνατός θα έχει και το σπρώξιμο και εύνοια. Παντού γίνετε. Δεν ξέρω τι ομάδα είσαι φίλε αλλά δεν θα ήθελες να είχες εσύ ένα πρόεδρο σαν τον Κοκκαλη και το Μαρινακη??? Καλησπέρα φίλε

  35. Kαι αναλφάβητος. Αυτό δεν περιλαμβάνεται στα κακά εντός ή εκτός εισαγωγικών? Για την συγγνώμη στο μπάρμπα σου δικαιολογήθηκες με αστείο τρόπο. Για την συγγνώμη που οφείλεις στους συντάκτες εδώ για το: πρώτα το ψάχνουμε και μετά γράφουμε το άρθρο, δεν είπες λέξη. Είτε έχεις μνήμη ψαριού, είτε το θάβεις σκοπίμως από ντροπή ή ο εγωισμός σου δεν σου επιτρέπει να το παραδεχτείς ότι πρόσβαλες άδικα ή όλα μαζί, το πιο πιθανόν

  36. 15:29 Εμένα Καραγκιόζο παίχτη μην με ανακατεύεις.. εδώ…Σου έχω πει μην πιάνεις το όνομά μου στο στόμα σου…!?Διότι κάνει πολύ τζιζζζ……?

  37. Εδώ δεν άφησε τον ΠΑΟΚ και τη Ξάνθη να πέσουν, γιατί διχάζει τους Έλληνες είπε, και θα αφήσει ο Κόύλης να υποβιβαστεί ο δικός του χρηματοδότης ο Μαρινάκης? Τσίπρα έπρεπε να είχαμε πρωθυπουργό να έστελνε τον Ολυμπιακό στα περιφερειακά πρωταθλήματα και μετά ας έπεφτε από την εξουσία. Τυχεροί οι γάβροι λόγω Κούλη. Ανέστης

  38. Ασ’τον Παυλάρα μου, πέφτουν οι μάσκες και δείχνει ποιος είναι. Οι πάντες ξέρουμε ποιος είσαι, ζεις στον τόπο σου και δεν μας κρίνεις και κατακρίνεις από 30.000 χιλιόμετρα μακρυά. Μην δίνεις αξία στον λαγάνα. Εδώ κατηγόρησε τα παιδιά πως αναρτούν θέματα χωρίς να τα ψάχνουν και δε ζήτησε συγγνώμη. Τι ψάχνεις πλέον; Ο άνθρωπος αυτός στερείται και μυαλού και αξιοπρέπειας. Μην πέφτεις στο ήδη χαμηλό του επίπεδο.

  39. Ευχαριστούμε τον Ουαλλό που έδειξε φιλότιμο και το παραδέχτηκε στα ισια. Είπε το πως ο δυνατός έχει και το σπρώξιμο και την εύνοια. Δεν εξήγησε βέβαια δυνατός μέσα στο γήπεδο ή στο παρασκήνιο, αλλά το καταλαβαίνουμε μόνοι μας. Μια ομάδα που τρώει σφαλιάρες όπως η 7άρα από Γιούβε, δεν εννοείται δυνατή στο γήπεδο, αλλά στην παράγκα. Να είσαι καλά μεγάλε, η ειλικρίνεια σε τιμά.

  40. Μεχρις στιγμης 2 ηταν οι θρυλικες παραγκες τις 20σαετιας. Η πρωτη παραγκα ηταν της περιοδου 1997-2010 επι Σωκρατη και η δευτερη παραγκα αυτη λιγο μικροτερης διαρκειας υπηρξε την περιοδο 2010-2017 επι Βαγγελα. Τωρα βεβαια ετοιμαζοντουσαν να στησουνε και μια τριτη ακομη μεγαλυτερη θρυλικη παραγκα αλλα τους προλαβε ο κορωνοιος.

  41. Δυστυχώς ένα σχόλιο που έγραψα και δεν πέρασε, η δεν το έστειλα, και έγραφα για το μπλοκ και την συγνώμη που λέει ο άλλος!!! Θα το ξαναγράψω πάλι όσο θυμαμαι!! Να πω εδώ στον Παύλο να μην ασχολείται με το συγκεκριμένο άρθρο γιατί δεν τον ενδιαφέρουν τα ποδοσφαιρικά από ότι έχει πει. Λίγο ύποπτο που σχολίασε εδώ τώρα αλλά και αυτός όπως γενικά όλοι σας ότι θυμάστε χαίρεστε. Παύλο αν δεις τα σχόλια από την αρχή θα δεις ότι ένας πονηρός άρχισε να αναφέρει εσένα και ο μπάρμπας σου κσι συγνωμες και τέτοια απάντησα και συνεχίζει.. Για να το τελειώσω εδώ για τον Παύλο και τους δικηγόρους του. Θα γράψω άλλο σχόλιο για το θέμα τώρα

  42. Πάμε τώρα για το μπλοκ και την συγνώμη. Το μπλοκ ανέβασε ένα άρθρο που γράφτηκε παντού και το έβαλε λόγο επικαιροτητας. Δεν ήταν άρθρο του μπλοκ και τους έκανα πάντα αστειευομενος παρατηρήσει.!!!Ούτε κσι αυτό τον κατάλαβαν οι βαζελες εδώ μέσα αλλά είπαμε απο το σανο και την στέρηση κούπας έχετε λαλήσει. Το κακό με όλους εσάς δεν ξέρετε πότε κάποιος κάνει αστείο και πότε σοβαρά. Το μπλοκ δεν το έχω κατηγορήσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Γνωρίζω τα παιδιά πολλή περισσότερο από πολλούς από εσάς. Ρε εσείς ή χαράς σας είναι όταν χάνει ο Θρύλος. Ναι ρε νούμερο κουμάντο κάνει ο γάβρος κσι σας κλέβει τα πρωταθλήματα. Κλεψε και εσύ αν μπορείς. Συνεχίζω θα σας στείλω αδιάβαστους πελάτες

  43. Πάμε παρακάτω. Τώρα για παραγκες και Θωμάδες δεν είναι σοβαρά να λέμε. Και η ΑΕ και ο Βαζελος όταν είχαν ομάδα έπαιρναν δίκαια το πρωτάθλημα δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Ούτε θα πω ότι στα πέτρινα χρόνια μπορούσα να πάρω κάνα δύο πρωταθλήματα εχωντας καλητερη ομάδα αλλα σβήσανε τα φώτα έτρεχαν ο Τριβελας με της μπιτζαμες στην Επο αλλά τότε δεν είχα πρόεδρο λέω εγώ. Εδώ τώρα ρε πικραμενοι και Μάρθα Βουρτση εγώ από το 97 και μετά ούτε ένα πήρα δίκαια? Όλα τα έκλεψα! Στην Ευρώπη γιατί παίζω καλά που δεν έχω παράγκα. Πόσες σφαγές έχω φάει γιατί ο άλλος είναι όνομα και περνει τα σφυρίγματα 🤔Όσο τρώτε την παραμυθά παράγκα τσαντιρια θα σηκώνω κούπες 🏆🏆🏆

  44. Αστειευόμενος συκοφαντείς τον κοσμάκη δηλαδή? Στα αστεία επιτίθεσαι στον Πέτρου? Στα αστεία τώρα και στον Παυλάρα? Στα αστεία και στους συντάκτες του μπλογκ ότι αναρτούν ότι τους κατέβει? Ο Παυλάρας δεν έκανε καμία ποδοσφαιρική ανάρτηση εδώ. Μίλησε για τον εαυτόν του που τον σπίλωσες για μία ακόμη φορά. Στο αδειο μυαλό σου όμως, γιατί στο δικό μας είναι ντόμπρος και ευθύς ο άνθρωπος. Ότι λέει, το λέει ευθέως χωρίς…αστεεισμους

  45. Επειδή δεν τα ισοπεδώνω όλα όπως κάνετε εσείς θα πω ότι οπότε άξιζε ο Παο και η Αεκ και ήταν καλύτεροι έπαιρναν τίτλους. Και εγώ μπορώ να σας πω ότι μου κλεψατε πρωτάθλημα όταν ήμουν καλύτερος αλλά λέω άσε να πάει. Από το 97 και μετά έτσι ρε εσείς δεν αξιζα να πάρω το πρωτάθλημα. Όλα τα έκλεψα και με την παράγκα και το τζαντιρι τα πήρα??Γιατι στην Ευρώπη που δεν έχω παράγκα πάω καλά? Στην Ευρώπη επίσης αν και με έχουν σφάξει και στήσει πολλές φορές γιατί ο άλλος είναι ποιο όνομα και θα πάρει τα σπόρια από τον κόρακα. Λοιπόν αφού δεν σοβατευεστε να φτιάξετε ομάδα και να λέτε για παραγκες εγώ θα κάθομαι κάτω από τις κούπες 🏆χ46

  46. Εσύ ο Γιουβεντινος μου λες εμένα για ηττες στην Ευρώπη🤔😀ποδόσφαιρο είναι έτσι που θα χάσεις και με 7 και 5. Από καλύτερο πάντα. Εσύ ρε πρεσβευτινα έχεις γίνει η χαρα της κάθε Εστοριλ Καμπαλας και τέτοιου είδους υπερομαδες. Μου έκανες εκεί πριν 30 χρόνια κάτι νίκες με καμία Γκέτεμποργκ Χοβερντ και Αντερλεχτ και νομίζεις ότι είσαι Ευροπαιος 😀😀Εδώ γελάμε Την Γιουβέντους πόσες φορές την έχω κερδίσει ξέρεις? Ρε κοιτάτε να φυλαχτητε γιατί θα έρθουν δύσκολα χρόνια για τα καφενεία σας. Ο Θρύλος αργά αλλά σταθερά είναι δύναμη στην Ευρώπη το θέλετε δεν το θέλετε. Και δεν το λέω εγώ οι στατιστικές που είστε και καλοί τα λένε. Good afternoon

  47. Το θέμα δεν είναι πως παίζει ο Ολυμπιακός ρε ουαλέ, αλλά αν έκανε την παράβαση που βάσει νόμου οφείλει να υποβιβαστεί. Το κατανόησες; Ένα αυτό και δεύτερο, ο Παύλος δεν χρειάζεται δικηγόρους γιατί έχει συμπολίτες εδώ, γείτονες και φίλους. Δικηγόρους χρειάζεσαι εσύ ο δόλιος που για να γράφεις αδιάκοπα εδώ, αμφιβάλλω πως αλλάζεις κουβέντα με κάποιον στη γειτονιά σου ή μέσα στο ίδιο σου το σπίτι εκεί.

  48. Εσύ είσαι δικηγόρος του παυλαρα??? Ότι έχεις να πεις για μένα πες η για το θέμα του άρθρου. Τους άλλους άστους έξω. Δεν νομίζω ο Παύλος να χρειάζεται δικηγόρο τα βγάζει πέρα μόνος του. Το ξαναλέω εγώ κάνω πλακιτσα αστεια και όποιος θέλει ακολουθεί. Για τα σοβαρά κουβέντα κάνε με τον Πέτρου τον Παύλο και όποιον άλλον θεωρείς σοβαρό. Αλλά εσύ έχεις το πρόβλημα τι γράφω εγώ πως το γράφω γιατί το γράφω για ποιον το γράφω αλλά εγώ σε γράφω με κεφαλαία γράμματα

    • Το Π με κεφαλαίο 20:48 για 2 λόγους. 1 διότι είναι όνομα, και όλα τα ονόματα γράφονται με κεφαλαίο κατά τους κανόνες γραμματικής. 2 γιατί μιλάς για τον Παυλάρα. Αν δεν έχεις αντισηπτικό σπίτι σου, τότε να πάρεις για 2 ακόμη λόγους. 1 για να πλένεις πρώτα το στόμα σου αν είναι να τον αναφέρεις, 2. Για να πλύνεις μετά και τα χέρια σου να ασφαλιστείς από τον κορωνοϊό. Άντε μπράβο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog