Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πρόταση-σεισμός: Υποβιβασμός για Ολυμπιακό, ισόβιος αποκλεισμός για Μαρινάκη!

- Advertisement -

Η εισήγηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας φέρνει τους Πειραιώτες σε εξαιρετικά δύσκολη θέση που απειλούνται και με πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ
Ηεισήγηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είναι επίσημη και ρίχνει τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα… σχοινιά. Υποβιβασμό, 3 εκατ. ευρώ πρόστιμο και ισόβιο αποκλεισμό στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ προτείνει η Παναγιώτα Σπανού, κάτι που φέρνει την ομάδα του Πειραιά σε εξαιρετικά δυσμενή θέση καθώς απέχει ένα… σκαλοπάτι πριν από τη Σούπερ Λιγκ 2.

Η εισήγηση από το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας που διέρρευσε την Τετάρτη (22/4) είναι επίσημη και αναφέρει μεταξύ άλλων: Να υποβιβαστούν οι «ερυθρόλευκοι», να αποκλειστεί δια βίoυ από το ποδόσφαιρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και να επιβληθεί πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ που αναφέρεται σε «προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους» και παραπέμπει για τις ποινές στο άρθρο 29 («επηρεασμός για χειραγώγηση αγώνα») και περιλαμβάνει τις πιο βαριές τιμωρίες των πειθαρχικών κανονισμών.

Επί της ουσίας, το μέλος της ανεξάρτητης Επιτροπής της ΕΠΟ, θεωρεί, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχει χειραγώγηση του επίμαχου αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου το 2015 για στοιχηματικούς λόγους. Ανάλογη είναι η εισήγηση και για την ομάδα του Περιστερίου (υποβιβασμός) και πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ, ενώ προτείνεται και ο ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο και για τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας έπειτα από μήνες έρευνας, που άρχισε τον περασμένο Νοέμβριο κατέληξε σε μια εισήγηση που προκαλεί σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς πέραν του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου στο εδώλιο του κατηγορουμένου φέρνει, κατά πληροφορίες, και 15 φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, στελέχη της Ομοσπονδίας την περίοδο 2012-2015 αλλά και πρόσωπα που κάθονται ήδη στο σκαμνί του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των 28 ή της αποκαλούμενης «Συμμορίας» που βρίσκεται σε εξέλιξη (έχει παγώσει προσωρινά λόγω κορονοϊού).

Αξίζει να τονιστεί πως η Επιτροπή Δεοντολογίας που υπάγεται στην ΕΠΟ, κινείται ανεξάρτητα από την έκβαση του ποινικού δικαστηρίου, που, ούτως ή άλλως, δεν πρόκειται να έχει λάβει απόφαση πριν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μάλιστα, η εισήγηση από την ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας έχει βαρύνουσα σημασία. Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση του ΟΦΗ και του Αιγινιακού, που είχαν κατηγορηθεί για χειραγώγηση του μεταξύ τους αγώνα τον Νοέμβριο του 2017, η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας έκανε λόγο για υποβιβασμό και των δύο ομάδων. Κι έπειτα από την ακροαματική διαδικασία, το Δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας την είχε κάνει δεκτή τιμωρώντας με υποβιβασμό. Οι δύο ΠΑΕ ωστόσο, και τα κατηγορούμενα πρόσωπα, είχαν προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και είχαν αθωωθεί.

 

Η διαδικασία

Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία που ακολουθείται είναι η ακόλουθη: «Ο Πρόεδρος του Δικαστικού Τμήματος θα εξετάζει την τελική έκθεση και τους φακέλους της υπόθεσης με τη συνδρομή της Γραμματείας. Εφόσον ο Πρόεδρος του Δικαστικού τμήματος θεωρεί ότι τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι επαρκή προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία, μπορεί να κλείσει τη διαδικασία και να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Εφόσον είναι αναγκαίο, ο Πρόεδρος του Δικαστικού Τμήματος μπορεί να επιστρέφει την τελική έκθεση στο ερευνητικό τμήμα για τροποποίηση ή συμπλήρωση ή μπορεί να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνες. Εφόσον ο Πρόεδρος του Δικαστικού Τμήματος θεωρεί ότι η τελική έκθεση είναι πλήρης, θα προχωρά στην περαιτέρω δικαστική διαδικασία» αναφέρει το άρθρο 73 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Επιπρόσθετα στο άρθρο 74 αναφέρεται:

«Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος του δικαστικού Τμήματος αποφασίσει να προχωρήσει σε δικαστική διαδικασία, θα κοινοποιεί την τελική έκθεση στους διαδίκους.

  • – Οι διάδικοι θα έχουν δικαίωμα να λάβουν αντίγραφα του φακέλου της υπόθεσης.
  • – Ο Πρόεδρος του Δικαστικού Τμήματος, θα ορίζει προθεσμία στους διαδίκους προκειμένου να υποβάλλουν υπόμνημα με την θέση τους σε σχέση με την κατηγορία, τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς τους, τυχόν ισχυρισμούς περί αναρμοδιότητας, τα αποδεικτικά τους στοιχεία και αιτιολογημένα αιτήματα ως προς την παραδοχή των αποδεικτικών μέσων επί των οποίων πρόκειται να βασιστούν οι ισχυρισμοί τους, όπως και τυχόν αιτιολογημένο αίτημα για διεξαγωγή ακροαματικής διαδικασίας, αναφέροντας τους μάρτυρες τους οποίους προτίθενται να εξετάσουν. Οι διάδικοι θα συνυποβάλλουν μια συνοπτική περίληψη του περιεχομένου που αναμένεται να έχουν οι μαρτυρικές καταθέσεις».

Στο άρθρο 76 τονίζεται ότι ο πρόεδρος «μπορεί αυτεπαγγέλτως να διατάξει τη συλλογή περαιτέρω αποδείξεων και την κλήτευση πρόσθετων μαρτύρων στην ακροαματική διαδικασία. Αποδείξεις που έχουν ήδη συγκεντρωθεί μπορεί να ληφθούν εκ νέου εάν κρίνεται αναγκαία η άμεση γνώση των αποδείξεων προκειμένου να ληφθεί ορισμένη απόφαση».

Δεν είναι απαραίτητη η ακροαματική διαδικασία

Όσον αφορά την ακροαματική διαδικασία, δεν είναι υποχρεωτική. «Κατά γενικό κανόνα, δε θα διεξάγεται ακροαματική διαδικασία και το δικαστικό τμήμα θα αποφασίζει με βάση τα στοιχεία του φακέλου» αναφέρει το άρθρο 77 και προσθέτει.

  • – Σε περίπτωση υποβολής σχετικού αιτιολογημένου αιτήματος από τους διαδίκους το Δικαστικό Τμήμα μπορεί να επιτρέψει τη διεξαγωγή ακροαματικής διαδικασίας στην οποία θα καλούνται όλοι οι διάδικοι.
  • – Κατά τη διακριτική του ευχέρεια το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής μπορεί να αποφασίσει την διεξαγωγή ακροαματικής διαδικασίας στην οποία θα καλούνται όλοι οι διάδικοι.
  • – Η ακροαματική διαδικασία θα λαμβάνει χώρα δημόσια.
  • – Ο Πρόεδρος του δικαστικού τμήματος θα διευθύνει την ακροαματική διαδικασία και θα αποφασίζει για τη σειρά εξέτασης των μαρτύρων.
  • – Οι διάδικοι φέρουν την ευθύνη να διασφαλίζουν την εμφάνιση των μαρτύρων, των οποίων ζήτησαν την εξέταση και φέρουν τα έξοδα που σχετίζονται με την προσέλευση τους.
  • – Με το πέρας της αποδεικτικής διαδικασίας το μέλος του ερευνητικού τμήματος θα εισηγείται επί της υπόθεσης.
  • – Η ακροαματική διαδικασία θα ολοκληρώνεται με τις αγορεύσεις των διαδίκων.
  • – Ο Πρόεδρος του Δικαστικού Τμήματος μπορεί να επιτρέψει στο διωκόμενο μια τελευταία ευκαιρία να μιλήσει».

 

 

 

 

https://www.ethnos.gr/

- Advertisement -

124 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το θέμα μας δεν είναι ο αγωνιστικός ολυμπιακός εδώ, αλλά ο παρασκηνιακός ολυμπιακός. Ο εκτός γηπέδων. Γκέγκε επιτέλους? Το κατανόησες? Βρε τι σαμπρέλας είσαι εσύ στο μυαλό! Αλλά έχω να προσθέσω και κάτι άλλο: όταν τα έβαζες με τους συμπολίτες μου, γείτονές μου, φίλους μου, τα παιδιά οι συντάκτες δεν αναρτούσαν τις ύβρεις/προσβολές σου και εσύ κλαψούριζες σαν τα κοριτσάκια με τα ροζ κορδελάκια και την άσπρη ποδιά, απειλώντας μας και καλά πως δεν θα ξαναγράψεις εδώ. Λυπηθήκανε πολλοί τα κλαψουρίσματά σου και πέσανε απάνω σου να σου αλλάξουν γνώμη. Ο μόνος που δεν προσπάθησε να σε πείσει να παραμείνεις εδώ ήταν ο Παύλαρος. Προφήτης? Επαναλαμβάνω: προφήτης????? Αν όχι προφήτης, τότε σόφρων, διορατικός και μάγκας, γιατί ξέρει τι είσαι και ποιος είσαι. Και επειδή χτύπησε διάνα που λέμε, του δίνω δημοσίως τα εύσημα τώρα εδώ. Να μας γίνει μάθημα να τον ακούμε όλοι με προσοχή γιατί πέφτει μέσα. Ξέρει πότε να μιλήσει και πότε όχι!!!

  2. 20:48 Πάλι έπιασες το όνομά μου στο στόμα σου…! Σου είπα -λέω για τελευταία τελευταία φορά …Άλλη φορά προειδοποίηση δεν θα υπάρξει…. Θα την ακούσεις καλά δηλ. τζϊζζζ….!?

  3. ΥΓ προς αντιολυμπιακους 😎ρε κοτουλες μου καλές ξανακοιτάω τα 50 τόσα σχόλια εδώ στο άρθρο και ένας ρε εσείς δεν είπε είμαι ΠΑΟ, είμαι ΑΕΚ είμαι ΠΑΟΚ.!!! Ρε φοβάστε να βάλετε το όνομα σας φοβάστε να πείτε και την ομάδα. Εγώ λίγο με νοιάζει γιατί απαντάω σε αντιολυμπιακους έτσι κι αλλιώς το τι ομάδα είσαι δεν πεζει ρόλο το μίσος που έχετε όλοι για τον ολυμπιακό. Τώρα είναι ο Μαρινακη πριν ήταν ο Κόκκαλης μετά από δέκα χρόνια θα είναι Φουφωτος πάλι τον Φουφωτο θα βρίζετε.😃😃Εγώ ολυμπιακό υποστηρίζω όχι παίχτες προέδρους προπονητές. Αυτοί έρχονται και φεύγουν. Ο Ολυμπιακός είναι κσι μένει ίδιος. Αντε γειά κσι συνεχίζουμε είπα στο μπλοκ θα πάμε κατοστάρα σχόλια για τον Βαγκελα 😁😁😁😁

  4. Παύλο έχεις να γράψεις κάτι για το Μαρινακη και το θέμα του άρθρου? Αν δεν έχεις κάνε μας την χάρη να πας να ζητήσεις τον λόγο από τον άλλον που σε ανέφερε εδώ. Με σένα δεν ασχολουμε ούτε αν κάνεις τζιζζ και τζαζζ. Αυτά σε αυτούς που σε θαυμάζουν η δεν ξέρω εγώ τι.. Κάνε μου την χάρη μην μπλεκεσε με τα ποδοσφαιρικά που δεν τα κατέχεις όπως δηλώνεις. Νομίζω σου ξηγηθηκα όμορφα. Όποιος μου την λέει θα τα ακούει. Στον 2350 τώρα. Κοριτσάκι με κορδελιτσα εισα εσύ. Βάλε όνομα αν έχεις από αυτά που έχουν οι άντρες. Αλλιώς μην ξαναστείλεις. Κσι τώρα κάνεις και το δικηγόρο.. Για τον ολυμπιακό είναι το άρθρο όχι για τον Παυλαρα

  5. Δεν φτάνει μόνο που δεν ζητάς συγγνώμη στους συντάκτες, συκοφαντώντας τους πως αναρτούν χωρίς να ψάχνουν, αλλά τώρα μας συστήνεις να μην υποστηρίζουμε έναν φίλο, συμπολίτη και γείτονά μας για να μπορείς να τον συκοφαντείς ΚΑΙ αυτόν (δεν έκανε ποδοσφαιρικές δηλώσεις ο άνθρωπος). Εκτός κι αν κι εδώ αστειεύεσαι. Εμείς οι Λουτρακιώτες έτσι κάνουμε, αλληλοβοηθούμαστε κι εσύ κοίτα να υποκλίνεται, γιές σερ, ό,τι πείτε boss.

  6. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΙΚΗ ΛΙΓΚΑ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΡΕ? ΛΕΕΙ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΕΣ ΤΟ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ, ΠΑΥΛΟ ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ. ΜΙΛΑΜΕ, ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΦΟΒΕΡΗ. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΆΛΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ. ΠΑΊΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ, ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ. ΚΛΑΤΑΡΕ ΕΝΤΕΛΏΣ.

  7. Πάντως αν κάτι με συναρπάζει στο μπλοκ είναι οι ποικιλία στα σχόλια. Σύνηθες φαινόμενο πάντως να βρεθεί ένας μπιπ να πει κάτι και να μπερδεύουμε τα μπούτια μας. Εγώ πάντως προσωπικά προσπάθησα να σας αναλύσω το θέμα του άρθρου. Περίμενα αντιδράσεις από αντιολυμπιακους για το θέμα αλλά όχι να βάλουμε και άσχετα με το θέμα. Έχω για όλους πάντως μην στεναχωριεστε! Κάτι σχόλια επίσης λόγο δικού μου λάθος δεν τα έστειλα λόγο τεχνικών προβλημάτων που έχω. Επίσης ότι δεν παίρνουν αμέσως τα σχόλια είναι και αυτό πρόβλημα στη ροή για διάλογο. Αν αυτό λέγετε διάλογος 😜😜😜😜ας ηρεμήσουμε λιγάκι λέω εγώ 😎

  8. Ρε θα βρεθεί κάνεις να μου πει τι ομάδα είναι και να συνεχίσουμε την κουβέντα για το Μαρινακη και το Θρύλο η θα ασχολούμαστε με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εσύ ρε μαγκα με την ουαλλικη λίγκα σε κόβω βαζέλα καναπεδατο 😀😀😀Ρε εσείς 2 καράβια να πουλήσει ο Βαγκελας σας αγοράζει όλους μαζί με τα γήπεδα σας. Όσοι νομίζετε ότι ο Μαρινακης μπήκε στην μπάλα για να κονομησει ας προσεχατε. Ας πω ότι μπορεί και να μπήκε μην σας την χαλάω. Εσείς ρε καναπεδατοι μπορείτε να ακολουθήσετε., Γιατί παντού βάζουν χρήμα και προχωρούν όπως κάνει ο Θρύλος. Μπορείτε. Τι μαγαζιά γωνία είστε. Περιμένω πελάτη για μπαλίτσα μόνο και όνομα ομάδας please

  9. Για να λήξει το θέμα και να μην μπερδεύουμε τα μπούτια μας, όπως λέει και ο ξενοτρεφής σαμπρέλας εδώ, μία είναι οι λύση για να ξεμπερδεύουμε: οι Ουαλοί με τους Ουαλούς και οι Λουτρακιώτες, Αγιοθοδωρίτες και Περαχωρίτες μεταξύ τους. Όχι να έρχονται οι ξένοι να μας λένε τι να κάνουμε στον τόπο μας και τι ανάγκες έχει ο δήμος μας. Εμείς που ζούμε μόνιμα εδώ, βιώνουμε την καθημερινότητα και πληρώνουμε τα δημοτικά μας τέλη, ξέρουμε καλύτερα από τους άσχετους μακρυνούς. Και έτσι δεν θα γίνει άλλη παραξήγηση στο μέλλον και θα τελειώσουν όλα ομαλά και όλοι φίλοι.

  10. Να λύσουμε μια παρεξήγηση και να κάνω μια εξήγηση! Από τότε που ανακάλυψα το loutrakiblog και το είδα σαν ένα μέσο να μαθαίνω τα νέα του τόπου να μπορώ να συμμετέχω σε σχόλια για διάφορα θέματα καθημερινά θα το βλέπω και θα σχολιάζω. Στην πορεία είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν όπως η φαγωμάρα το ξεκατινιασμα κλπ. Θεώρησα ότι θα μπορούσα να κάνω το διαιτητη η να προσπαθήσω να “χωρίσω”. Ξέρετε στον καυγά αυτός που πάει να χωρίσει τρώει τις πιο πολλές.Σε μερικούς δεν άρεσε αυτό κσι άρχισαν να λένε διαφορά. Καλή ώρα όπως τώρα που μου λέει ο άλλος ο καθένας στον τόπο του!! Ακολουθεί μέρος δεύτερο σε άλλο σχόλιο

  11. Μέρος δεύτερο. Είμαστε 10 εκατομμύρια Έλληνες. Ο καθένας έχει και μια γνώμη κσι συνήθως η δική του είναι η σωστή. Εγώ επειδή είμαι Ολυμπιακός ΠΑΣΟΚ και Γκιωνικος δεν αρέσει σε μερικούς. Δεν επέβαλα σε κανέναν τίποτα! Ούτε κσποιος που λέει κ καλή ώρα στο άρθρο αυτό για τον Μαρινακη παραγκες κλπ θα με κάνει να αλλάξω ομάδα. Ούτε φυσικά εγώ μπορώ να σας κάνω να αλλάξετε ομάδα που καλό θα ήταν μήπως δείτε κσι καμία χαρά. Θέλω να καταλήξω να μην κουράζω ότι τζάμπα στην τελική μσλωνουμε. Εγώ στο μέλλον δεν θα ξανά ασχοληθώ με άλλο σχολιαστή ακόμα και να προκαλέσει καποιος θα πω ένα νασε καλά και τέλος. Θα γράψω και ένα τρίτο μέρος για ένα σχόλιο του φιλου2239

  12. Εκφράσεις όπως του φίλου που με αποκαλεί “ξενοτρεφης σσμπρελα” άσχετους μσκρυνους ουαλλοι με τους ουαλλους και πάρα πολλά ακόμα τέτοια επώνυμα δεν πρέπει να λέγονται όχι για μένα αλλά για κανέναν από τους εκατοντάδες ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που το έφερε έτσι η μοίρα να ζουν εξωτερικό. Ο Έλληνας φίλε δεν είναι ούτε Γερμανός ούτε Σουηδός η Άγγλος που όπου πάει δεν το νοιάζει η πατρίδα του. Αυτό δεν πιστεύω να το καταλαβαίνεις γιατί δεν μαθαίνετε στα πανεπιστήμια που εγώ ο αμόρφωτος δεν πήγα. Ο Έλληνας το χωριό του και την χώρα του την έχει στο μυαλό του συνέχεια!! Ομαλά και φίλοι αδερφέ

  13. Είδες ότι δεν βάζεις μυαλό με τίποτα? Εδώ πάλι προτρέπεις τον κόσμο να γίνουν ολυμπιακοί μπας και δουν καμιά χαρά. Καλά το είχε πει παλιά ο Παύλος, πάλι προφήτης αποδείχτηκε και πάλι αξίζει εύσημα γιατί σε ξεμπρόστιασε εδώ και χρόνια: κάνεις υποτίθεται τον καλό να χωρίζεις κόσμο, ενώ κανομικά επιτίθεσαι σε όλους, όπως τον Πέτρου, τους συντάκτες που αναρτούν χωρίς να ψάχνουν, αλλά και όλο τον κόσμο στο θέμα για τη δράση των εθελοντών που καθαρίζουν. Φίλοι λοιπόν, εσύ στα της Ουαλίας, εμείς στα τοπικά τα δίπλα μας.

  14. ΠAΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΡΕ ΟΥΑΛΛΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ. ΕΣΥ ΦΟΡΑΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΑΧΩΡΑ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΑΤΟΜΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΆΣ ΑΠΟΚΑΛΕΊΤΕ ΟΜΑΔΑ. ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

  15. Φιλαράκο Καλημέρα και καλή πρωτομαγιά, πήγαινε στο friars να παίξεις κανα μπόουλινγκ και να ρίξεις μέσα σου κάνα kfc και κάνα μπυρόνι σήμερα πρωτομαγιάτικα και άσε μας εμάς να απολαμβάνουμε το όμορφο Λουτράκι μας όπως ξέτουμε κσι όπως θέλουμε. Πάψε να μας ανακατώνεις και να μας κρίνεις σε ό,τι κάνουμε ή βήξουμε. Άντε μπράβο στη δουλειά σου. Να είσαι καλά, φτάνει πια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αθανάσιος Κ.

  16. Όπως είδα από τα σχόλια πάλι δεν καταλάβατε τι σας έγραψα στα τελευταία σχόλια μου. Αυτήν την ειρωνεία δεν μπορώ να καταλάβω πάντως ότι επειδή ζούμε στο εξωτερικό δεν πρέπει να νοιαζόμαστε για τον τόπο. Σε λίγα χρόνια πρώτα ο Θεός θα βγούμε στην σύνταξη και μπορεί να γυρίσουμε στο Λουτράκι να περάσουμε τα τελευταία μας! Να μην με ενδιαφέρει να είναι ωραίο και εξυχρονισμενο μοντέρνο κλπ. Να το βρω όπως το άφησα πριν φύγω. Εσείς που μαλώνουμε εδώ ηλικιακα πρέπει να είμαστε ίδια η μεγαλύτεροι μου. Ελπίζω γιατί αν είστε νεότεροι μου και σκέφτεστε όπως τα ξεροκεφαλα που έχουμε στο Λουτράκι και έχουν εμποδίσει δεκαετίες τώρα την πρόοδο της πόλης. Ξέρετε τι θέλω να πω. Καλό μήνα προς το παρόν σε όλους

  17. Πλην των όσων ανέφεραν οι συμπολίτες, εγώ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει εμείς να ξέρουμε τις ποδοσφαιρικές και πολιτικές ή δημοτικές του προτιμήσεις και οφείλουμε να τον ενημερώσουμε και για τις δικές μας με τα στοιχεία μας μαζί, προτρέποντας τους συντελεστάς να μην αναρτούν τις δημοσιεύσεις μας αν δεν συναιτιστούμε με τις υποδείξεις του. Γι’αυτό κι εγώ συμφωνώ, ας χωρίσουμε τα τσανάκια μας. Στην Ιταλία αυτός, εδώ εμείς. Με εκτίμηση Ι.Μ.

  18. Συγγνώμη, ουαλία εννοώ, χωρίς ούτε εμείς να παρυσφρύουμε στα εδάφη του εκεί, ούτε ο κύριος στα δικά μας εδώ. Με εκτίμηση, Ι.Μ.

  19. ΥΓ. Κάτι ακόμα που με πείραξε στο συγκεκριμένο άρθρο είναι ότι πιστεύετε ακόμα ότι καυηγορισα και κριτικαρισα το μπλοκ. Δεν ήθελα να το γράψω να μην προσβάλω την Χαρά!!! Με το που μπήκε το άρθρο αυτό μίλησα με την Χαρά στο μεσενζερ. Πρώτου γραφτεί ούτε ένα σχόλιο από εμένα η άλλον στο άρθρο. Και της είπα θα γίνει χαμός με το άρθρο αυτό και ότι δεν είναι κσι όλα αλήθειες που λέγονται για τον Μαρινακη. Και μου λέει προς τιμή της ότι αυτή έβαλε το άρθρο κσι δεν γνωρίζει αθλητικά όπως ο Μιχάλης. Σε όσους δεν γνωρίζουν και η Χαρά και ο Μιχάλης στο μπλοκ είναι ολυμπιακοί. Αυτό το γράφω για όσους με κατηγορούν για το μπλοκ και συγνώμη από την Χαρά που γράφω για μια ιδιωτική συζήτηση μας.

  20. Να απαντήσω στο φίλο που υπογράφει Ι. Μ 🤔Φίλε μου καλέ όταν σου ζήτησα να μου πεις τι ομάδα είσαι και κόμμα το έγραψα για να μπορώ αναλόγως να κάνουμε διάλογο..Εσείς ξέρετε και τι νούμερο παπούτσι φοράω εγώ δεν ξέρω όπως σου είπα και πριν αν είσαι άντρας η γυναίκα. Το Ι Μ που βάζεις δεν διακρίνεις το φύλο. Ο άλλος βάζει Αθανάσιος και λογικά θα είναι άντρας. Και ομάδα που πολλοι εδώ μέσα μετά το όνομα φοβούνται να βάλουν και ομάδα, Νομίζω ότι το να ξέρεις ότι μπορείς περισσότερο από έναν άγνωστο που έχεις μια διαφωνία αν θες πίσω από ένα κομπιούτερ δεν είναι υπερβολή να ρωτάς να μάθεις. Εγώ ευτυχώς ότι πιστεύω το δηλώνω και βάζω και το όνομα μου. Καλό μήνα φίλε

  21. Από πότε ορίζεται ως εκσυγχρονισμός στο Λουτράκι το να συκοφαντούμε τα παιδιά εδώ ότι αναρτούν ανακριβή πράγματα, όπως τα κατηγορούν ήδη αρχηγοί αντιπολιτευτικών φορέων και να λέμε μετά “αστειάκια κάνουμε, άρα δεν χρειάζεται να ζητήσουμε συγγνώμη”? Καλώς ρε φίλε, κράτα εσύ την ολυμπιακάρα σου μη στην στριμώξει κανείς, κι εμείς την ησυχία μας. Άμα πια. Φτάνει.

  22. Μετά από αυτό το διάλειμμα για να λύσουμε παρεξηγήσεις και να δώσουμε εξηγήσεις εκατεροθεν και αναμονή και άλλων σχολίων που έχω στείλει ας επιστρέψουμε στην αθλητική πλευρά του άρθρου. Διαβάζω ότι δεν θέλουν όλοι εκεί στην λίγκα να γίνουν τα πλέι οφ γιατί θα παίζουν Κυριακή Τετάρτη Κυριακή και θα κουράσουν τα παιδιά. Κάτι που ο Ολυμπιακός το κάνει αυτό 20 χρόνια τώρα. Ρε εσείς μέχρι και ο κορονοιος είναι αντιολυμπιακος. Φέτος που θα περνάμε το ΟΥΕΦΑ με την ομαδαρα που έχουμε έγινε η συντέλεια του κόσμου 🏆😜Ο Αλαφούζος λέει να μην γίνουν καθόλου γιατί?

  23. Θεέ μου, από πότε χρειάζεται δημοσίευση στοιχείων για να γίνει διάλογος? Εσύ διατρανώνεις πως ξέρεις τα παιδιά του μπλογκ καλά, και πάλι τους κατηγόρησες για κίτρινο τύπο. Σκέψου να μην τους ήξερες. Όταν ζορίστηκες, το’ριξες στο καλαμπούρι. Τι δείχνουν αυτά? Ότι θεωρείς πάντα τον εαυτό σου τέλειο, ενώ τους άλλους λάθος. Κσι φυσικά ότι είσαι σναξιόπιστος. Πες το κι αλλιώς: δεν δλινω στοιχεία γιατί. 1

  24. 1. Δεν υποχωρώ στο να ικανοποιήσω τον εγωισμό σου, 2. Δεν θέλω κανέναν διάλογο μαζί σου, αφού λες ότι μόνο αν σου δείξω ταυτότητα μπορούμε να μιλήσουμε, 3, δεν είμαστε φίλοι όπως με προσφωνείς, ούτε και επιθυμώ να γίνουμε και 4, και επέτρεψέ μου, προσωπική μου γνώμη αυτή, δεν σε θεωρώ καν συμπολίτη, Λουτρακιώτη. Πάρε το ουέφα, το διειπηρωτικό, το βαλκανικό κύπελλο, αλλά άσε μας ήσυχους. Ευχαριστώ, Ι.Μ.

  25. Να είσαι καλά Ι. Μ. όπως έγραψα δεν θα απαντήσω σε οτιδήποτε εκτός θέματος του άρθρου. Για τον ολυμπιακό και το Μαρινακη είναι το άρθρο για όποιον δεν το θυματε μετά από 80 σχόλια Εμένα οι φίλοι μου με αποκαλούν λουτρακιωτη πολλή περισσότερο από πόλλους άλλους. Τους φίλους μου τους ξέρω με ονοματεπώνυμο και με ξέρουν. Όταν δεις κάποιον άγνωστο στο δρόμο και θέλεις να του συστηθείς η να τον γνωρίσεις λες το όνομα σου και σου λέει το δικό του., Εδώ έχουμε κόλλημα όπως βλέπεις εγώ Λέω Αντρέας Λεκκας και εσύ μου λες δεν σου λέω.. Αντε γειά μας και άλλαξε ομάδα γιατί έχεις πολλή πίκρα 🏆🏆🏆🏆🏆🏆😁😁😁

  26. Να είσαι καλά Ι. Μ. όπως έγραψα δεν θα απαντήσω σε οτιδήποτε εκτός θέματος του άρθρου. Για τον ολυμπιακό και το Μαρινακη είναι το άρθρο για όποιον δεν το θυματε μετά από 80 σχόλια Εμένα οι φίλοι μου με αποκαλούν λουτρακιωτη πολλή περισσότερο από πόλλους άλλους. Τους φίλους μου τους ξέρω με ονοματεπώνυμο και με ξέρουν. Όταν δεις κάποιον άγνωστο στο δρόμο και θέλεις να του συστηθείς η να τον γνωρίσεις λες το όνομα σου και σου λέει το δικό του., Εδώ έχουμε κόλλημα όπως βλέπεις εγώ Λέω Αντρέας Λεκκας και εσύ μου λες δεν σου λέω.. Αντε γειά μας και άλλαξε ομάδα γιατί έχεις πολλή πίκρα 🏆🏆🏆🏆🏆🏆😁😁😁

    • Διάβασα πριν λίγο άρθρο του Νίκου Αθανασίου πικραμένου βαζελορεπορτερ με τίτλο <Το παραμύθι του Βαρδινογιανισμου όταν τα έκανε αυτά ο Παναθηναϊκος >δεν θα λέω λεπτομέρειες, αλλά μας λέει ότι από το 80-96που ήταν ο καπετάνιος ο Παο πήρε 6 ο Θρύλος 5 η Αεκ 4 και παοκ Αελ από ένα ενώ ο Θρύλος από 97-2017 πήρε 19 στα 21 🤔🤔🤔Τι θέλει να πει ο ποιητής ότι ο καπετάνιος άφηνε και κανέναν άλλο να πάρει κάτι. Όταν λέω εγώ όταν το αξίζεις και είσαι καλύτερος θα το πάρεις είτε υπάρχουν μαϊμούδες παραγκες Βαρδής η Κόκκαλης και Βαγγέλης. Η Αελ το Άξιζε το πήρε όπως και ο ΠΑΟΚ και ή Αεκ. Και ο Παο είχε κάνα 2-3 χρόνια ομάδα ενώ εγώ δεν είχα τότε. Όταν πήγα να φτιάξω κάποιος έσβηνε τα φώτα

  27. Διάβασα πριν λίγο άρθρο του Νίκου Αθανασίου πικραμένου βαζελορεπορτερ με τίτλο <Το παραμύθι του Βαρδινογιανισμου όταν τα έκανε αυτά ο Παναθηναϊκος >δεν θα λέω λεπτομέρειες, αλλά μας λέει ότι από το 80-96που ήταν ο καπετάνιος ο Παο πήρε 6 ο Θρύλος 5 η Αεκ 4 και παοκ Αελ από ένα ενώ ο Θρύλος από 97-2017 πήρε 19 στα 21 🤔🤔🤔Τι θέλει να πει ο ποιητής ότι ο καπετάνιος άφηνε και κανέναν άλλο να πάρει κάτι. Όταν λέω εγώ όταν το αξίζεις και είσαι καλύτερος θα το πάρεις είτε υπάρχουν μαϊμούδες παραγκες Βαρδής η Κόκκαλης και Βαγγέλης. Η Αελ το Άξιζε το πήρε όπως και ο ΠΑΟΚ και ή Αεκ. Και ο Παο είχε κάνα 2-3 χρόνια ομάδα ενώ εγώ δεν είχα τότε. Όταν πήγα να φτιάξω κάποιος έσβηνε τα φώτα

  28. Μακάρι να βρεθεί ένας πρωθυπουργός και να εφαρμόσει επιτέλους το άρθρο 27 του Κώδικα δεοντολογίας, στέλνοντας αυτή τη διεφθαρμένη λιμανίσια ομάδα στο μπαλαούρο κανενός πλοίου με τους αρουραίους. Μια ομάδα που δεν έπρεπε να έχει καν ιδρυθεί και είναι χωμένη μέσα στην απάτη, τη μίζα και τη ρεμούλα όπως οι κουτσόγιωργας, Τσοχατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Παπαντωνίου.

  29. YΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ? ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΉ ΛΙΓΚΑ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΡΤΑ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΙ

  30. Ένας καναπεδατος αντιολυμπιακος ποιο πάνω λέει να έρθει στην ουαλικη λίγκα. 🤔Φτωχό μου παιδί αν δεν το γνωρίζετε ο Βαγκελας έχει και μια ομάδα εδώ στην Αγγλία την θρυλική Νοτιτχαμ Φόρεστ την ομάδα του Ρόμπερτ των δασών. Εδώ που λες πικραμενε φίλε μου το ψάξανε τον πρόεδρο αν είναι λίρα εκατό καθαρός δεν έχει κόλπα με το νόμο και τέτοια πράγματα που στην Ελλάδα δεν τα ψάχνουν. Ρε εσύ πονηρέ όταν ήρθε ο Σαμπιντι που λέει και ο Τσουκαλάς έψαξε κανένας εκεί στην Επο στην αθλητική δικαιοσύνη στην δική της Δευτέρας ο Τριανταφιλοπουλος κλπ τι είναι αυτός που αγόρασε τον ΠΑΟΚ. Τα ίδια υσχιουν και για τους άλλους. Ο Βαγγέλης είναι ένας επειχηρημστιας με κύρος και ειδικά στο νησί τον ξέρουν

  31. Συνεχίζουμε με μια μικρή παρέμβαση στον πικραμενο φίλο μας που του αρέσουν οι λίγκες και μετά την ουαλικη έπιασε την ανδριατικη και τώρα την Αλβανική. Μας λέει ότι αυτός είναι ένας από τους υγιείς ποδοσφαιροφιλους και ούτε μας λέει αν είναι Παο παοκ Αεκ Οδυσσέας Κορδελιού τόσο περήφανος είναι για την ομάδα του. Πάμε στο θέμα μας τώρα. Οι Άγγλοι λοιπόν έμαθαν για το Μαρινακη όχι από την δική της Δευτέρας και τη Ζούγκλα και τα άλλα αντιολυμπιακα σαιτ ότι είναι εντάξει και του δώσανε τι Φόρεστ. Αυτό κάτι λέει στην υπόθεση που έχουμε το συγκεκριμένο άρθρο. Ε ρε γέλιο που έχει να πέσει θα γελάνε και τα έδρανα. Ρε εσύ αδερφέ όλοι αυτοί του ΠΑΣΟΚ που ανέφερες δεν είναι κανείς γάβρος 😃😃😃😃Σε εξετάζω και σένα σε λίγο

  32. Εδώ είμαστε και συνεχίζουμε. Μου κάνετε παρεμβολές και με βγάζετε από την τροχιά που έχω πάρει να σας ανοίξω τα μάτια. Εσείς φίλοι μου αντιολυμπιακοι μας λέτε έχουμε παρωπίδες και τρώμε σανο και άλλα τέτοια. Σηκώνουμε και κούπες όμως βλέπουμε μπαλίτσα με τους παιχταράδες που μας φέρνουν οι πρόεδροι μας. Κάτσε τώρα που το θυμήθηκα να το γράψω. Για το στήσιμο του 2015 λοιπόν εγώ φυστικονα Γιουβέντους και Αθλετικο και με έστησαν να περάσει η Γιουβε πήρα το νταμπλ έστησα το ματς οφη Παο ενώ στον βαζελο επεζαν Μπουρμπος Χουχουμης Ντινα παίχτες επιπέδου ταμπιον λιγκ. Ρε αντε γεια που τρώμε εμείς σανο. Πάω να φτιάξω φραπεδακι και περιμένω τους πελάτες μας για ανάλυση 😎😜🏆

  33. Εδώ είμαι πάλι έφτιαξα το φραπέ μου έριξα και ένα χοντρό και συνεχίζω!! Μια παρατηρήσει που έκανα με το μπλοκ. Το μπλοκ έχει όλα αυτά τα άρθρα στην σελίδα του φεισμπουκ όπως γνωρίζετε. Εκεί το άρθρο αυτό έχει μόνο ένα σχόλιο και αυτό είναι δικό μου μια φωτογραφία του Βαγγελα χαμογελαστός 😃😃😃Εκεί δεν γράφει κανένας από εσάς εδώ μέσα γιατί κάνει τζιζζ που λέει και μια ψυχή. Εκεί αν έγραφε κάνεις αυτά που λέτε εδώ θα έβαζε και το όνομα και θα τον έκραζαν ακόμα και παναθηναικοι και Αεκζηδες φίλοι μου. Έχω πολλούς φίλους. Εδώ στο μπαλαουρο του loutrakiblog κυκλοφορουν πολλοί αρουραίοι που λέει και ο φίλος.. Ξέφυγα πάλι. Συνεχίζω με Τσακα και πρίγκιπα next

  34. Και τώρα πάμε στον Θρυλικό τον Τσακα και τον Πρίγκιπα 🤣🤣🤣🤣ρε εσείς φτωχαδακια σας ήρθε ένα μάνα από τον ουρανό και το αφήσατε να φύγει. Ρε άμα είχατε αφήσει τον Πρίγκιπα να πάρει την Παναθα τώρα θα είσαστε καλά 🤔🤣😜Αλλά η θύρα 13 που δεν τρώει σανο όπως η 7 ακούει τον Αφραγκουζο η όποιον άλλο κάνει κουμάντο βάφουν τα κάγκελα στην λεωφόρο γιατί ο Γιαννάκης δεν έχει λεφτά ούτε για μπογιατζή 😂😂😂Ρε εσείς είναι αλήθεια ότι ο Αφραγκουζο έχει βάλει την ομάδα και το προσωπικό σε αυτή την εφαρμογή τον 800 ευρώ από την πολιτεία 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Ρε Αντε γειά που πιάνετε τον Θρύλο στο στόμα σας

  35. Τελικά όπου ακούς στο ποδόσφαιρο για απάτες, λαμογιές, τσιριμόνιες, φαγωμένα λεφτά, παράγκες, παρασκήνιο, κλοπές, πουλημένους διαιτητές, πάντοτε μα πάντοτε είναι μέσα το όνομα του ολυμπιακού. Μα πάντοτε όμως! Χωρίς καμία εξαίρεση στον γενικό κανόνα.

  36. Γιατί να στήσει ρε αδερφέ ο Θρύλος ένα ματς όταν σαν ομάδα αγωνιστικά στην Ελλάδα δεν μπορεί να τον κοντράρει κάνεις. Όταν κερδίζω μια Γιουβέντους μια Μανζεστερ Αρσεναλ και τόσους άλλους και μετά έρχομαι να πεξω με την Βέροια και την Λειβαδια γιατί χρειαζετε να το στήσω το ματς ρε αδερφέ. Τα δύο τελευταία χρόνια είδες πως ανοίγουν τα πόδια στο Ρώσο. Και ποιο πολλή το κάνουν γιατί δεν γουστάρουν το γάβρο. Το ότι είμαστε μόνοι μας και έχουμε όλους τους άλλους απέναντι ούτε μας νοιάζει ούτε μασάμε.Φιλε μου καλέ τον σανο το τρώτε εσείς που τα ρίχνετε όλα στον Θρύλο για να κρύβει τα χάλια της η κάθε ομάδα. Ρε θα μου πει κανείς τι ομάδα είναι 😜😜😜Ρε ντρέπεσαι να πεις τι ομάδα εισε 😂😂😂😂

    • 1 Μαΐου 9:05, “Εγώ στο μέλλον δεν θα ξανά ασχοληθώ με άλλο σχολιαστή ακόμα και να προκαλέσει καποιος θα πω ένα νασε καλά και τέλος.” Τι ντρέπομαι και τι δεν ντρέπομαι, δεν σε αφορά. Τη γνώμη μου είπα.

  37. xaxaxa…Καλό αυτό βρε φίλε….Αλλά σήμερα είναι 2 του μηνός…!?Έχουμε και δεύτερο μέρος όπως λέμε για τα διάλυμα στον καραγκιόζη..!?Περίμενε και το τρίτο μέρος διάλυμα δηλ. συνεχίζεται….!! Πάμε για σαράντα διαλύματα του συνήγορου υπερασπίσεως του Μαρινάκη κ σία….!xaxaxaxa…..

  38. Στα τσακίδια το 2ο ή 3ο μέρος. Εσύ δεν έχεις άτομο για πάρλα και ψάχνεις εδώ να πνίξεις τη μοναξιά σου. Μόνος σου καλά είσαι.

    • Είπα ότι δεν θα ασχοληθώ με τα τρελά που μου λέτε και θα κάνω διάλογο επί του θέματος. Όπως λέει και ο χσχαχα φίλος υπεράσπιση του Μαρινακη. Απλώς λέω γιατί ντρέπεστε να πείτε τι ομάδα είσαι. Δεν είναι καυγάς αυτός. Ερώτηση, 😜😜😜ο τελευταίος φίλος που μας λέει για πάρεα να του πω ότι έχω 300 φίλους στο φεισμπουκ και περνάμε ωραία και τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει και μια σελίδα Loutraki memories και έχει γύρω στα 2500 μελοι λουτρακιωτες επώνυμους και περνάμε μια χαρά. Μέχρι και μουσική μας παίζει ο Βασίλης ο Πιερρακεας. Εδώ μόνοι σας είστε εσείς που κρύβεστε δεν ξέρω και εγώ από ποιον. Αν δεν θέλετε να σάς μάθουν ποιοι είστε δικό σας θέμα. Αντε γειά μας και περιμένω ομάδα 😂😂😂😂🏆

  39. xaxaxa…πρόσεχε εσύ όμως με την μοναξιά σου -και τα νευράκια σου…Ότι το αποσμητικό είναι αυστηρά μόνο για της μασχάλες….!?

  40. Είπα ότι δεν θα ασχοληθώ με τα τρελά που μου λέτε και θα κάνω διάλογο επί του θέματος. Όπως λέει και ο χσχαχα φίλος υπεράσπιση του Μαρινακη. Απλώς λέω γιατί ντρέπεστε να πείτε τι ομάδα είσαι. Δεν είναι καυγάς αυτός. Ερώτηση, 😜😜😜ο τελευταίος φίλος που μας λέει για πάρεα να του πω ότι έχω 300 φίλους στο φεισμπουκ και περνάμε ωραία και τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει και μια σελίδα Loutraki memories και έχει γύρω στα 2500 μελοι λουτρακιωτες επώνυμους και περνάμε μια χαρά. Μέχρι και μουσική μας παίζει ο Βασίλης ο Πιερρακεας. Εδώ μόνοι σας είστε εσείς που κρύβεστε δεν ξέρω και εγώ από ποιον. Αν δεν θέλετε να σάς μάθουν ποιοι είστε δικό σας θέμα. Αντε γειά μας και περιμένω ομάδα 😂😂😂😂🏆

    • Έτσι για την ιστορία να πω ο Τρύφωνας είναι Αεκζης!! Ήπια το γράφω. Ήττες του θρύλου η χαρα σας 🏆χ46🏆

  41. Αγαπητέ συμπολίτα 00:35, μην ασχολείσαι μαζί του. Με το χάλι του γελάει, αφού δεν είναι εις θέσιν να τηρήσει ό,τι ο ίδιος γράφει. Γίνεται στενός κορσές στον καθέναν μας εδώ. Δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι από αυτούς που έχουν, αλλά δεν έχουν οικογένεια. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  42. 1. Μακάρι να εφαρμοστεί η νομοθεσία και να υποβοβαστεί αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα. 2. Κανείς δεν κρύβεται διότι ο καθένας μας διαθέτει αριθμό φορολογικού μητρώου και πληρώνει φόρους εισοδήματος και όχι μόνο. Εμείς μένουμε και παλεύουμε στον τόπο μας να ορθοποδήσουμε. Δεν είμαστε ριψάσπιδες να την κάνουμε στα μουλωχτά για το εξωτερικό.

  43. Αντε να γράψω το 100 σχόλιο και να φεύγω για άλλο άρθρο 😜😜όπως είχα πει το άρθρο θα πάει 100 σχόλια έτσι κσι έγινε! Ο Αντρέας ξέρει τι λέει και ήξερα ότι θα βρεθούν πικραμενοι να μου την πουν. Πρέπει να ζητήσω ποσοστά από το μπλοκ, 😜και να είπατε και μια κουβέντα παραπάνω δεν με πειράζει να ξέρετε 😋Εγώ κακός άνθρωπος δεν είμαι και ούτε κρατάω κακίες. Όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν τι άτομο είμαι οσοι δεν με γνωρίζουν υπάρχει το όνομα μου να ρωτήσουν και να μάθουν. Παρέα μου κρατάτε έτσι και αλλιώς και έστω και με διαφωνίες έρχομαι σε επικοινωνια με συμπολίτες. Άλλο το ΑΦΜ άλλο το όνομα άλλο τη γραφή η ταυτότητα αδερφέ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ ΦΟΡΤΣΑ ΘΡΥΛΟΣ 😎😜👍

  44. Μια φορά είδε και τον Μαρινάκη και του φώναξε: “φά’τους όλους πρόεδρε”. Ο Μαρινάκης γύρισε απλά να δει ποιος γκαρίζει, δεν είπε λέξη, γιατί κατάλαβε πολλά, και συνέχισε να προχωρεί. Ευτυχώς που δε ρώτησε: “από πού’σαι ρε?” Να πει τίποτα Λουτράκι να γίνουμε όλοι ρεζίλι από δαύτον. Βρε τι φρούτο είναι αυτός ο μεσήλικας?

  45. ΡΕ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΧΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΪΜΟΥ??

  46. Που το θυμήθηκες αυτό ρε διαολε 😂😂Ήταν σε ένα παιχνίδι στο Λίβερπουλ για το Στηβεν Τζέραλντ και είχαν καλέσει τον ολυμπιακό για το φιλικό αυτό. Όπως εσείς δεν ξέρετε ο Ολυμπιακός ανήκει στα μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη σας το λέω εγώ. Ήταν που λες εκεί ο πρόεδρος για να τιμήσει με πλακέτα το Τζέραλντ και μόλις πέρναγε από μπροστά μας του φώναξα “φατους όλους προεδρε” και γύρισε προς την κερκίδα που είμαστε οι ολυμπιακοί και γέλαγε, Ρε εσύ έχουμε 3 μέρες διαφορά με τον Βαγγέλη ηλικιακά. 1 Αυγούστου αυτός 4 εγώ. Και οι δύο Θρυ-λεωντες😜😎Θέλετε να κάνω τα κονε μου να αναλάβει τον Δήμο μας ο βαγγελας με μένα Δήμαρχο 😂😂😂😂😂

  47. Είπαμε τέλος τα σχόλια εδώ 😜τα εκατοστησε ο Μαρινακης τα σχόλια. Εδώ να προτείνω στο loutrakiblog να βάλει όποιον από τους άλλους Μαιμουδες προέδρους θέλει ένα άρθρο να δούμε πόσα σχόλια θα πιάσει 😜😜😜😜😜Ο Θρύλος πουλάει από το σήμα του ένα δαφνοστεφανομενο έφηβο (όχι τρυφιλια και κότες) μέχρι έναν απλό οπαδό όπως είμαι εγώ. Αντε γειά μας είπαμε τα λέμε σε κάνα άλλο άρθρο οποίος επιθυμεί 😜😎ΥΓ Αύριο πάει ο ΠΑΟΚ στο CAS για την υπόθεση ιδιοκτησίας. 🤔🤔🤔🤔

  48. Η κομμώτρια της Ευρώπης μετά από το υπέροχο εκείνο 7-1. Ο Τρύφωνας Σαμαράς του Champions league. Αλλά αν δεν τους ακύρωναν το γκολ, θα ήταν 7-2. Κρίμα. Απάτη!! Στημένη διαιτησία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog