Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κώστας Σταυρόπουλος: Δεν μπορείς να ασφαλτοστρώσεις τον αιγιαλό

- Advertisement -

Στο Αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, οδηγήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λουτρακίου,Κώστας Παντελέου και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Καραπανάγου, Κώστας Σταυρόπουλος και….αλληλομηνύθηκαν για εργασίες που πραγματοποιούνται στην περιοχή ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ Λουτρακίου.

Κώστας Σταυρόπουλος:Δεν μπορείς να ασφαλτοστρώσεις τον αιγιαλό

Εμαθα ότι γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Φλάμπουρο και πήγα να ρωτήσω τι γίνεται. Κάλεσα την αστυνομία αμέσως για τους εξής λόγους:

Ο δρόμος που υπάρχει εκεί, είναι ένα μικτό σύστημα, αλλού είναι παραλία, αλλού είναι αιγιαλός και αλλού είναι ιδιοκτησίες.

Στον αιγιαλό δεν μπορείς να ασφαλτοστρώσεις. Μίλησα με τον κ. Μακρίδη, μου απάντησε ότι το έργο είναι νόμιμο και αρμόδιος είναι ο κ. Καπετανόπουλος. Τηλεφώνησα και στον κ. Καπετανόπουλο ο οποίος μου απάντησε ότι δεν έχει ιδέα ότι γίνεται αυτό το έργο.

Εχω κάνει έγγραφο στον κ. Μακρίδη από την 30η Απριλίου να μάθω τι γίνεται με αυτό το δρόμο και ακόμα δεν εχω απάντηση και ενημέρωση.

Υπέβαλλα μήνυση στον αντιδήμαρχο κ. Παντελέου

 

Διαβάστε και τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Κώστα Παντελέου

Κώστας Παντελέου : O Σταυρόπουλος παρεμπόδισε δημόσιο έργο για λογαριασμό πελάτη του

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να πάτε στο σπίτι του κυρίου Σταυροπουλου να δείτε που έχει κλείσει όλη την παραλία και δεν υπάρχει πρόσβαση από πουθενά!

  2. Σταυροπουλε ταραξε τους στην νομιμοτητα! Η κοροιδα εχει φτασει στα ορια της. Κανουν οτι γουσταρουν χωρις ελεγχο! Οπως και με το προαστιακο που ειναι οι μελετες κυριοι;

  3. Συγχαρητηρια κ. Σταυροπουλε!. Βρηκαν τον δασκαλο τους. Οπως ειπωθηκε και ποιο πανω, ταραξε τους στη νομιμοτητα!

  4. Ουτε την ονομαστική γιορτή σου σε δύο μέρες δεν σεβεσαι ρε Σταυροπουλε. Μηνύσεις και αηδίες τώρα αντί ειρηνική επίλυση του θέματος.

  5. Πλάκα μας κάνετε τι δημοτικό έργο???Πρόσβαση στα μαγαζιά σας φτιαχνετε και νομιμοποίηση συστημικής καταπάτησης.

  6. Μάλιστα αυτοί έχουν βίλες στην περιοχή Και ο ένας και ο άλλος δεν τους ενοχλεί κανείςΊδιοι είναι τα συμφέροντά τους πάνω από ολα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog