Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Nτροπή σας ..ρε !!!

- Advertisement -

Δεν είναι λίγες μέρες που δημοσιεύσαμε φωτογραφίες από τον περιφερειακό δρόμο του Λουτρακίου, όπου δεκάδες άνθρωποι αράζουν τα βράδια εκεί, απολαμβάνοντας τη θέα του Κορινθιακού.

Ενα από τα ωραιότερα σημεία του Λουτρακίου.

Διαβάστε το άρθρο μας που δημοσιεύθηκε στις 11 Μαΐου 2020 

Απαράδεκτοι ! Αποκρουστική η εικόνα στον περιφερειακό Λουτρακίου (εικόνες)

Λιγες μέρες μετά η εικόνα άκρως απογοητευτική ! Τελικά σε αυτή τη χώρα, μόνο ο βούρδουλας μας χρειάζεται ! Μόνο με πρόστιμα θα πράξουμε τα αυτονόητα !

Βάλτε σε μια σακκούλα τα ρημάδια τα σκουπίδια σας και πάρτε τα μαζί σας ρε άνθρωποι ! Πετάξτε τα στον πρώτο κάδο που θα βρείτε μπροστά σας !Τόσο δύσκολο είναι;;;

Και ο Δήμος… Ας βγει επιτέλους η δημοτική αστυνομία στο δρόμο να ελέγξει ! Ας ρίξει και κανά πρόστιμο να βάλουμε μυαλό !

 

 

Η ίδια όμως αποκρουστική εικόνα και στους Καταρράκτες Λουτρακίου

Ακόμα ένα όμορφο σημείο του Λουτρακίου, τοπόσημο θα λέγαμε του δήμου, που προσελκύει πολλούς επισκέπτες.

Μετά λοιπόν δε μας φταίνε “τα κοπρόσκυλα” του δήμου, όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, φταίει το κακό μας το μυαλό, η κακή μας συμπεριφορά, η έλλειψη παιδείας….

 

 

*Zητούμε συγγνώμη για το ύφος της γραφής στο παρόν κείμενο, αλλά πραγματικά κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία!

κείμενο-photo Παναγιώτης για το LB

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΠΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ LB ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ “ΜΙΛΑΝΕ” ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ, ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΧΑΡΔΑΛΙΑ!

  2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΚΥΡΙΟΙ” ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, Η ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΟΥΣ?

  3. Αν εντοπιστουν αυτοι οι ΓΥΦΤΟΙ να τους υποχρεωσει καποια αρχη πχ ο Δημος να τα μαζεψουν ενα ενα ολα τους τα σκουπιδια και τις βρωμιες τους…

  4. Κρίμα επίσης και για τους εθελοντές που κάνουν τόσες προσπάθειες για να κρατούν το Λουτράκι καθαρό από τις βρωμιές. Εγώ νομίζω ότι αυτός που κάνει τέτοια θα έχει την παιδεία από το σπίτι. Οι γονείς του θα είναι αυτοί που πετάνε τα σκουπίδια έξω από τους κάδους οι σε απομερα μέρη. Δεν δικαιολογητε αλλιώς. Στο σχόλειο δεν σου μαθαίνουν τέτοια. Ήθελα να ήξερα οι γονείς αυτών που τα πέταξαν λέω εγώ πάνε μια βόλτα ένα περίπατο μέχρι το Πευκακι κσι τα δουν εκεί σίγουρα θα πουν οι ββρωμιαρηδες οι αναγωγοι και θα είναι τα ίδια τους τα παιδιά. Ντροπή με Ν κεφάλαιο. Ρε εμείς μικροί πίναμε καφέ παραλία κάτω από Ιποκαμπο και περνάμε το τασάκι μαζί να μην πετάμε τις γόπες στα χαλίκια. 😡😡

  5. Όταν οι Ευρωπαίοι δίδασκαν τον πολιτισμό της ανακύκλωσης και καθαριότητας, οι νεοέλληνες λεχρίτες έπαιζαν αδιάφοροι τάβλι, αραχτοί στην παραλία με το σκουπιδομάνι γύρω τους.

  6. μη τα ριχνουμε ολα στους αλβανους κ στους Αθηναιους που δεν εχουν ερθει ακομα..εκει πανε και ντοπιοι .

  7. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ; ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

  8. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ή ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΛ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

  9. Εντάξει παιδιά φυσικά και έχετε δίκιο να φωνάζετε για αυτούς τους απολιτιστους που γεμίζουν με σκουπίδια τον τόπο μας φυσικά και πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο αλλά ρλλεος ποια με την τσίχλα έτσι είναι ο Έλληνας…. ΌΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΆΟ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΥΣ

  10. Ολο το λουτρακι βρωμαει.οι 8μηνοι του δημου μονο καρτα χτυπανε κ στις 10 πανε σπιτι τους.Να τους βγαζει ολους να σκουπιζουν μεχρι να τελειωσει το ωραριο τους. Ετσι εχουν μαθει 3 ωρες δουλεια και ο μισθος ολοκληρος.

  11. Αλβανόπαιδα έξω από το κτίριο του ΕΟΤ μετά από παρατήρηση γιατί πέταξαν τα χαρτιά από τα πυτόγυρα κάτω, με έβρισαν……..Πριν 15 ημέρες περίπου

  12. ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΑ ΚΑΚΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ.ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΦΟΥΛ ΕΝΤΑΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΥΠΟΗΧΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΜΑΣ.ΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΛΙΓΟΙ)ΑΜΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

  13. Ειναι υποχρεωμενος ο δημος να βαλει καλαθακια και να καθαριζει οχι ολο καφε ουζα τσιπουρα το μεσημερι οι κυριοι υπευθυνποι της καθαριοτητας το ταπ οι δημοτες το πληρωνουν και για αυτο το καταλαθατε

  14. Το πιο καλό φίλε/φίλη 12:25 είναι να στέλναμε τέτοιους νέους κάπου έξω. Σε καμιά Ιορδανία, Αλγερία, Ουαλία, Ινδονησία, γιατί δεν χρειάζεται τέτοιους μπίχλες ο τόπος μας. Καλύτερα και πιο πολιτισμένα ζούμε χωρίς αυτούς της γενιάς τους. Να πάνε όμοιος στον όμοιο.

  15. Θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη καθαριότητα στο Λουτράκι γενικά από ακτές μέχρι βουνά μέχρι μέχρι μέχρι διότι όταν ο ίδιο ο άνθρωπος βλέπει ένα περιβάλλον τέτοιο δεν τον ωθεί να πράξει διαφορετικά ο δήμος πρέπει αρχικά να καταλάβει τι σημαίνει γενική εικόνα μίας περιοχής και να κοιτάξει να κάνει πεζοδρόμια και όχι να έχει τα ξερά και τα χόρτα ως όριο δρόμυ η δημοτική αστυνομία δεν θα καλύψει το χρέος του δήμου στους πολίτες και επισκέπτες τα δικαιώματα έχουν δωθεί με το καλημέρα ..

  16. Η λύση είναι πολύ απλή.Βάζεις πολύ ισχυρό φωτισμό στο σημείο και δεν πατάει ψυχή.Όλοι πάνε έκει γιατί είναι σκοτάδι και δεν φαίνονται…Επίσης είναι πάρα πολύ επικίνδυνο να κάθεται κάποιος στο σημείο εκέινο γιατί περνώντας με το αυτοκινήτο και χαζεύοντας την θέα μπορέι να πέσεις και πάνω τους.Έχω δει νεαρά ατομα να τρέχουν στην μέση του δρόμου “πειράζοντας” το ένα το άλλο αγνωόντας ότι βρίσκονται σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.Τέλος για τα σκουπίδια εάν η ποσότητα των σκουπιδιών που είδα στις φωτογραφίες είναι όση και οι Αλβανοί που μένουν στην Ελλάδα τότε μάλλον θα έπρεπε να μιλούσαμε άλλη γλώσσα και όχι ελληνικά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog