Μετά το δημοσίευμα του loutrakiblog.gr ότι ο Περιφερειακός Λουτρακίου γέμισε και πάλι σκουπίδια, η εθελοντική ομάδα ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ανέλαβε και πάλι δράση !

Απαράδεκτοι ! Αποκρουστική η εικόνα στον περιφερειακό Λουτρακίου (εικόνες)

Λουτράκι: Nτροπή σας ..ρε !!!

Με ανακοίνωσή τους, προσκαλούσαν όσους ήθελαν και μπορούσαν να τους βοηθήσουν, ώστε να καθαρίσουν και πάλι τις βρωμιές που αφήνουν όσοι αράζουν τα βράδια στον περιφεριακό δρόμο του Λουτρακίου. Οι οποίοι, δεν αφήνουν τα σκουπίδια τους μόνο κατά μήκος του δρομου αλλά τα πετούν και στο γκρεμό με αποτέλεσμα να παραμένουν εκεί για πολύ καιρό. Αυτές όπως έχουμε ξαναγράψει αποτελούν εικόνες ντροπής και για μας και για τους επισκέπτες μας.

Οπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video, οι εθελοντές κρεμασμένοι από σχοινιά, κατέβηκαν στο γκρεμό και μάζεψαν τα σκουπίδια που ήταν πεταμένα εκεί.

Γι΄αυτό την επόμενη φορά, που κάποιοι ανεγκέφαλοι θα επιχειρήσουν να πετάξουν ξανά τα σκουπίδια τους, ας αναλογιστούν ότι κάποιοι άλλοι με κίνδυνο, μάζεψαν τις βρωμιές τους.

 

👏👏👏Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του περιφερειακού Λουτρακίου!!!Η ανταπόκριση του κόσμου…Μεγάλη!!!!Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!!!Να ευχαριστήσουμε πολύ για τα πολύτιμα αγαθά τους: 👍 το sweet secretΤην αγγελινα Κ τον Αλέξανδρο.👍Την Κυρία Παπαδοπούλου Άννα.👍Το εργοστάσιο νερού Υδρια Και την κυρία Κοντη Λίζα.👍Κ το καφέ Νταλμα.Υ.Γ👉θα θέλαμε μέσα απ την δράση μας να ευαισθητοποιήσουμε όλο τον κοσμο που πηγαίνει στο σημείο του περιφερειακού να κρατάει το περιβάλλον καθαρό!!!!

Δημοσιεύτηκε από Εθελοντές εν δράσει στις Τρίτη, 19 Μαΐου 2020