Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Εθελοντές εν δράσει. Μάζεψαν τα σκουπίδια από το γκρεμό στον Περιφερειακό (video-φωτο)

- Advertisement -

Μετά το δημοσίευμα του loutrakiblog.gr ότι ο Περιφερειακός Λουτρακίου γέμισε και πάλι σκουπίδια, η εθελοντική ομάδα ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ανέλαβε και πάλι δράση !

Απαράδεκτοι ! Αποκρουστική η εικόνα στον περιφερειακό Λουτρακίου (εικόνες)

Λουτράκι: Nτροπή σας ..ρε !!!

Με ανακοίνωσή τους, προσκαλούσαν όσους ήθελαν και μπορούσαν να τους βοηθήσουν, ώστε να καθαρίσουν και πάλι τις βρωμιές που αφήνουν όσοι αράζουν τα βράδια στον περιφεριακό δρόμο του Λουτρακίου. Οι οποίοι, δεν αφήνουν τα σκουπίδια τους μόνο κατά μήκος του δρομου αλλά τα πετούν και στο γκρεμό με αποτέλεσμα να παραμένουν εκεί για πολύ καιρό. Αυτές όπως έχουμε ξαναγράψει αποτελούν εικόνες ντροπής και για μας και για τους επισκέπτες μας.

Οπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video, οι εθελοντές κρεμασμένοι από σχοινιά, κατέβηκαν στο γκρεμό και μάζεψαν τα σκουπίδια που ήταν πεταμένα εκεί.

Γι΄αυτό την επόμενη φορά, που κάποιοι ανεγκέφαλοι θα επιχειρήσουν να πετάξουν ξανά τα σκουπίδια τους, ας αναλογιστούν ότι κάποιοι άλλοι με κίνδυνο, μάζεψαν τις βρωμιές τους.

 

https://www.facebook.com/111275040221572/videos/252003672781100/

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άξιοι και μπράβο τους, όπως και μπράβο στο LB που το δημοσίευσε για να γνωστοποιηθεί! Για να δούμε με τι μούτρα θα ξαναρίξουν στον χώρο σκουπίδια οι αναίσθητοι βρωμιάρηδες. Σε όσους δεν μπορούν να δεχτούν το Λουτράκι μας καθαρό, ας μας αδειάσουν την γωνιά και ας μετακομίσουν σε καμία Αλγερία ή Τυνησία ή Ουαλλία ή Κολομβία. Εμείς το αγαπάμε και το θέλουμε κούκλα.

  2. αυτα μου αρεσουν ! να μην πιστευετε τις τηλεορασεις περι κοροναιου ολοι χερι χερι και αγγαλιτσα για σελφι

  3. Άσε την Ουαλλια από έξω φίλε !!Ο Πάνος είχε ρεπό δεν τον βλέπω φωτογραφία 😜Μπράβο ακόμα μια φορά στους εθελοντές και όσοι μπορείτε να πηγαίνετε να τους βοηθήσετε !Το Λουτρακι μας καθαρίζουν ,σαν να έρχονται να καθαρίσουν τη αυλή μου και την αυλή σου !Ετσι πρέπει να το βλεπουμε !Και όλοι καπου θα έχουμε δει όλους αυτούς τους αναίσθητους που πετούν τα σκουπίδια !Γιατι δεν τους ζητάτε το λόγο και καμία φάπα δεν βλάπτει !προχτες κάποιος έγραψε για κάποιους που πετούσαν τα χαρτιά από τα πιτόγυρα στο δρόμο !!Γιατι δεν το πήρε να του το βάλει στο στόμα !Εγω αυτο θα έκανα και δεν το παίζω νταής !καλησπερα σε όλους με υγεία και να αγαπάμε τον τόπο μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog