Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστριας για τις ράμπες των ΑΜεΑ στην παραλία Λουτρακίου

- Advertisement -

Θέλω να καταγγείλω την κατάντια της ράμπας αναπήρων στην παραλία. Η ράμπα βρίσκεται μπροστά στο Δημαρχείο. Κανείς από τον Δήμο ή την απολίτευση του Δήμου δεν βλέπει την κατάντια της? Ποιός ανάπηρος μπορεί να την χρησιμοποιήσει? Σπασμένη, εγκαταλελειμμένη,! Εκτός και άν δεν επισκευάζεται γιατί θεωρείται αποκρουστικη η παρουσία αναπήρων, οπότε μιλάμε για ρατσιστική αντιμετώπιση πολιτών. Έχω στην διάθεσή μου και ανάλογες φωτογραφίες που θα ανεβάσω σε άλλα site γιατί η κατάσταση που επικρατεί στο Λουτράκι είναι απαράδεκτη, τόσο για τους δημότες όσο και για όλους εμάς που έχουμε αγοράσει σπίτια στο Λουτράκι αλλά και εμείς πληρώνουμε δημοτικά τέλη. Ντροπή, Λυπάμαι!

Η ράμπα πρέπει να μπαίνει μέσα στην θάλασσα, όχι να φτάνει στην παραλία,όπως υπάρχει στην Νεράιδα και ντουζιέρα για αναπήρους!. Τα χαλίκια δεν βοηθούν ουτε τον ανάπηρο να φτάσει στην θάλασσα ούτε και το καρότσι να τσουλίσει. Κατά τα άλλα, υπάρχει και υπεύθυνος Τουρισμού στον Δήμο!

 

 

 

Δείτε ακόμα:

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη … “Το μοναδικό σπίτι στο Λουτράκι χωρίς άσφαλτο..”

Καταγγελία αναγνώστη για τον υδροφόρο ορίζοντα και τα σκουπίδια

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή είναι και αυτόι που μας διοικούν με( ειδικές ικανότητες) μαλλον θέλουν βοήθεια…. Καλά κάνετε και το αναφέρετε αλλά δεν νομίζω και να τους πολυνοιαξει. Τους ενδιαφέρει μόνο ο τουρίστας και όχι ο άνθρωπος.

  2. Και στα πεζοδρόμια που κλείνουν τις ράμπες τα αυτοκίνητα και δεν μπορούν να περασουν μήπως νομίζουν ότι και εμείς δεν είμαστε άνθρωποι; Κοιταχτε να λύσετε τέτοια προβλήματα και αφήστε τις διαφημίσεις για να έρχεται ο καθένας ξένος.

  3. Και να συμπληρώσω ότι δεξιά και αριστερά από την ράμπα υπάρχουν τραπεζάκια και ξαπλώστρες του εστιατορίου που βρίσκεται από πάνω, εμποδίζοντας τν πρόσβαση στην παραλία..

  4. Μανταμιτσα το περιβαλλοντικό κόστος το σκεφτήκατε, οι ράμπες πάνε μέχρι εκεί και μετά ο ( ανάπηρος) ας κουνηθεί λιγάκι

  5. Δεν ακούει κανείς κάνουν ότι θέλουν ο ΔήμαρχοςΠρέπει χθες να τους αλλάξει να τοποθετήσειΆλλους συμβούλους να δώσει αρμοδιότητεςΣε ανθρώπους που αξίζουν καθαριότητα πολεοδομίαΑυτοί να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ συνεχίστε έτσι και θα δειτε

    • 10,37 Μανταμιτσα να σε πουν εσένα… Και ο άνθρωπος με ειδικές ανάγκες αν μπορούσε να κουνηθεί η να περπατήσει δεν θα χρειαζόταν τις ράμπες… Εξυπνάκια.

  6. Νομίζω ότι όλα τα Άτομα Με Ειδικές ΙΚΑΝΌΤΗΤΈΣ που επισκεπτονται το Λουτράκι ή και άλλες πόλεις της Ελλάδας χρησιμοποιούν τις ράμπες σαν αυτή της νεράιδας κατά προτίμηση, εκτός και αν θέλουν και έχουν την ανάλογη βοήθεια από συνοδούς για πρόσβαση και σε άλλα σημεία της όποιας παραλίας. Προσωπικά τη ράμπα μπροστά από το δημαρχείο τη χρησιμοποιώ συχνά, γιατί έχω άνθρωπο στην οικογένεια μου με Ειδικές ΙΚΑΝΌΤΗΤΈΣ, ειδικά στην αρχή της σεζόν, ενώ στη συνέχεια προτιμώ την σύγχρονη της νεράιδας για μεγαλύτερη ευκολία. Βέβαια καλό θα ήταν να υπήρχαν κι άλλες αλλά ξέρω ότι είναι περιορισμένες παντού, και όχι μόνο στο Λουτράκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog