Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Καλαμάτα: Πρόεδρος Κοινότητας κοιμήθηκε live σε δημοτικό συμβούλιο για 30′ (video)

- Advertisement -

Αποκοιμήθηκε για 30 λεπτά ο πρόεδρος κοινότητας στην Καλαμάτα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Η τηλεδιάσκεψη που ήταν σε εξέλιξη γινόταν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αντιμετωπίστηκε με χιούμορ από το σύνολο των συμμετεχόντων, ωστόσο υπήρξε και ένας σύμβουλος που διαμαρτυρήθηκε για το συμβάν.

“Σας παρακαλώ, να επέμβει ο τεχνικός. Βλέπω στην οθόνη κάποιον συνάδελφο να κοιμάται. Δεν είναι σοβαρό το θέαμα.”

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση είχε αντιπαραθέσεις, με συνέπεια κάποια στιγμή οι τόνοι να ανέβουν ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να χαλάσει τον ύπνο του προέδρου, ο οποίος το μόνο που έκανε κατά την διάρκεια που ανέβηκαν οι τόνοι ήταν να αλλάξει πλευρό.

 

Δείτε ακόμα:

Σεισμική δράση στις Αλκυονίδες. Τελείωσε; – Τι ανάρτησε καθηγητής Σεισμολογίας

Τρίτη δόση για την ενίσχυση των Δήμων – Εντός ημερών αποδεσμεύονται 60 εκατ.

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Καλαματα εχει μπολικη υγρασια και βαρυ κλιμα και ξερετε αυτο προκαλει εντονη νυστα και υπνηλια! Στην Αθηνα πχ ξεκουραζομουνα με 6,7 το πολυ ωρες υπνου και στην Καλαματα πολλες φορες ακομη και οι 10 ωρες υπνου δεν ειναι αρκετες! Κατσανε και αυτοι οι βαρβαροι και τυραννοι συναδελφοι του και… χαλαγανε τον κοσμο με τις φωναρες τους επιτηδες για να τον ξυπνησουνε! Τωρα θα μου πειτε ο ανθρωπακος αυτος και να μην κοιμοτανε, θα προσεφερε και κατι? Ρητορικο το ερωτημα…

  2. Και απο μια αποψη καλυτερα που αποκοιμηθηκε ο τυπος αυτος εν ωρα συνεδριασεως δημοτικου συμβουλιου, γιατι συμφωνα και με μια σοφη ρηση “οσοι συσκεπτονται δεν σκεφτονται”!

  3. Φιλε μου δεν σε υποχρεωνει κανεις να διαβαζεις οσα γραφω. Κατα τα λοιπα, κρατα τις εξυπναδες και την χολη σου για τον εαυτο σου.

  4. ΡΕ παιδιά οι δημοτικοί σύμβουλοι στο λουτράκι πριν ξεκινήσουν έχουν κοιμηθεί επειδή κουράζονται πολύ. ΔΟΥΛΕΟΥΝ εντατικά. 🤣

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog