Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κορoνοϊός: Γονείς σηκώνουν μπαϊράκι στο Λουτράκι για τις μάσκες στα σχολεία

- Advertisement -

Απεγνωσμένοι γονείς καλούν σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία όσους συμφωνούν μαζί τους.

Το κάλεσμα διαμαρτυρίας, γονέων από το Λουτράκι, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Συγκεκριμένα καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας, όσους δεν συμφωνούν με την χρήση μάσκας στα σχολεία αλλά και με τις υπόλοιπες ενέργειες που θέλουν να περάσουν από την Κυβέρνηση χωρίς την συγκατάθεση τους.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα:

«ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9-9-2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΝΕΡΓΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ!!!!»

 

 

Δείτε ακόμα:

Αντιδράσεις γονέων για την λειτουργία του σχολείου προσφύγων στο 8ο δημοτικό Κορίνθου

Επείγουσα ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την χρήση μάσκας

- Advertisement -

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μάσκα είναι ένα φονικό όπλο για όλους μας, όχι μόνο για τα παιδιά διότι:1. Κατά την εκπνοή υδρατμών δημιουργείται πάνω της ένα θερμό και υγρό περιβάλλον ο καλύτερος τόπος αναπαραγωγής μικροβίων (τα τρόφιμα συντηρούνται στο ψυγείο διότι σε χαμηλές θερμοκρασίες δεν αναπαράγονται τα μικρόβια). Τα μικρόβια στον αέρα πάνε στην μάσκα (θερμή και υγρή) για να αναπαραχθούν.2. Η κακοσμία του στόματος οφείλεται στο γεγονός ΄της εκπνοής και μικροβίων τα οποία εγκλωβιζόμενα στην μάσκα τα επαναφέρουμε στα πνευμόνια μας κατά την εισπνοή.3. Με πείραμα αποδεικνύεται ότι στον χώρο της μάσκας βρίσκεται εγκλωβισμένη τριπλάσια ποσότητα διοξειδίου του άνθρακος απόν αποδεκτή χωρίς μάσκα.

  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΌΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ Η ΒΆΦΤΙΣΗ ΌΛΟΙ ΘΑ ΦΟΡΆΜΕ ΜΆΣΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΦΟΡΈΣΟΥΝ. ΆΡΕ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ.

  3. Εγώ πάντως θα τα στείλω με μάσκα γιατί έχω ΕΥΠΑΘΗ γονείς και θέλω να τους έχω ακόμα. Ο καθένας ας κάνει ότι γουστάρει δικά του παιδιά είναι.

    • Βρε ολλα γίνονται για οικονομικούς λόγους και για άλλους λόγους που δεν μας το λένε το αντιλαμβανομαστε και πείσεις ο ιός εδώ είναι φαντασίας τους τότες όλοι 4 της εκατό θα είχαμε παιθανη ο ιός και στα μάτια μπενη παντού δεν χρειαζετε από άνθρωπο σε άνθρωπο οπότε δεν κουρευοντε η ζωή κηλα μια χαρά εδώ περημενουμε πόλεμο και θα ασχολούμαστε με το κάθε υπουργιο να ουμε.

  4. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΙΟΥ.

  5. ολοι οι παλαβοι συνωμοσιολογοι ΛουτρακιωτοΠεραχωτιες σημερα στο Λουτρακι, αντε να δουμε επιτελους ποιοι ειναι αυτοι οι αριστεροι φονιαδες που οπως παντα προδοτες κοιτανε μονο την παρτη τους !

  6. 00.36 για αυτά που γράφεις παρουσίασε τις μελέτες που τεκμηριώνουν τα γραφόμενα σου.Μιά απλή σημείωση ,αν ίσχυαν αυτά που λες τοτε οι ιατροί των χειρουργικών ειδικοτήτων δεν θα ζούσαν

  7. Αγαπητέ ή αγαπητή 00:36, όλα αυτά που αναφέρεις στην τοποθέτηση σου, πηγάζουν από κάποια επιστημονική μελέτη, ή είναι η δική σου άποψη; Σε οποιαδήποτε κι από τις δύο περιπτώσεις θα ήταν σωστό να κάνεις μια τεκμηρίωση για να πείσεις και τους υπόλοιπους αναγνώστες.

  8. Η ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΗΘΙΕΣ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ,ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ.

  9. Όποιος θέλει ας φορέσει μάσκα Αυτοί πουΕίναι του συστήματος καλά κάνουνΤα παιδιά μου δεν θα φορέσουν δεν θέλω ναΑρωστησουν ένας ιός είναι όπως και άλλοιΤο εμβόλιο να βγει ο ιός θα μείνει ΠΡΟΒΑΤΑ

  10. 1.Στα διαλείμματα χωρίς μάσκα ο ιός υποθέτω θα μένει στην τάξη.2.Όταν θα τελειώνει το σχολείο τα παιδιά θα μαζεύονται στις παιδικές χαρές, στα πάρκα , στα σπίτια χωρίς πάλι να κινδυνεύουν από τον ιό (θυμηθείτε τον Απρίλιο με κλειστά τα σχολεία τι γινόταν με τα παιδιά στις παιδικές χαρές, στην παραλία κτλ). Κάτι σαν τις γιαγιάδες που φοράνε μάσκα στην εκκλησία και μόλις βγαίνουνε αρχίζουν τις χειραψίες και τα φιλιά μεταξύ τους.3.Φαντάσου την ψυχολογία του παιδιού όταν βλέπει έναν απρόσωπο δάσκαλο. Ρωτήστε παιδοψυχολόγο για τις συνέπειες και θα εκπλαγείτε (και για αστείο φανταστείτε τον δάσκαλο να προσπαθεί να μάθει το βήτα στο παιδί με την μάσκα και το παιδί να ακούει θήτα )

  11. 4.Δείτε επίσης την εικόνα μας τον Απρίλιο στα σούπερμακετ με μάσκες και γάντια. Το τηρούσαμε ευλαβικά.Αλήθεια τα γάντια τι απέγιναν και δεν φωνάζουν οι ειδικοί . Μου θυμίζει πειράματα ψυχιάτρων για την υπακοή.5.Για εμένα ο ιός υπάρχει.Αλλά π.χ. και η παχυσαρκία και το τσιγάρο βλάπτει. Δεν είδα πολλούς γονείς να δίνουν το καλό παράδειγμα για τα παραπάνω. Θα μπορούσαν τα θρανία να είχαν πλέξιγκλας και να μην ήταν απαραίτητες οι μάσκες. Τόσο απλά, αλλά κάποια εργοστάσια δεν θα πωλούσαν μάσκες. Επίσης, για όλους εμάς που έχουμε ευπαθείς άτομα θα μπορούσαμε να περιορίσουμε τις εξόδους μας σε πολυσύχναστα μέρη και όχι να πηγαίνουμε με μάσκα όπου θέλουμε. Είναι μεγάλη συζήτηση. Θα πρέπει να σεβαστούμε τις αντίθετες απόψεις.Και οι δύο πλευρές έχουν επιστημονικές έρευνες που τις στηρίζουν. Την αλήθεια θα την μάθουν οι επόμενες γενιές. Μην ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλο και μην καταπατούμε τα δικαιώματα των άλλων .

    • Eξαρταται τι θεωρείς ελευθερία. Διότι αν η ελευθερία σου παραβιάζει το δικαίωμά μου να ζω υγιής, τότε εσύ αξίζεις έγκλειστο περιορισμό.

  12. Νομίζω ότι όποιος δεν ξέρει καν να κλίνει το επίθετο ο ευπαθής- η ευπαθής- το ευπαθές καλύτερα να μην έχει γνώμη για επιστημονικά θέματα.

  13. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ? ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΕΡΩΝΕΙ Ο ΓΟΝΕΑΣ,

  14. 8 εκατομμύρια νεκροί κάθε χρόνο από το τσιγάρο. 800 χιλιάδες από τον κοροιδοιό. Μάσκες και απαγορεύσεις για τον κοροιδοιό. Αν ακόμα πιστεύεις ότι ενδιαφέρονται για την υγεία σου δεν αναρωτιέσαι γιατί δεν απογορεύουν το τσιγάρο; Εννοώ το κλείσιμο των βιομηχανιών παραγωγής του και βεβαίως απαγόρευση της πώλησής του. Από την στατιστική υπηρεσία γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα πεθαίνουν 120 χιλ. τον χρόνο δηλαδή 10 χιλ. τον μήνα. Το διάστημα από Ιανουάριο μέχρι και Αύγουστο πέθαναν 80 χιλ. Εξ αυτών πέθαναν από τον ιό τους 270 (το 95% με υποκείμενα νοσήματα – όχι με ένα νόσημα) Ο ίδιος ο Τσιόρδας ομολόγησε ότι όποιος ήταν ετοιμοθάνατος από βαριά νοσήματατα και κόλαγε και τον ιό τον δηλώνουν ότι πέθανα από τον ιό. Αρά κατά αυτόυμόνο το 5% πέθανε μόνο από τον ιό. Δηλαδή στους 80 χιλ. πέθαναν 15 από τον ιό. Αυτό αυτοί το λένε πανδημία . Εσύ πως το λες αν ακόμα λειτουργεί το μυαλό σου; Εγώ ΑΠΑΤΗ! Καληνύχτα σας.

  15. Στέρηση ελευθερίας η χρήση μάσκας;Ούτε εμένα μου αρέσει και με εκνευρίζει απίστευτα, αλλά το ότι προστατεύει από τον ιό, και είναι ένα μέτρο Άμυνας, ισορροπεί την κατάσταση. Δυστυχώς ο ιός μεταδίδεται πολύ εύκολα και πρέπει όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί. Είναι κρίμα να θυσιάζεται κόσμος ειδικά οι γηραιότεροι, ενώ μπορούμε όλοι μας να τους προφυλαξουμε.

  16. Αν ένα απλό υφασματινο φιμωτρο μπορούσε να μας προστατεύσει από μια ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΊΑ ΦΟΝΙΚΟΎ ΙΟΥ(όπως επισήμως έχουν ονομάσει τον covid-19 εδώ και μήνες)ΤΟΤΕ στα εργαστήρια ιολογιας δεν θα φορούσαν όλοι τους ολόσωμες σφραγισμένες στολές!!!!

    • Νομίζεις ότι στα εργαστήρια ασχολούνται μόνο με τον covid ή και με πολύ πιο σοβαρούς και θανατηφόρους ιούς. Μα βρε ηλίθιε, νομίζεις τις ολοσωμες φόρμες τις έχουν μόνο για τον κορωνοϊό?????

  17. Τελικά η χειρότερη εκδοχή “ανεξάρτητων” ιδεολόγων είναι εκείνη που θεωρεί ότι τίποτα δεν μπορεί να καταπιέσει τα δικαιώματά της.Όταν όμως τα δικά μου δικαιώματα θίγονται από την δική τους ελευθερία/ ανευθυνότητα τότε τί γίνεται;;Αν θεωρούν ότι η ΜΗ χρήση μάσκας είναι δικαίωμα τους τότε φυσικά θα πρέπει να το σεβαστούμε υπό την προυπόθεση όμως ότι ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.Αν θέλουν να συνυπάρχουν με άλλους ανθρώπους θα πρέπει να σέβονται τα δικαιώματα των άλλων που στην περίπτωσή μας είναι να ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ.Πολύ ιδεολογία πέφτει και γίνεται το πράγμα μιά σαχλαμάρα αν και είναι εξαιρετικά ΣΟΒΑΡΟ.Κύριθοι αμφισβητίες για να σας σεβαστούμε ,σεβαστείτε μας και εσείς και μείνετε ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

  18. Eσενα, οπωσδήποτε καληνύχτα σου! Τα εργοστάσια τσιγάρων δεν τα κλείνουν γιατί είναι φασισμός. Κάνουν όμως καμπάνια εναντίον του καπνίσματος. Εσύ ηλίθιε δεν απορείς που οι καπνοβιομηχανίες δεν μηνυουν τις κυβερνήσεις για δυσφήμιση? Γιατί στις κυβερνήσεις κοστίζει πολλά λεφτά, μέσω δωρεάν νοσηλείας, ο καρκίνος ή άλλες παθήσεις από τσιγάρο. Αυτό όμως δεν πειράζει τη τσέπη των καπνοβιοημηχάνων. Το ίδιο και οι ασθενείς ΜΕΘ από κορωνοϊό κοστίζει πολλά στις κυβερνήσεις. Αυτό θα τις κυβερνησεις όμως. Για εμας, για την υγεία μας. Γι’αυτό ή μάθε να φοράς μάσκα ή κόψε το λαιμό σου και πάρε τα βουνά.

  19. ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ. ΟΥΤΕ ΑΙΡΕΤΟΣ . ΟΥΤΕ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ . ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΣΑΝ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΜΑΣΚΑ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ???

  20. Όλη η επιστημονική κοινότητα των αγράμματων ιατρών εδώ μαζεύτηκε;
    Αν εσείς ξέρετε καλύτερα, κάντε αυτό που νομίζετε και υποστείτε τις
    συνέπειες. Πληρώστε πρόστιμα και αφήστε τα παιδιά σας αγράμματα, να
    συνεχίσουν την παράδοση. Ελπίζω κανένας εκπαιδευτικός να μη δεχτεί τα
    βλαστάρια σας στην τάξη του. Τέλος, θα πρέπει να αρνηθείτε και θεραπεία
    και νοσηλεία αν, με το καλό, αρρωστήσετε. Και αν κολλησετε άλλους, να
    φάτε και τις μηνύσεις σας. Αυτό σας αξίζει και αυτό θα πάρετε.

  21. Διαφωνώ με το φίλο 00,36 αλλά και φίλε 14,44 να σου υπενθυμίσω, γιατί ίσως δεν το γνωρίζεις, ότι οι χειρουργικές ειδικότητες, που λες, φοράνε μάσκα η οποία αλλάζει σε κάθε χειρουργείο και η θερμοκρασία του χώρου δεν υπερβαίνει τους 18 βαθμούς Κελσίου! Αν αυτό σου λέει κάτι! Πιστεύεις αλήθεια ότι τα παιδιά μας θα αλλάζουν μάσκα κάθε λίγο και θα τηρούν τις προϋποθέσεις του σωστού χειρισμού της μάσκας? Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει πάση θυσία να προφυλάξουμε τις ευπαθείς ομάδες και προπαντός τους ευπαθείς συμμαθητές των παιδιών μας που πρέπει και αυτά να γυρίσουν επιτέλους στα θρανία.

  22. Έλα εδώ ρε ξευτυλα 1014 και θα δεις ποιος κουβαλάει τρελά!! Ρε νούμερο με Ν κεφάλαιο τι προσπαθείς να αποδείξεις και σε ποιον απευθύνεσαι? Την τρέλα να μην πω τίποτα άλλο γιατί δεν θα το βάλουν την κουβάλας εσύ!! Καλά σας κάνουν ρε εσύ και σας πατάνε στο λαιμό κυβερνήσεις μνημόνια κορονοιος και τέτοια. Βρίσκουν και τα κάνουν. Μυαλά σαν το δικό σου και όπως σκεφτετε τους δίνει έδαφος. Ρε άνθρωπε εσύ νομίζεις ότι με προσβάλεις η ότι άλλο εοιδιοκοις αλλά άλλοι γελάνε με εσένα που ασχολησε μαζί μου. Δεν συνεχίζω γιατί θα με κόψουν πάλι. Να δω θα το περάσετε εκεί στο μπλοκ

  23. Ανεξαρτήτως του κόμματος και της ιδεολογίας του καθενός μας, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο και ορατό σε όλους.Καλόδεχτήκαμε τους τουρίστες, αφήσαμε τα πάρτυ στη Μύκονο, την Πάρο κτλ να γίνουν.. Και τώρα βάζουμε τον ΑΜΑΧΟ πληθυσμό να βγάλει το φίδι απτην τρυπα(τα 5χρονα παιδάκια, μιας και εκεί μπορεί να επιβληθούν μόνο! Εκ του αποτελέσματος!) ΚΡΙΜΑΑΑΑ!!

  24. Φίλε 18:24 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά θέλω να συμπληρώσω ότι υπάρχουν μέρη όπου οι συνοδοί γονείς φορούν την μάσκα 24 ώρες την οποία αλλάζουν ανα δίωρο και η θερμοκρασία είναι 25 βαθμούς Κελσίου.Σιγουρα πάντως το βάρος πέφτει στα παιδιά που είναι δύσκολο να τηρήσουν τις προϋποθέσεις σωστής χρήσης της μάσκας.

  25. αλλαζουν μασκα για να προστατευσουν τον ασθενη, για να το πω χοντρα ,που ειναι “ανοιχτος” .Ειναι δυνατον να πηγαινει απο τον ενα στον αλλο ασθενη με την ιδια μασκα ;Που πρεπει να ειναι ολα αποστειρωμενα; Μιλαμε σοβαρα τωρα; Πιο σοβαρο επιχειρημα εχεις; Εξαλλου λενε γ ατομικη υγιεινη .

  26. Νομίζω ότι έχουν δίκιο όλοι αυτοί που είναι κατά της μάσκας!!!!!Τα επιχειρήματα είναι πολύ σοβαρά ,όπως:Μας βάζουν τσιπάκια!!!! Λες και έχουν ανάγκη κάποιοι να παρακολουθούν την ζωή του κάθε ενός μας που πρέπει στη δουλειά του ,στις καφετέριες, στο γήπεδο στο σούπερ μάρκετ. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤα παιδιά μας θα χαλάσουν το αναπνευστικό τους!!!!!!καθήστε σε όποιο καφέ της πόλης και θαυμάστε όλους εκείνους τους ¨συνειδητοποιημένους γονείς” με την τσιγαρούκλα στο χέρι και τα παιδιά δίπλα τους . Η μάσκα σας μάρανε καημένοι !!!!!!Πόσες άλλες βλακείες θα ακούσουμε για να υποστηρίξουν μια ανεύθυνη πράξη ;;;;

  27. -Πρέπει να είσαι ειδικός για να ξέρεις ότι αν εκπνεύσεις μπροστά σε ένα γυαλί αυτό θα θολώσει λόγω της υγρασίας των υδρατμών που εκπνέεις;-Πρέπει να είσαι ειδικός για να ξέρεις ότι αν εκπνεύσεις μπροστά στις παλάμες σου θα νιώσεις την ζέστη των υδρατμών των 37 βαθμών Κελσίου;- Πρέπει να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι αυτές οι εκπνοές δημιουργούν πάνω στην μάσκα υγρασία και υψηλή θερμοκρασία;-Πρέπει να είσαι ειδικός για να ξέρεις ότι το φαγητό εκτός ψυγείου θα χαλάσει;Μόνο το μυαλό στην θέση του πρέπει να έχεις για να ξέρεις όλα αυτά!

    • εσυ φαινεσαι καλος ανθρωπος και νοιαζεσαι για τον πλησιον σου! θα σου προτεινα να πας στα νοσοκομεια που εχουν τους αρρωστους απο κορονοιο και να βοηθησεις το ιατρικο προσωπικο ΔΙΧΩΣ ΜΑΣΚΑ ομως γιατι η μασκα κανει κακο. Μετα τραβα και μια βολτα σε εναν καλο ψυχολογο

    • Αγαπητέ φίλε πρέπει να καταλάβεις ότι δεν εκπνέουμε υδρατμούς,εκπνέουμε αέρα μαζί με διοξείδιο του άνθρακα,θα μπορούσα να σου εξηγήσω και τις υπόλοιπες χαζομάρες που έχεις γράψει αλλά δε νομίζω ότι θα καταλάβεις και πάρα πολλά οπότε καλή συνέχεια.

  28. Οι ψεκασμενοι συνομοσιολογοι να μας πουν ποιοι γιατροί επιστήμονες τους ενημέρωσαν για τον κορονοιο γιατί δεν πατάνε ιατροί στις δικές που γίνονται και κατά δικάζονται όλοι, που είναι οι γιατροί συνομοσιολογοι να υπερασπίστουν αυτούς που παρεσυραν κ τους κάνουν ξεφτίλα στα δικαστήρια; Ποιον ακόλουθα τε; ένα καρδιολόγο ένα ωρυλα κ φοιτητή εργαστηρίου για θέματα λοιμοξιολογια.ς;Τα πειράματα δημόσια που έγιναν όπου αποδυνυετε ότι η μάσκα δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα γιατί το κα νετε γαργάρα..;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog