Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας των σχολείων

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων και των παιδικών σταθμών του Δήμου, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών, λόγω των επικείμενων καιρικών φαινομένων που πιθανόν να επηρεάσουν και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

 

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τον Ιανό

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων και αθλητικών χώρων στο Δήμο Κορινθίων

- Advertisement -

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα σας πω εγώ τι έγινε επειδή είμαι κολλητός του δημάρχου. Ως γνωστόν φέτος πάω Γ λυκείου, ναι; Να μωρέ… Επειδή κάνει ζέστη ακόμη κ ο καιρός μας πέρασε ξοφαλτσα, είπα να πω στο δήμαρχο να μας το κάνει τριήμερο, μιας κ έπεσε Παρασκευή ο ιανος. Για αυτό τα κλείσε. Ρουσφέτι σε εμένα έκανε.Jole7

  2. Απευθύνομαι προς όλους εσάς τους αδαείς που κράζετε τους καθηγητές! Τους κατηγορείτε λες και οι ίδιοι αποφάσισαν να κλείσουν τα σχολεία! Δυστυχώς όλοι εσείς που τους κράζετε είστε αμόρφωτοι και κουτοπόνηροι. Στην Ελλάδα είναι απαξιω-μένοι οι καθηγητές και δεν παίρνουν τα λεφτά που αξίζουν, ενώ στο εξωτερικό αμείβονται πλουσιοπάροχα και αναγνωρίζε-ται η αξία τους.ΥΓ: Κι εγώ συμφωνώ στο ότι δεν έπρεπε να κλείσουν τα σχολεία, αλλά είναι τραγικό το γεγονός ότι θεωρείτε υπαίτιους τους καθηγητές για τη συγκεκριμένη απόφαση!

  3. Οταν τα στοιχεια τα παιρνεις απο την Πολιτικη Προστασια,εισαι υποχρεωμενος να πραξεις τα δεοντα.Το αν ο καιρος “κανει τα δικα του” και τελικα αλλαξε πορεια ο κυκλωνας,δεν το ξερεις απο πριν. Ξερεις ομως απο πριν, πως αν και ενημερωμενος σαν φορεας δεν κανεις τιποτα και τελικα φτασουν να κυκλοφορουν τα παιδια με κανο στα προαυλια ,οτι θα σε περασουν γενεες δεκατεσσερις οι παντες. Χωρια που θα εισαι και υπολογος στην Πολιτικη Προστασια . Απλα, δεν εχει τι να γραψει ο μαλακας και γραφει μαλακιες .!!!

    • Το χαρακτηρισμό “μαλάκας” στον επιστρέφω πίσω με μεγάλη χαρά, γιατί από το σχόλιο σου καταλαβαίνει κάποιος ότι αυτός ο χαρακτηρισμός σου ταιριάζει γάντι!

  4. Αμόρφωτοι και κουτοπόνηροι εισθε εσείςΠείτε μου πόσο καιρό κάνετε μάθημα ας τοΠούμε μάθημα όχι τώρα με τον ιό η τηνΚακοκαιρία γιατί εγώ ως γονιός το παιδί μουΠηγαίνει φροντιστήριο επειδή έχει κενάΌχι από εμάς τους αμόρφωτους αλλά από εσάςΤους δήθεν μορφωμένους Αντε

    • Πρώτα απ’ όλα να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι εκπαιδευτικός. Είναι αλήθεια αυτό που λες ότι το εκπαιδευτικό σύστημα μπάζει. Για το χάλι του συστήματος δεν ευθύνονται οι εκπαιδευτικοί, αλλά το κράτος. Όταν το κράτος δημιουργήσει ένα αξιόλογο εκπαιδευτικό σύστημα που δε θα βασίζεται στη στείρα αποστήθιση και παπαγαλία (ιδίως για την ανθρωπιστική κατεύθυνση), τότε πρέπει να κρίνουμε τους καθηγητές αν και κατά πόσο κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Επίσης, έχεις δίκιο στο γεγονός ότι υπάρχουν καθηγητές που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι! Τέλος πάντων, εγώ δε θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να βρίζω, αλλά με εκνεύρισε ο χλευασμός των σχολιαστών προς τους καθηγητές, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση δε φταίνε!

  5. Λέτε για τον τον Ουαλλια για το επίπεδο του και τον χαρακτηρίζετε με χιλια επίθετα !!Εδώ στο άρθρο αυτο βλέπετε τι γράφουν και τις εκφράσεις !Αυτα τα περνούν στο μπλοκ αφού δεν τα γράφει το κακό παιδί ο Αντρεας !Και σε αλλά άρθρα τα ίδια και χειροτερα χωρίς να σχολιάζω !!Ετσι για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα !!Καλησπερα στην Χαρά και στα αλλά παιδιά του μπλοκ και στους σχολιαστές να προσέχετε τώρα με την κακοκαιρία και τα αλλά τα βρίσκουμε μολις φτιάξει ο καιρός ⛈👌🏻👍

  6. Δυνατή απάντηση για τον Jole – jele –(λιπαντικό
    του Γκιώνη).. Διότι μερικοί γράφουν εδώ (ανώνυμα..) Και θέλουν και σεβασμό σαν να είχαν
    υπογράψει……!? Βγάλε την μπούρκα κε Joly και πέστα
    μας … έχεις αρχεία-στοιχεία……?? π.α

  7. Εσύ, πρώτον, γιατί ανακατεύεσαι ρε Ουαλέ? Και δεύτερον, τι ακριβώς θέλεις να πεις? Επειδή δηλαδή άλλοι γράφουν τα ίδια και χειρότερα από εσένα, όπως λες, άρα εσύ παίρνεις συγχωροχάρτι? Ούτε την στάση των άλλων εγκρίνουμε, ούτε την δική σου. Ίσα-ίσα, οι άλλοι έμαθαν να γράφουν όπως εσύ, όχι εσύ όπως οι άλλοι. Αυτό δεν δίνει κανένα άλλωθι στην βλακεία σου, γιατί θα μπορούσε και ένας παιδεραστής να ισχυριστεί: τα κάνουν κι άλλοι. Άρα γιατί να είμαι εγώ ένοχος? Είσαι σοβαρός άνθρωπος εσύ στα 53 σου χρόνια? Έχεις ικμάδα σωφρωσύνης μέσα σου? Το γήρας δεν σε κάνει σοφότερο εσένα αλλά χειρότερο. Αντί να σκύβεις το κεφάλι από ντροπή και να ζητάς συγγνώμη σε συντάκτες και αναγνώστες, έχεις μούτρα και μιλάς από πάνω. Να αγιάσει το στόμα της κυρίας Ελένης που είχε το θάρρος να σου γράψει κατάμουτρα όσα πιστεύουμε κι άλλοι πολλοί, πολλοί όμως, για σένα. Βέβαια, σιγά μην κατάλαβες όσα έγραψα. Και αγγλικά να τα έγραφα, πάλι μηδέν θα καταλάβαινες. Πώς να το κάνουμε? Μόνο εσύ έχεις αυτό το…προσόν!

    • Επειδή λες ότι άλλοι γράφουν χειρότερα από το Λέκκα, εγώ απέδωσα αυτούς τους χαρακτηρισμούς, γιατί με εκνεύρισε το κράξιμο των σχολιαστών εις βάρος των καθηγητών. Δεν έχω καμία πρόθεση να χρησιμοποιώ υβριστικούς χαρακτηρι σμούς, αλλά παρατηρώ ότι πολύς κόσμος δεν αναφέρει τα πράγματα με το όνομά τους και ασκεί άδικη κριτική!

  8. Το κακο για σενα ειναι πως αυτος ο “καποιος” εισαι ΜΟΝΟ εσυ. Αν θιχτηκες,τοτε να σκεφτεσαι πρωτα τι γραφεις και πως το γραφεις . Με γενικολογιες και αοριστιες δεν δινεις απαντησεις. Οταν ομως το μονο που σε ενδιαφερει ειναι απλα να γραψεις κατι,ετσι για να γραψεις, τοτε εισαι δυο φορες μαλακας. Δεν σου φταιω εγω αν το “διαφημιζεις ” κιολας !

    • Εγώ ρε έξυπνε δε χαϊδεύω τα αυτιά κανενός και λέω την άποψή μου δυναμικά. Ως προς εσένα και όλους όσους χλευάζουν τους καθηγητές, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ευθύνονται, τότε πολύ απλά επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι η βλακεία είναι ανίκητη!

  9. Ειπαμε αυτά να τα αποφεύγουμε για να μην γίνετε το μπλοκ και όλοι εμεις ρεζίλι τον σκυλιών !χειροτερα από εμένα σίγουρα γράφουν !!Εγω οταν θα απαντήσω σε μερικούς σαν τα μούτρα σου θα ξεφύγω λίγο και με το δίκιο μου !Αλλο το να λέω για τον Ολυμπιακό και αλλά αθλητικού περιεχομένου και άλλο να καν τον ξερόλα που κάνουν όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα ,!!Ρε για όλα να έχετε άποψη ?Ρε που είσαστε τόσο καιρό και δεν έχετε γίνει πυρηνική επιστήμονες προεδροι της δημοκρατίας και Νομάρχες !!Αστο βρε αδερφε μην το κουράζουμε ο καθένας κρίνετε από τα γραπτά και τα λεγόμενα του !!Ας μας βάλουν ένα βλακομετρο να δούνε ποιος είναι ποιο δυνατός στις βλακείες !!Αντε γεια μας !!

  10. Βρε βρε σαν τα χιόνια ο ξακουστός Παυλαρας μα έκανε την εμφανίσει του !!Ειπα και εγώ που είχε χαθεί τόσο καιρό !!Ρε εσυ uncle Paul για ρίξε μια μάτια με το τηλεσκοπιο σου εκεί στο Δρεπανο να μας πει αν είναι καλά οι άνθρωποι από την κακοκαιρία 😝😝😝Κυρία Ελένη αν έχετε εοιθυμηση τον κύριο Παύλο σας εδώ είναι να τα λέτε τώρα που ξανα εμφανίστηκε !.,Να περάσει παρακαλω αυτο το μυνημα για να δικαιώθω που έλεγα ότι ο παυλαρας σχολίαζε στα κρυφά .,!!Ας σε αναλάβουν άλλοι τώρα Π.Α ,εγώ θα καθομαι και θα γελάω !!

  11. Και πτυχία να έχεις σφολιάτα ανοίγειςΗ δουλειά δεν είναι ντροπή η εργατικότηταΟ σεβασμός σε κάνουν Άνθρωπο εσύ τι εισαιΚΗΦΗΝΑΣ κοίτα τα χάλια σου και άσε τονΟυαλο

  12. Να δώσουμε εδώ ένα δίκιο στον φίλο τον Αντρέα που φώναζε τόσο καιρό ότι κάποιος του κάνει πόλεμο με σχόλια !!Θελω να δω τώρα ο Παυλαρας αν θα του απαντήσει !Τασος Καρατάσος που λέει κάποιος εδώ μέσα !!Αντρεα μην δίνες σημασία αφού τον ξερεις τι άτομο είναι !!

  13. Επειδή αναφέρθηκες στο όνομά μου, να απαντήσω. Εδώ υπάρχει ένα σχόλιο υπογεραμμένο ως Π.Α. Από που και ως που αποκλείεται να σημαίνει Πέτρος Αναγνωστόπουλος? Από που κι που αποκλείεται να σημαίνει Παπαδόπουλος Αλέξης? Από που κι ως που αποκλείεται να είναι εντελώς ψεύτικα αρχικά? Για εξήγησέ μας. Θέλεις να είναι γραμμένο από τον κύριο Παύλο? Ας το δεχτώ. Από που κι ως που όμως αυτό αποδεικνύει πως ο ίδιος έγραφε ανώνυμα κι άλλα σχόλια? Ξέρεις τι σημαίνουν οι λέξεις: αποδείξεις, ντοκουμέντα, τεκμήρια, αδιάσειστα στοιχεία? Αλλά τι ρωτάω? Εδώ τα έβαλες με τους συντάκτες ότι δεν αναρτούν τα σχόλιά σου, διότι τα λογοκρίνουν. Ήσουν και σίγουρος μάλιστα. Όταν όμως τα πέρασαν, όπως παραδέχτηκες και ο ίδιος, δεν κατάπιες την γλώσσα σου. Δηλαδή δεν έχεις ίχνος ντροπής επάνω σου. Άρα είτε δεν σου κόβει είτε το κάνεις επίτηδες για να έχεις υλικό να γράφεις. Στοχοποιείς συγκεκριμένα άτομα ή σχολιαστές χωρίς τα ελάχιστα στοιχεία. Ακόμη και για μένα είπες πως παλιά ήμουν έξυπνη, ενώ τώρα πια όχι. Γιατί? Γιατί δεν συμφωνώ μαζί σου. Επειδή γιατρός δεν είμαι, χρειάζεται να δεις γιατρό οπωσδήποτε. Ίσως αυτό σημαίνει πως χρειάζεται κατεπειγόντως να έρθεις στην Ελλάδα, όπου δόξα τω Θεώ, έχουμε θαυμάσιους νευρολόγους. Το να έχεις κλινικά διαγνωσμένο πρόβλημα ούτε αυτό μπορεί να αποκλειστεί ως πιθανότητα. Ελένη

  14. Εντάξει βρε Ελένη ας πούμε ότι εγώ τα φαντάζομαι όλα αυτά και δεν έχω αποδείξεις κλπ που μας λες δεν σου κάνει εσένα εντύπωση που ήταν κρυμμένος τόσο καιρό. Γιατί εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά τώρα.?Εγω από την πλευρά μου πήρα την ικανοποίηση ότι τον ξετρύπωσα και απέδειξα ότι και τι λέω ξέρω και τι γράφω. Τώρα εσείς μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε δικαίωμα σας. Εγώ λόγια στον αέρα δεν λέω. Όπως ειπα και του ίδιου σε σχόλιο μου θα κάθομαι και θα γελάω με ότι θα γίνουν στο μπλοκ από πλευράς σχολιαστών. Πάντως με κάνατε και γέλασα που λες ότι δεν καταλαβαίνετε ότι σχολιάζε αυτός 😎Την καλημέρα μου Ελένη

  15. Καλά λέω πως δεν ξέρεις τι θα πει αποδείξεις, επιχειρήματα κλπ. Μάθε πρώτα τι σημαίνουν και τότε γράψε εις βάρος συμπολιτών μου. Καλά λέω πως έχεις απύθμενο μένος με συγκεκριμένο άνθρωπο. Ίσως να σε ενοχλεί που ασχολείται με τα της πόλης μας και όχι τα ποδοσφαιρικά γιατί θέλεις να κάνεις το blog σαν τα μούτρα σου. Αλλά δεν θα σε αφήσουμε, στο λέω να το εμπεδώσεις. Αν δηλαδή ξέρεις τι θα πει εμπεδώνω. Ελένη

  16. Έφυγες πριν 25 χρόνια για κατι καλύτερο και το βρήκες. Μετά από τόσα χρόνια,δεν κατάλαβες τι αρβανιτοχωρι είναι ακόμα η πολη? Άλλη είναι ανάρτηση και άλλα αντί άλλων γράφουνε,ότι θυμάται και χαίρεται ο καθένας…κάτσε να δεις τι γλέντι έχει να γίνει με την ανάρτηση για το λιμάνι από τον Μιχάλη….Ταινία θα γυρίσουμε….Κατσε κει και μην κουνιέται καθόλου !

  17. Σήκω φύγε κι εσύ τότε να σου βρει ο φράτζας κι εσένα κάτι καλύτερο να κάνεις σε μια μικρή και κακόγουστη πόλη όπου τα ποσοστά ανεργίας είναι πανύψηλα γι’αυτό ανθούν τα μικροεγκλήματα και η επιθετικότητα. Το newport, london δεν είναι. Ίσο με τα Τίρανα είναι, για να μην πούμε Ελμπασάν. Έλα, έφυγες κι εσύ για το καλύτερο!!!!!!!!

  18. Αμα γουσταρω θα φυγω οποτε θελω εγω,δεν θα ρωτησω κανενα σας. Αλλα αυτη την υπεροχη πολη μας,οπως λες, την κανατε σκατα σαν τα μουτρα σας. Θιχτηκες για το αρβανιτοχωρι ρε χαμενε, γιατι σου θυμιζει τι πραγματικα εισαι οσο κι αν θες να το ξεχασεις . Ελα ομως που το αποδεικνυεις καθημερινα κι εδω μεσα και εξω στην πολη. Ειναι αυτο που λεει ο λαος, “θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει…”.

    • Το επίπεδο σου είναι τόσο χαμηλό που πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι μαζί σου. Η υπέροχη πόλη μας μετατρέπεται σε αρβανιτοχώρι, όπως ισχυρίζεσαι, εξαιτίας ανθρώπων σαν κι εσένα. Τώρα όσον αφορά τη λέξη “σκατά” πουχρησιμοποίησες συνάδει απόλυτα με το χαρακτήρα σου. Είναι η κατάλληλη λέξη για να διαπιστώσει κάποιος τι άνθρωπος είσαι.

    • Εάν εγώ είμαι σκουπίδι εσύ είσαι ολόκληρη χωματερή!!! Εγώ παίρνω το μέρος σου φιλικά και εσύ με βρίζεις ρε βλάκα;Εγώ φταίω που μιλάω με κατώτερους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog