Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Λουκέτο στα supermarket ΣΠΑΚ …Στο δρόμο οι εργαζόμενοι

- Advertisement -

Mετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε πως η γνωστή αλυσίδα supermarket ΣΠΑΚ βάζει λουκέτο…

Ηδη τα καταστήματα του Λουτρακίου και της Περαχώρας έκλεισαν οριστικά. Πολλοί εργαζόμενοι ξαφνικά έμειναν χωρίς δουλειά !

Θλιβερό το γεγονός να κλείνουν μεγάλες επιχειρήσεις που απασχολούν εκατοντάδες εργαζόμενους. Οι πληροφορίες μας λένε ότι το λουκέτο θα είναι δυστυχώς καθολικό σε όλα τα υποκαστήματα της αλυσίδας ΣΠΑΚ..

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο loutrakiblog.gr ότι αύριο οι εργαζόμενοι έχουν ραντεβού με τους νομικούς της επιχείρησης για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με τα δεδουλευμένα τους !

 

Φημολογείται δε, ότι μεγάλες εταιρείες αλυσίδων supermarkets ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα καταστήματα του ΣΠΑΚ , όπως το Market In και ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ

 

Αλεποχώρι-Σχίνος Κορινθίας : δρόμος “καρμανιόλα” για τους οδηγούς (φωτο)

Λουτράκι: Θρασύτατοι κλέφτες “βούτηξαν” όλες τις μπύρες από πιτσαρία και προσπάθησαν να τις πουλήσουν (video)

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστός ο πρώτος σχολιαστής. Επιστροφή στον Τσίπρα που μοιράζει σε Πετσίτη, Καλογρίτσα, Παππά, ΜΚΟ και μετανάστες όσα παίρνει από εμάς. Ακόμη και τρόφιμα που ήταν για τους πυροπαθείς στο Μάτι έδωσε στα ταξικά αλλοδαπά αδέλφια για να τον ψηφίσουν. 1,6 δις της Ε.Ε. που πήγαν για την Μόρια??? Και δηλώνει ο Αντώνης Λιάκος πως κι εκείνος θα της έβαζε μπορλότο, όπως οι Αφγανοί ανήλικοι. Το μπουρλότο είναι πιο εύκολο από την διαχείριση 1,6 δις για βελτίωση και επέκταση των χώρων φιλοξενίας… Τώρα ο Πετσίτης τρώει στην Κύπρο με 12 μασέλες, αλλά ο Κούλης δεν είδαμε να κάνει καμιά κίνηση να τον φέρει πίσω στα πάτρια για να εξηγήσει το πόθεν έσχες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog