Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη Βουλή το θέμα που ανέδειξε πρόσφατα το loutrakiblog.gr για το δρόμο Λουτρακίου-Περαχώρας

- Advertisement -

Στη Βουλή έφτασε το θέμα που ανέδειξε πρόσφατα (ημερομ. δημοσίευσης 10-9-2020) το loutrakiblog.gr

Η Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου, με ερώτησή της προς τους αρμόδιους Υπουργούς, επισημαίνει την επικινδυνότητα του οδοστρώματος στον επαρχιακό δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας.

“Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Σύμφωνα με συνεχείς και συχνές καταγγελίες οδηγών-περαστικών από την επαρχιακή οδό Λουτρακίου – Περαχώρας, της Κορινθίας, που είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συγκεκριμένο σημείο του δρόμου καθίσταται επικίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα, εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι κατολισθήσεις που σημειώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στο εν λόγω σημείο, έχουν επηρεάσει σημαντικά κατά τόπους το οδόστρωμα, με συνέπεια, το έδαφος εκεί να είναι εξαιρετικά σαθρό, με σοβαρότατο κίνδυνο υποχώρησης αυτού.

Επειδή, λοιπόν, αρκετά σημεία του δρόμου έχουν υποστεί καθίζηση, με ορατή τη διάβρωση και τη φθορά του οδοστρώματος και ενώ τα όποια έργα είχαν ξεκινήσει στο παρελθόν έμειναν ανολοκλήρωτα, η επικινδυνότητα του δρόμου παραμένει μεγάλη και ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών δυστυχημάτων, ορατός.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε, να ασκήσετε αποτελεσματική πίεση προς ανάληψη πρωτοβουλιών αποκατάστασης αλλά και να παράσχετε την αναγκαία αρωγή στους αρμόδιους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης για τα έργα επισκευής του οδοστρώματος της επαρχιακής οδού Λουτρακίου – Περαχώρας, ώστε να αποκατασταθεί άμεσα το ανωτέρω πρόβλημα;

Η ερωτώσα βουλευτής
Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου”

 

Δείτε το έγγραφο

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα  στο ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr

 

Λουτράκι: Kίνδυνος, θάνατος, αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς….για τις κατολισθήσεις στο δρόμο (εικόνες)

το οποίο συζητήθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου 2020, στο Λουτράκι

Μαρία Πρωτοπαππά: Τι έχετε κάνει για το δρόμο Λουτρακίου-Περαχώρας; (video)

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει αντιδήμαρχο δύο λαλούν και τρειςΧορεύουν Αυτό είναι το αποτέλεσμα Στη καθαριότητα στα έργα τα λέμε αλλάΟ Δήμαρχος κάνει ότι θέλει Περαστικά σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog