Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αναβρασμός στη Μεσσήνη μετά τη δολοφονία του 18χρονου: Καταφθάνουν συνεχώς στην περιοχή ενισχύσεις και διμοιρίες των ΜΑΤ

- Advertisement -

Δύσκολη αναμένεται η νύχτα για την πόλη της Μεσσήνης και τα χωριά της ευρύτερης περιοχής προς την Πιπερίτσα μετά από τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, ένας 64χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον νεαρό όταν τον βρήκε μέσα στο σπίτι του.

Όπως μεταδίδει το τοπικό tharrosnews.gr, νωρίς το απόγευμα συγκεντρωμένοι Ρομά στο σπίτι του άτυχου νεαρού «έσπασαν» καταστήματα της περιοχής ενώ σημείωσαν και ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Σ’ όλη την περιοχή έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και όλη η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας βρίσκεται κυριολεκτικά «επί ποδός». Επίσης, καταφθάνουν συνεχώς στην περιοχή ενισχύσεις από τις γύρω περιοχές καθώς και διμοιρίες των ΜΑΤ απ’ την Αθήνα.

Ανάστατοι είναι και οι κάτοικοι τόσο της πόλης της Μεσσήνης, όσο και στα χωριά. Η νύχτα αναμένεται δύσκολη και στόχος της αστυνομίας είναι να αποτρέψει μια «βεντέτα» ύστερα απ’ το θάνατο του 18χρονου Ρομά σήμερα το μεσημέρι.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η αστυνομία έχει κόψει την διέλευση αυτοκινήτων τόσο στο κόμβο της Μεσσήνης προς Μελιγαλά όσο και πριν τη διασταύρωση Καρτερόλι με Πιπερίτσα.

 

 

Μεσσήνη: Πυροβόλησε και σκότωσε 18χρονο Ρομά που είχε εισβάλει σπίτι του

Σύλληψη 46χρονου σε τοπική κοινότητα στο Λουτράκι

Συγκλονιστικό video: Σαν σήμερα η ανατίναξη του Ισθμού της Κορίνθου από τους Γερμανούς

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί το σκότωσε μωρέ το καημένο το παιδάκι; Δεν τον ενόχλησε, απλά ήθελε να τον κατακλέψει… Δυστυχώς, υπάρχουν αναρχοάπλυτα τα οποία επιθυμούν η πατρίδα μας να γίνει πολυπολιτισμική, κάτι το οποίο είχε επισημάνει ο ανθέλληνας και προδότης Μητσοτάκης στη Βουλή. Αυτό θέλουν, να γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Θέλουν να εντάξουν τους γύφτους στην κοινωνία, κάτι το οποίο φυσικά και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, γιατί πολύ απλά δεν είναι άνθρωποι! Είναι τα χειρότερα ζώα! Και φυσικά έχει βγει αντιρατσιστικός νόμος, ο οποίος σου απαγορεύει να τους αποκαλείς γύφτους! Πρέπει να τους αποκαλείς ρομά! Πραγματικά, λυπάμαι… ΥΓ: Όποιος περάσει από το κέντρο της Αθήνας, θα νομίζει ότι βρίσκεται σε μουσουλμανική χώρα! Οδεύουμε προς τον απόλυτο εφιάλτη: να γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την πατρίδα!

  2. Και στο το ίδιο θα έκανα αφού δεν υπάρχει κράτος περνούμε το νόμο στα χέρια μας και όσους περισσότερους φάμε συγχαρητήρια μεγαλε

  3. Όλοι εδώ είναι υπέρ του ανθρώπου που προστάτεψε την περιουσία του και κατά του κλέφτη. Τί θα γίνει τώρα, να στήσουμε του γιούφτου και άγαλμα σαν του Ζακ? Άκου επιχείρημα που είχε χρησιμοποιήσει η αριστεράτζα: πρώτη φορά ήταν. Δεν πήγε να ξανακλέψει κοσμηματοπωλείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog