Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μεσσήνη: Πυροβόλησε και σκότωσε 18χρονο Ρομά που είχε εισβάλει σπίτι του

- Advertisement -

Νεκρός έπεσε από μια βολή καραμπίνας ένας 18χρονος Ρομά στην Πιπερίτσα του Δήμου Μεσσήνης, λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι.

Ο 64χρονος δράστης που συνελήφθη και βρίσκεται στο Α.Τ. Μεσσήνης, φέρεται να ισχυρίστηκε πως είδε τον 18χρονο να εισέρχεται στο σπίτι του κι επιχείρησε να κλέψει κι επειδή φοβήθηκε για την ζωή του τον πυροβόλησε για εκφοβισμό, όμως τα σκάγια τον πέτυχαν και τον έριξαν αιμόφυρτο στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα λευκό βαν είχε θεαθεί λίγο νωρίτερα έξω από τα σπίτια της περιοχής.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις Ρομά, που επέβαιναν σε αυτό, και φέρεται να μπήκαν και οι τρεις στο σπίτι του 64χρονου, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του.

Τότε έγινε συμπλοκή, ο 64χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 18χρονο, τον οποίο οι άλλοι δύο πήραν αμέσως και έβγαλαν από το σπίτι.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του βρέθηκαν έξω από το Νοσοκομείο, καθώς και αρκετοί έξω από το ΑΤ Μεσσήνης όπου κρατείται ο δράστης.

tanea.gr

 

Αναβρασμός στη Μεσσήνη μετά τη δολοφονία του 18χρονου: Καταφθάνουν συνεχώς στην περιοχή ενισχύσεις και διμοιρίες των ΜΑΤ

Καταγγελία για το Ι.Κ.Α. Κορίνθου

Απίστευτες τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών

Σύλληψη 46χρονου σε τοπική κοινότητα στο Λουτράκι

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα γιατί τον πυροβόλησε???Έπρεπε να κάτσει να τον κλέψει και να του πει και ευχαριστώ. Καλά του έκανε του σκατογυφτου….Ένα απολειφαδι λιγότερο…

  2. Όχι ρε παιδιά. Να κάνει ότι κοιμάται έπρεπε… Έτσι δεν είχε ο πει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ντροπή πραγματικά σε όλους αυτούς τους ανθέλληνες που έχουν διοικήσει την πατρίδας μας και μας έχουν οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή! ΥΓ: Δυστυχώς, αυτά τα ανθρωποειδή, τα οποία δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης, κάνουν ότι γουστάρουν και απολαμβάνουν την προκλητική ασυλία των εκάστοτε κυβερνήσεων!!!

  3. Όχι ρε γαμώτο! Ένας αξιόλογος άνθρωπος έφυγε με τόσο σκληρό τρόπο από τη ζω!; Γιατί ο κύριος δεν τον άφησε να κάνει τη δουλειά του; Έλα τώρα, τι θα σου έκανε μωρέ ο κακομοίρης; Άνθρωπος του θεού είναι κι αυτός, να τα βγάλει πέρα θέλει.ΥΓ: Το ρίχνω λίγο στην πλάκα, γιατί μόνο που σκέφτομαι τι μπορούν να ξεστομίσουν εναντίον του κυρίου, ο οποίος έπραξε το αυτονόητο, τρελαίνομαι!!!

  4. Οταν αυτοι περνουν επιδοματα απο το κρατος και εμεις απλα φορολογουμαστε ….Τι να πεις …Μπηκε νσ κλεψει!!Αντε γιατι ελεος πιαΟταν αυτοι βιαζουν και σκοτωνουν ειναι καλα θυμαστε που δκοτωσαν την γυναικα εξω απο το σπιτι της ηταν καλα? Φ

  5. Ξεχάσαμε στην Βέροια που δυο γύφτοι βίασαν γυναίκα και μάλιστα για να μην φωνάξει, είχαν τα βρωμόχερά τους στο πρόσωπό της και πέθανε από ασφυξία; Οι φυλακές Αυλώνας είναι γεμάτες από ανήλικους γύφτους στην πλειοψηφία. Τώρα οι συριζαίοι θα μας μας πουν τι? Γυφτοφοβικούς? Το ρομαφοβικοί δεν κάθεται καλά… Για να δούμε τι θα εφεύρουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog