Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δρακόντεια μέτρα για την απόφαση στην δίκη της Χρυσής Αυγής

- Advertisement -

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία ενόψει της αυριανής απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, ενώ πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες συσκέψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τα οποία θα εφαρμοστούν στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Σημειώνεται, ότι πάνω από την περιοχή θα πετούν συνεχώς ελικόπτερο καθώς και drone της ΕΛΑΣ, τα οποία θα δίνουν την εικόνα της κατάστασης που θα επικρατεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ταράτσες παρακείμενων κτιρίων και θα παρατηρούν ό,τι συμβαίνει στον ευρύτερο χώρο.

Επίσης, θα αποκλειστεί μεγάλο τμήμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ πρόκειται να απαγορευτεί η στάση και στάθμευση οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Εξαγορά των sm ΣΠΑΚ από μεγάλη αλυσίδα. Οχι όμως το Λουτράκι και η Περαχώρα

Καταγγελία για το Ι.Κ.Α. Κορίνθου

Πραγματοποιήθηκε η αντιφασιστική συγκέντρωση στην Κόρινθο

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η συνταγή των γύφτων είναι αποδοτική. Μαζεύονται έξω από τα δικαστήρια για να απειλούν και εκβιάζουν τους δικαστές. Άρχισε 20/4/2015 και τελειώνει στις 7/10/2020.Ακούσατε ποτέ δίκη που να διαρκέσει 5,5 χρόνια. Ποτέ στην ιστορία. Έπρεπε να την εξαφανίσουν από τον χάρτη γιατί η μόνη φωνή αντίστασης σε αυτό που ερχόταν.Τώρα που γλυτώσαμε από την ΧΑ μπορούμε άνετα να ταίζουμε τα εκατομύρια λάθρο και εμείς να πεινάμε, μπορούμε άνετα να πουλήσουμε Μακεδονία, Αιγαίο και το βρακί της μάνας μας. Μπορούμε άνετα να φορέσουμε την μασκούλα μας και να κυκλοφορούμε σαν ζόμπι. Καληνύχτα ραγιάδες.

    • Υπάρχει νέα φωνή αντίστασης φίλε, η οποία λέγεται ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ με αρχηγό του κόμματος τον άξιο ηγέτη Ηλία Κασιδιάρη!!!

  2. 09.48 πρεπει να εισαι πολυ χαζος.ο ναζι αντιστασιακος;αυτος πιστευει σε αυτους που σφαξανε ολη την ευρωπη και τους προγονους μας ρε κακομοιρη.

    • Κακομοίρης είσαι και φαίνεσαι ρε γελοίε! Τολμάς και μιλάς για εθνικισμός εσύ που υποστηρίζεις αυτούς που ξεπούλησαν τη Μακεδονία; Άντε ρε βλάκα ασχολήσου με τίποτα άλλο! Εσύ δεν πρέπει καν να πιάνεις στο στόμα σου τον εθνικισμό ελεεινέ και τρισάθλιε!!!

  3. Αφού το δικαστήριο καταδίκασε την χα ως εγκληματική οργάνωση, τότε τι σκοπό είχαν οι ρίψεις 150 μολότοφ και οι επιθέσεις προς την αστυνομία? Θα πει κανείς? Άλλη εγκληματική οργάνωση με βουλευτικό μανδύα της πυραμίδας της δεν υπάρχει στην Ελλάδα?

  4. Ο Ρουπακιάς δεν είχε απολύτως κανένα αξίωμα στην ΧΑ. Όταν ο Καλαμπόκας σκότωσε τον καθηγητή Τεμπονέρα στην Πάτρα το 1990, ήταν πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της ΝΔ.Γιατί η ΝΔ δεν ήταν εγκληματική οργάνωση που στέλεχος της σκότωσε στο όνομα της εφαρμογής της πολιτικής της ΝΔ;;;;;;;;;;;;;Θα φιλοτιμηθεί να απαντήσει κανείς “”δημοκράτης”” από αυτούς που κάνουν χαρούλες για την καταδίκη της ΧΑ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog