Με έκπληξη και προβληματισμό, πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται αναστολή λειτουργίας του καταστήματος ΟΤΕ Λουτρακίου, σε συνέχεια της απομάκρυνσης ΙΚΑ, ΔΕΗ, κ.λ.π.

Πρόκειται για ένα κατάστημα που εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες, μεταξύ των οποίων συνταξιούχους, ηλικιωμένους, αγρότες, τουρίστες και επαγγελματίες της περιοχής.

Εκφράζοντας το κοινό αίσθημα, επισημαίνουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι εσφαλμένη, καθώς δεν έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη τόσο οι σημαντικές παράμετροι που άπτονται της οικονομικής δραστηριότητας της τοπικής κοινωνίας, όσο και η κοινωνική διάσταση του όλου θέματος, καθώς επίσης και το κενό που θα προκύψει στην εν γένει εξυπηρέτηση των επισκεπτών μίας κατ’ εξοχήν τουριστικής πόλης όπως το Λουτράκι.

Η Δημοτική Παράταξη “αλλάzουμε MAZI” εκφράζει την έντονη ανησυχία της, υψώνει φωνή διαμαρτυρίας και τίθεται αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων του καταστήματος, των κατοίκων, των επαγγελματιών και των φορέων της πόλης μας για ματαίωση της αναστολής λειτουργίας, αφού δεν συντρέχουν ουσιαστικοί λόγοι που να δικαιολογούν τη διοίκηση του ΟΤΕ για τη λήψη της απόφασης αυτής.

Επιπλέον επισημαίνουμε ότι η Δημοτική Αρχή επιβάλλεται, πέραν του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε, να προβεί, άμεσα, σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, εγκαταλείποντας την παθητική στάση που έχει επιλέξει απέναντι στα όσα αρνητικά συμβαίνουν και επηρεάζουν την επιχειρηματικότητα και την καθημερινότητα των Δημοτών, ώστε το συγκεκριμένο κατάστημα να παραμείνει ανοιχτό, τονίζοντας, από την πλευρά μας, τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την απομάκρυνση των τραπεζών στους Αγίους Θεοδώρους.

Λουτράκι, Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ιωάννης Β. Καραπανάγος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

“αλλάzουμε ΜΑΖΙ”

 

Στη Βουλή το θέμα του κλεισίματος του ΟΤΕ στο Λουτράκι

Λουτράκι: Yποβαθμίζεται και απαξιώνεται η πόλη

To Eργατικό Κέντρο Λουτρακίου καταγγέλει το κλείσιμο του ΟΤΕ στο Λουτράκι

Κλείνει το κατάστημα του ΟΤΕ στο Λουτράκι (φωτο)