Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O Εμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου διαμαρτύρεται για το κλείσιμο του ΟΤΕ

- Advertisement -

Η Ένωση Εμπόρων & Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και αντίθεσή της για το επερχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος ΟΤΕ στην πόλη μας.

Πραγματικά γεννιούνται εύλογα ερωτήματα για την αδικαιολόγητη απόφαση του ομίλου ΟΤΕ όταν:
Για το έτος 2019 το σταθμισμένο ποσοστό επιτυχίας του καταστήματος Cosmote Λουτρακίου είναι 110,5% στους στόχους που η ίδια η εταιρεία έθετε και οι υπάλληλοι ανταπεξήλθαν παρά τις όποιες τρικλοποδιές (βλέπε εθελούσιες αποχωρήσεις χωρίς αντικατάσταση με νέους υπαλλήλους).

Σε αριθμό αποδείξεων εισπράχθηκαν στο κατάστημά 15000 τεμάχια λογαριασμών χωρίς να υπολογιστούν οι εκατοντάδες των πελατών που εξυπηρετούνται καθημερινά για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών τους υπηρεσιών.

Από πρωτοβουλία των υπαλλήλων και προκειμένου να παραμείνουν λειτουργικοί και σε πλήρες ωράριο (πρωί, απόγευμα και Σάββατο) για την ομαλή και χωρίς ταλαιπωρίες εξυπηρέτηση των συνδρομητών είχαν υποδείξει και προτείνει 2 υπαλλήλους που επιθυμούσαν να μετακινηθούν στην πόλη του Λουτρακίου από αντίστοιχα σημεία εξυπηρέτησης με μισθολογικό κόστος πολύ κατώτερο από τους συναδέλφους που οικιοθελώς αποχώρησαν αλλά ούτε αυτό η εταιρεία ήταν πρόθυμη να υλοποιήσει συνεχίζοντας να απαξιώνει το μαγαζί ώστε προσχεδιασμένα να το κλείσει.

Αντί να υπάρχει οργανωμένο πλάνο με κινήσεις ανάπτυξης και στήριξης ενός ιδιόκτητου μαγαζιού προκειμένου να αποφέρει τα μέγιστα γιατί προχωρούν στην κατάργησή του; Που ωθούν τους πελάτες-συνδρομητές του;

Γιατί να ταλαιπωρούνται σε αναμονές πολύωρες και οι ντόπιοι αλλά και μεγάλος αριθμός Αθηναίων και άλλων επισκεπτών-τουριστών που ανέκαθεν η λουτρόπολη έχει και εξυπηρετεί όλο το χρόνο με αποκορύφωμα τους καλοκαιρινούς μήνες;

Η Ένωση Εμπόρων & Επαγγελματοβιοτεχνών είναι στο πλευρό των υπαλλήλων που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και αυτή την στιγμή «εκβιάζονται» ή να πάρουν αποζημίωση και να πάνε σπίτι τους ή να μετακινηθούν στην πρωτεύουσα σε κατάστημα προκειμένου να μη χάσουν τη δουλειά τους με όποιο κόστος οικογενειακό, ψυχολογικό, οικονομικό.

Το ζητούμενο εννοείται πως είναι το υποκατάστημα ΟΤΕ να παραμείνει ανοιχτό και να μην υπάρξει καμμία δυσμενής μεταβολή στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Δεν ανεχόμαστε ακόμη μία υποβάθμιση του τόπου μας

( κλείσιμο ΙΚΑ,ΔΕΗ, κλπ ) και καλούμε τους βουλευτές του Νομού μας,την δημοτική Αρχή και τους δημοτικούς συμβούλους να μην επιτρέψουν αυτό να γίνει.

 

Λουτράκι: Yποβαθμίζεται και απαξιώνεται η πόλη

Στη Βουλή το θέμα του κλεισίματος του ΟΤΕ στο Λουτράκι

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog