Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Και επίσημα στη Nova o Παναθηναϊκός

- Advertisement -

Ανακοινώθηκε η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη NOVA, καθώς το συνδρομητικό κανάλι επισημοποίησε πως απέκτησε τα εντός έδρας τηλεοπτικά δικαιώματα του «τριφυλλιού» για τη σεζόν 2020/21, οπότε θα έχει όλο το πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι για τη σεζόν 2020-2021, όλο το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα παίζει ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Έτσι, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας της χώρας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν… ασφαλώς στη θύρα τους, όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις τόσο στην κανονική διάρκεια της σεζόν όσο στα Play Off και στα Play Out με τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Βόλος ΝΠΣ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr και ΠΑΣ Λαμία».

 

 

 

Γιώργος Πετρίτσης: Γήπεδο Ολυμπιακού Λουτρακίου. Τα καταφέραμε μαζί (video-φωτο)

Αλλαξε χέρια το Ξενοδοχείο ΧΑΝΙΚΙΑΝ στους Αγίους Θεοδώρους (φωτο)

Το Loutrakiblog.gr απόψε στο “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τάκη μπορεί να μην τον πας τον Γιαννάκη τον Αφραγκο αλλά στο θέμα τον τηλεοπτικών πήρε πολλά περισσότερα από ότι περίμενε κανείς και το κόλπο με το Pao TV!! Αν τα ποσά που ακούγονται γύρω στα 7 πακέτα από Νόβα είναι πραγματικά μην το πεις ούτε του παππα αν φανταστείς ότι παίρνει 11 ο Ολυμπιακός!!!

  2. Το ξαναγράφω γιατί έχω κάτι προβλήματα με την τεχνολογία τις τελευταίες μέρες. Τάκη εδώ να πούμε ένα μπράβο στον Αφραγκουζο που κατάφερε με το κόλπο του Pao tv να πάρει 7 μιλιονια από την ΝΟ VA όταν να φανταστείς ότι παίρνει 11 ο Ολυμπιακός 🤔🤔🤔

  3. Αντρικο μου, πολυ ορθα και σωστα κανεις και λες “μπραβο” στον Αλαφουζο. Οσο εξακολουθει να βρισκεται ο εν λογω στο “τιμονι” του ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ θα σαρωνει, παρ’ ελπιδα, τα πρωταθληματα! Την καλημερα μου, φιλε.

  4. Εντάξει ο Γιάννης μπορεί να είναι ότι είναι αλλά είναι και επειχηρηματιας. Και κάτι άλλοι που πήγαν να κάνουν το ίδιο (Paok TV) τρέχοντας γύρισαν στα σίγουρα τηςNova!!! Πολύ ξενέρωτα τα πράγματα μέχρι ώρας στο ποδόσφαιρο!! Ας περιμένουμε και το, Τζαμπιον λιγκ μήπως ζεσταθουν λίγο τα πράγματα. Δύσκολες εποχές δυστυχώς και πρέπει όλοι να συμβηβαστουμε. Αλλιώς είχαμε μάθει ακόμα και στα σπορ και στα καθημερινά και στην εργασία μας ακόμα! Ευχές να τελειώσει κάποτε αυτό το σκηνικό που μας ταλαιπωρουν μήνες τώρα. Βλέπω Εβερτον Λίβερπουλ τώρα! Καλό ματς αλλά χωρίς κόσμο ειδικά αυτό είναι ξενέρωμα

  5. Να και κάτι καλό φίλοι και φίλες μετά από καιρό 😀λέω για την απόφαση να υπάρχει ένας μικρός αριθμός φιλάθλων στους αγώνες!!! Όπως και να το κάνουμε το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που χωρίς κόσμο είναι ξενέρωμα!! Άλλη χάρη έχει να βλέπεις τον ολυμπιακό με γεμάτο γήπεδο και άλλο από την ΤV! Τάκη μου εσείς οι Παναθες καλό είναι που είναι χωρίς φιλάθλους γιατί θα είχαμε τίποτα ομορφιές από την απόδοση της Παναθας 😅😅Ψιλοεβλεπα και Αεκ – παοκ χτες. Χάλια και οι δύο. Η Αεκ άμυνα ο ΠΑΟΚ να μην μπορεί να βάλει γκολ. Το Χ αποτέλεσμα καλό για τον Θρύλο που όπως δείχνουν τα πράγματα θα καθαρίσει το πρωτάθλημα από Νοέμβριο φέτος. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και φίλες σχολιαστές

  6. Τελικά κάτι πρέπει να μας κάνουν οι “αλλοθρησκοι” 😅😅Βουντού βελονισμους και τέτοια διαβολικά 😛😛Θετικός λέει στο κορονοιο ο Καμάρα κος και δεν παίζει με τους σαπουναδες της Μασσαλίας 🤔Μιλάμε η μισή ομάδα είναι ο Καμαρα αλλά ευτυχώς που έχουμε πολλούς στην θέση αυτή αλλά είναι το γαμωτο. Το ίδιο τότε με την Γουλφς χτύπησε ο τερμαροφυλακας βάλαμε την ρεζέρβα και την κάτσαμε την βάρκα!! Κάτι ακούγετε και για παίχτη του Παοκ και δεν θα παίξει αύριο!! Ο πρόεδρος είναι λίρα εκατό και ξηγημενος. Ότι λεφτά θα πάρει από τις νίκες θα το δίνει πριμ στους παίχτες. Αυτά είναι κόλπα 😜3-1 το ματς το βράδυ ⚽💪

  7. Να το ξαναγράψω μήπως δεν το έστειλα 🤔🤔🤔με τον πονηρό που συνεχίζει να λέει την βλακεια με τις λίρες δεν θα ασχοληθώ. Θα ήθελε αυτός στην ομάδα του να είχε 17 χιλιάρικα 20 αν είναι ευρώ 😃😃😃Πάλι στα έξοδα ο Βαγκελας. Τους είπε ότι παίρνουμε από την ΟΥΕΦΑ για τις νίκες θα τα παίρνετε εσείς σαν πριμ. Να γράψω εδώ επίσης για αυτή την αηδία με το Var!!! Αυτο δεν είναι ποδόσφαιρο μάγκες. Το ποδόσφαιρο δεν το μετράμε με χιλιοστά και εκατοστά. Να δεις από το var ένα χέρι ένα σπρώξιμο μια άλλη παράβαση δεκτον. Το οφσάιντ πρέπει να κοπεί. Να βπεπουμε γκολ είναι το ζητούμενο όχι να τα ακυρώνουμε!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog