Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βρέθηκε ο 85χρονος παππούς που εξαφανίστηκε από την Περαχώρα Λουτρακίου

- Advertisement -

Αίσιο τέλος είχε η αγωνία των οικείων του 85χρονου άνδρα που εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Περαχώρα Λουτρακίου.

Ο ηλικωμένος έφυγε χθες με σκοπό να μαζέψει μανιτάρια και προορισμό το όρος Μαίναλο. Η κόρη του δήλωσε την εξαφάνιση, χθες βραδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr

Mετά από τεράστια κινητοποίηση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής από τη Λίμννη Στυμφαλίας ως το Μαίναλο. βρέθηκε σήμερα ζωντανός στις 5 το απόγευμα πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο στο Μαίναλο.

Δολοφονία στο Λουτράκι: Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του βασικού υπόπτου στο εξοχικό της 43χρονης (φωτο)

 

Λουτράκι: Eυχαριστίες στην ΕΛ.ΑΣ της μητέρας του 15χρονου που έπεσε θύμα ληστείας από τη συμμορία ανηλίκων

 

Με κορονοϊό ακόμα ένας εργαζόμενος της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας

 

Σχίνος: Xάρισαν οικόπεδο στην Mητρόπολη, έφτιαξαν μόνοι τους το εκκλησάκι, αλλά η Μητρόπολη δεν το εγκαινίασε ποτέ (video-φωτο)

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά εσύ πιστεύεις ο παππούς πήγε για μανιτες 😂😂Καταρχάς αν είναι χειρος μπορεί να πήγε πουθενά αλλού και τον ψάχνανε στα βουνά 😅😅Καλά να είναι ο άνθρωπος 😃

  2. Καλά να είναι ο άνθρωπος, αλλά εδώ πάνε για μανίτες πενηντάρηδες ή και βάλε, ζοντοχήροι και απόκληροι, γιατί να μην πάει ο παππούς λοιπόν?

  3. Πριν με πάρει χαμπάρι ο Μπαμπινιώτης του μπλοκ 😅😅να διορθώσω το χηρος που το έγραψα “χειρος” 😛

  4. 0720 καταλάβαμε καταλάβαμε!! Εσύ δεν το έχεις καταλάβει ότι όλοι λίγο πολύ μαζευτήκαμε με τα σχόλια για να μην υπάρχουν μανούρες στο μπλοκ.!!!Τον έξυπνο κάνεις? Επειδή δεν σε καταλαβαίνουν οι άλλοι νομίζεις ότι μπορείς να συνεχίζεις να ρίχνεις τις σπόντες και τις βλακειες σου. Εγώ τα βλέπω όλα που σχολιάζεις αλλά δεν απαντώ γιατί και θα με κόψουν και είμαι ο μόνος που δεν θέλω να μαλωνω. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις χειρός, ζωντοχηρος η χοίρος? Μαζεψου επιτέλους. Είμαι πολύ ποιο έξυπνος από εσένα και το ξέρεις καλά. Τζάμπα το έγραψα δεν θα το περάσουν γιατί θα νομίζουν ότι μαλωνω πάλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog