Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πώς θα γιορτάσει την 28η Οκτωβρίου ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Λόγω της απαγόρευσης των παρελάσεων και των  εκδηλώσεων σε όλη την Επικράτεια λόγω κορονοϊού, ο Δήμος Λουτρακίου-Πςεραχώρας-Αγίων Θεοδώρων ανακοινώνει:

Η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι ημέρα μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας που μας βρίσκει αντιμέτωπους με μια πρωτόγνωρη απειλή καθώς καλούμαστε να θωρακίσουμε το “εμείς” και να παραμερίσουμε το “εγώ”, για να προασπίσουμε το υπέρτατο αγαθό της δημόσιας υγείας και να κρατήσουμε τη πατρίδα μας όρθια.

Λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού COVID-19 και για την πρόληψη περαιτέρω διασποράς του, οι καθιερωμένες στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν, με απόφαση του Πρωθυπουργού.

Οι φετινές εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου 2020, περιλαμβάνουν τέλεση δοξολογιών που θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και καταθέσεις στεφάνων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα αναρτήσει στα καταστήματα των υπηρεσιών του την ελληνική σημαία και θα προχωρήσει σε γενικό και τριήμερο σημαιοστολισμό από το πρωί της Δευτέρας 26ης Οκτωβρίου, ενώ το βράδυ της 27ης και 28ης Οκτωβρίου, πόλεις και χωριά θα φωταγωγηθούν.

Ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στους αγωνιστές του 1940, καλούμαστε να δώσουμε μια διαφορετική διάσταση στον πατριωτισμό τιμώντας τον αγώνα των προγόνων μας, υψώνοντας την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μας.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες με ατομική ευθύνη, ενότητα και κοινωνική αλληλεγγύη απέναντι στον σύγχρονο εχθρό, την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Λουτράκι: Θλίψη ! Νεκρό αλεπουδάκι στον περιφερειακό Λουτρακίου (φωτο)

 

Δολοφονία στο Λουτράκι: Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του βασικού υπόπτου στο εξοχικό της 43χρονης (φωτο)

 

Λουτράκι: Eυχαριστίες στην ΕΛ.ΑΣ της μητέρας του 15χρονου που έπεσε θύμα ληστείας από τη συμμορία ανηλίκων

 

Με κορονοϊό ακόμα ένας εργαζόμενος της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας

 

Σχίνος: Xάρισαν οικόπεδο στην Mητρόπολη, έφτιαξαν μόνοι τους το εκκλησάκι, αλλά η Μητρόπολη δεν το εγκαινίασε ποτέ (video-φωτο)

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπή στο ανθελληνικό πολιτικό σύστημα που απαγόρευσε τις παρελάσεις …λόγω της πανδημίας. Φυσικά όμως στα κουμμούνια που συγκεντρώθηκαν έξω από το εφετείο ο κορωνοϊός πήρε ρεπό!!!ΥΓ: Μη νομίζει κάποιος ότι δεν πιστεύω στον κορωνοϊό. Αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν λογικό είναι να έχει διχαστεί ο κόσμος. Απέναντι στη φονική πανδημία, όπως μας επισημαίνουν οι ειδικοί, δεν είναι δυνατόν να έχουμε απαγόρευση παρελάσεων, για να μη συγκεντρωθεί κόσμος, και έξω από το εφετείο να έχουν μαζευτεί 20.000 κουμμούνια και να μην ανοίγει ρουθούνι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog