Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πέτρος Τατούλης: «Δεν θα σας επιτρέψω να μετατρέψετε το ΤΑΠΤοΚ σε «μαγαζάκι» σας»

- Advertisement -

Η έλλειψη πολιτικής τόλμης και αξιοπρέπειας είναι κύριο χαρακτηριστικό της Περιφερειακής Αρχής και του κ. Νίκα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του Προέδρου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρκαδία 2020» (ΤΑΠΤοΚ), κ.Μανώλη Σκαντζού.

Η τεράστια πολιτική «κωλοτούμπα» του κ. Σκαντζού για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, όπου από απόλυτος υβριστής έγινε ο απόλυτος υμνητής συνεχίστηκε με τα όσα δήλωσε σχετικά με το ΤΑΠΤοΚ.

Η ίδρυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρκαδία 2020», έγινε με απόφαση των μελών του προηγούμενου Περιφερειακού Συμβουλίου και η εξασφάλιση περίπου 18 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ από τον τέως Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη.

Η προηγούμενη διοίκηση εξασφάλισε τους πόρους, σχεδίασε, προγραμμάτισε, ωρίμασε και ενέταξε όλα τα έργα, για τα οποία σήμερα με πολιτικό θράσος και αναίδεια πανηγυρίζουν ο κ. Σκαντζός και η …παρέα του!!

Εξειδικευμένοι επιστήμονες και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας, κατόρθωσαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο σε συνεργασία με τις πρώην Δημοτικές Αρχές, συλλόγους και φορείς της Αρκαδίας.

Η …νέα εποχή που διαφημίζει ο κ. Σκαντζός συνοδεύεται από διορισμούς συγγενών και φίλων και από εξυπηρετήσεις ημετέρων!!

Στη …νέα εποχή του κ. Νίκα και του κ. Σκαντζού, κυριαρχούν ο λαϊκισμός, το ψέμα, η αδιαφάνεια και η απόλυτη ανικανότητα για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός νέου αναπτυξιακού προγράμματος που θα δίνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Κύριε Νίκα, σας ενημερώνουμε ότι θα παρέμβουμε άμεσα, έτσι ώστε η μεγάλη ευκαιρία για την Αρκαδία μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αρκαδία 2020», να μην μετατραπεί σε «μαγαζάκι» που θα μοιράζει …δουλίτσες μόνο προς εξυπηρέτηση προεκλογικών υποσχέσεων του κ. Περιφερειάρχη.

 

BOMBA: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Ζόγκας από την Προεδρία του ΙΒΥΚΟΥ

Τραγωδία στο Λουτράκι: Aυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας

Κόρινθος ! Εστειλε την κόρη του να σπουδάσει και κείνη έκανε παρέα σε ….κυρίους

Aλαλούμ στο Casino Λουτρακίου. Καταγγελίες εργαζομένων και πελατών για Διευθυντικό στέλεχος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog