Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστασίου Γκιολή και του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγιων Θεοδωρων κ. Γιώργου Γκιώνη στο ιστορικό γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου .

Οι κ.κ Γκιολής και Γκιώνης έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εργασίες που έχουν γίνει στους χώρους του γηπέδου από τη διοίκηση του Γιώργου Δέδε.


Παραλληλα,στη συνομιλία που είχαν με τους πρόεδρο κ. Γιώργο Δέδε και τον Γενικό Γραμματέα του Ολυμπικαού Λουτρακίου, Σωτήρη Μουζάκη, απο κοινού ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος υποσχέθηκαν  ότι θα βοηθήσουν όσο μπορούν στα βελτιωτικά έργα που έχει ανάγκη το ιστορικό γήπεδο, έργα που θα βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό το “σπίτι” της ομάδας που δόξασε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο αφού φιλοξενήθηκε στα σαλόνια των μεγάλων κατηγοριών.

Ο κ. Γκιολής αποκάλυψε με δήλωσή του ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα έχει γνωστοποιηθεί ο ανάδοχος του έργου για την ανακατασκευή του γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων, το οποίο θα αποτελεί επίσης κόσμημα για την περιοχή.

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του loutrakiblog.gr o Aντιπεριφερειάρχης Αναστάσιος Γκιολής, ο Δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Δέδες και ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας Σωτήρης Μουζάκης

 

 

 

Συνεργασία μεταξύ Ολυμπιακού Λουτρακίου και Soccer Stars (φωτο)

 

Λουτράκι: Ο Βασίλης Τοροσίδης εμπιστεύεται τη σχολή ποδοσφαίρου Soccer Stars