Σαν κεραυνός εν αιθρία, έπεσε η είδηση της παραίτησης του ιδρυτή και επί 36 χρόνια Προέδρου του ιστορικού πολιτιστικού συλλόγου Λουτρακίου “Ο ΙΒΥΚΟΣ”, πριν δύο μέρες στις 26 Οκτωβρίου.

Μια επιστολή που εμπεριείχε, θυμό, αγανάκτηση και μεγάλη πικρία.

Διαβάστε τη αναλυτικά

Ο κ. Ζόγκας είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Λουτρακιωτών-Περαχωριτών Ο ΙΒΥΚΟΣ, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου επί δεκαετίες , έχει προσφέρει στον πολιτισμό και την ιστορία αυτού του τόπου.

Εχει υπηρετήσει το Σύλλογο με αγάπη και ανιδιοτέλεια και χαίρει της αγάπης, της εκτίμησης και του σεβασμού ΟΛΩΝ των Λουτρακιωτών, των Περαχωριστών και χιλιάδων άλλων ανθρώπων που τον γνώρισαν είτε μέσα από το Σϋλλογο είτε μέσα από την επιστήμη του, την οποία υπηρέτησε επίσης τιμώντας τον όρκο του στον Ιπποκράτη.

Η επιστολή παραίτησης προκάλεσε ερωτηματικά . Ποιοι οι λόγοι της παραίτησης, ποιοι οι λόγοι που ο κ. Ζόγκας εκφράζει τόση πικρία μέσω της επιστολής αυτής. Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να φύγει με δόξα και τιμή από το Σύλλογο που ο ίδιος γέννησε !

Με είπαν “φασίστα” λέει στη συνέντευξη που ακολουθεί. “Κάνουν παράτυπες εκλογές”, “έχουν δημιουργήσει μια ομάδα μέσα στο ΔΣ που κάνει προσυμβούλια και αποφασίζουν”, “να γίνει διευθυντήριο πριν τις εκλογές“, “μου φέρθηκαν ρατσιστικά”, είναι μερικά από τα λόγια του κ. Ζόγκα.

 

 

 

Ιστορικές φωτογραφίες του τόπου μας από την περίοδο της Κατοχής και λίγο μετά

Λουτράκι: Έφυγε ένας από τους τελευταίους της Εθνικής Αντίστασης, ο Γιάννης Βλάσσης (Μπαρδάκας)

Δολοφονία στο Λουτράκι: Kαταζητείται στην Αλβανία ο βασικός ύποπτος (video-φωτο)

Απίστευτο διπλό ουράνιο τόξο στο Λουτράκι (φωτο)

BOMBA: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Ζόγκας από την Προεδρία του ΙΒΥΚΟΥ