Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Παραιτήθηκαν ακόμα τέσσερα μέλη του ΔΣ του ΙΒΥΚΟΥ

- Advertisement -

Δυσάρεστα είναι όσα συμβαίνουν στον ιστορικό Σύλλογο που έχει εκπροσωπήσει το Δήμο Λουτρακίου σε Ελλάδα και Εξωτερικό..

Μετά την παραίτηση-βόμβα του Προέδρου – ιατρού κ. Δημήτρη Ζόγκα και τις επικείμενες εκλογές του συλλόγου την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, “παράτυπες”, όπως τις χαρακτήρισε ο κ. Ζόγκας, έρχεται σήμερα η παραίτηση τεσσάρων ακόμα μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά

Κατόπιν της παραίτησης του επί 36 χρόνια Προέδρου και ιδρυτή του Συνδέσμου Λουτρακιωτών Περαχωριτών ο Ιβυκος, Δημητρίου Ζόγκα, από το Δ.Σ και δεδομένου ότι κατά τη γνώμη μας δε συμμεριζόμαστε όλα τα μέλη της διοίκησης τις βασικές αρχές, τους σκοπούς και τις αξίες της συλλογικότητας, της ειλικρίνειας, της ανιδιοτέλειας και του εθελοντισμού, με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια κίνητρα, ανακοινώνουμε με τη σειρά μας τη δική μας αποχώρηση, ως ελάχιστη αντίδραση και αποστροφή στα τελευταία δρώμενα.

Συνταυτιζόμενοι με τις απόψεις του κου Δ. Ζόγκα, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μομφή και επίθεση που έχει δεχθεί το πρόσωπό του, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Τα παραιτηθέντα μέλη,

Γιάννης Ανδρέου,

Δημήτρης Νικολόπουλος,

Θανάσης Ζόγκας,

Μαρία Σχοινά.

 

** Το loutrakiblog.gr είναι στη διάθεση οποιουδήποτε μέλους του ΔΣ να εκφράσει την άποψή του.

 

Διαβάστε αναλυτικά για το θέμα αυτό

BOMBA: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Ζόγκας από την Προεδρία του ΙΒΥΚΟΥ

Δημήτρης Ζόγκας για την παραίτησή του από τον ΙΒΥΚΟ: Oι νικητές χτίζουν, ποτέ δεν γκρεμίζουν (video-φωτο)

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο 5 ψήφους ελεγχε ο κατα τα άλλα πρόεδρος από τους 15; Και τώρα 2 μέρες πριν από τις εκλογές γιατί επιδίδεται σε αυτές τις πρακτικές; Θέλει να διακωμωδίσει το σύλλογο που τόσο αγάπησε λίγο πριν το τελευταίο αντίο; Αυτός είναι ο σεβασμός στις δημοκρατικές διαδικασίες; Πολιτικός πολιτισμός μηδέν. Κρίμα για την προσφορά του τόσα χρόνια που την πετάει στα σκουπίδια σε μια βδομάδα.

  2. Μέλη του ΔΣ, όχι οι παραιτηθέντες, όχι όλα τα μέλη του υπολοίπου ΔΣ, ακατανόητα δημιούργησαν και τροφοδοτούσαν συνεχώς μια διαμάχη, που υπήρξε μόνο στο μυαλό τους. Αποκορύφωμα όταν απεκάλεσε μέλος του ΔΣ τον παραιτηθέντα πρόεδρο φασίστα. Και όλα αυτά για μια διαφορετική άποψη. Τα σχόλια δικά σας……

  3. Το ότι κάποιος χαρακτήρισε τον γιατρό φασίστα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και δεν βρέθηκε ένας που να φοράει παντελόνια να τον πετάξει έξω από την αίθουσα δεν σας δίνει το δικαίωμα να ομιλείτε. Κανένας από τους παρεβρισκομενους δεν είναι μια τρίχα του γιατρού και θα κάνετε και κριτική??? Ντροπή σας είναι το λιγότερο που μπορεί να σας πει ο οποιοδήποτε!!! Ο Ιβυκος δεν είναι σύλλογος της λαϊκής, η ποδοσφαιρικής, η ότι άλλο σύλλογος υπάρχει που μου έχετε γίνει όλοι πρόεδροι!! Ο Τάκης Ζογκας ούτε προβολή ούτε δημοσιότητα αλλά μόνο προσφορά επιζητούσε στον Ιβυκο από την ίδρυση του. Αντρέας Λεκκας

  4. Το φασίστας είναι χαρακτηρισμος καραμέλα στα χείλη κατά κύριο λόγο ανοητων,σημεια των καιρών. Αυτός ο τόπος δεν θα πάει μπροστά γιατί κυβερνάται από δοσίλογους π εκλέχτηκαν από προσκυνημενους ρουσφετολαγνους-παρτακηδες. Τα πάντα έχουν κοινό παρονομαστή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog