Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λογοθέτης-Καραπανάγος: Σημεία και τέρατα στο δήμο μας

- Advertisement -

Επικριτικός ήταν ο Γιάννης Καραπανάγος αναφορικά με τις ενέργειες της δημοτικής αρχής στο θέμα της αίτησης της Κοινοπραξίας για λήψη προληπτικών μέτρων με γνώμονα την ένταξη στον πτωχευτικό κώδικα 106α.

Σημεία και τέρατα γίνονται στο δήμο μας, είπε χαρακτηριστικά.

Αύριο στο ΔΣ της Τουριστικής θα παρίστανται και οι νομικοί μας οπότε θα έχουμε όλες τις απαντήσεις και θα πάρουμε και τις αποφάσεις

είπε ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης.

Αν θυμάστε το ζήτημα του 106β ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο, είπε ο Κώστας Λογοθέτης. Το ΔΣ της Τουριστικής είναι αύριο Τετάρτη στις 5 και δεν ξέρουμε τι ώρα θα τελειώσει ενώ το δικαστήριο είναι την Πέμπτη. Και θα πρέπει αύριο αργά τη νύχτα να εξουσιοδοτήσουμε νομικό για να πράξει τα νόμιμα. Θα το πω και ευθαρσώς. Στο ΔΣ της Τουριστικής έχει την πλειοψηφία ο δήμαρχος. (Στους 13 έχει 8). Να αποφασίσουμε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο τι στάση θα κρατήσει ο δήμος στο μεθαυριανό δικαστήριο, το οποίο θα αποτελέσει και το κύριο θέμα του αυριανού ΔΣ της εταιρείας, συνέχισε ο κ. Λογοθέτης.

Λογοθέτης: Mε υπογραφές της αντιπολίτευσης συγκαλείται έκτακτο ΔΣ της Τουριστικής

Παραιτήθηκε η κ. Μούκα από το Τοπικό Συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων

loutrakiblog.gr προς Δημοτική Αρχή: “Δώστε εξηγήσεις”

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από τις λίγες φορές που ο Λογοθέτης έχει δίκιο.Θα πάει στο Δ.Σ της τουριστικής ο Γκιώνης και θα αποφασίσει “Ότι γουστάρει” αφού έχει την πλειοψηφία . Το παιγνίδι είναι στημένο από τους δικηγόρους των Ιρλανδών και τον Γκιώνη. Για άλλη μια φορά ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

  2. Αυτό που ζητάτε κύριε Καραπαναγο, είναι πραξικοπηματικο. Ζητάτε από το δημοτικό συμβούλιο να αδειάσει το Δ. Σ της τουριστικής κ να προκαταβαλει τις θέσεις της ως προς τη θέση που πρέπει να κρατήσει για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι εντελώς λάθος η σειρά. Πρώτα Δ. Σ τουριστικής κ εν συνεχεία επικύρωση ή όχι αυτής από τη γενική συνέλευση που είναι το δημοτικό συμβούλιο.Jole7

  3. Για άλλη μια φορά ο δήθεν jole7 ανέλαβε την γνωστή του εργολαβία υποστήριξης του Γκιώνη με κάθε κόστος.Πιστεύω ότι πρόκειται για πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλοντος Γκιώνη που κάθε φορά που ο ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗΣ -ΔΗΜΑΡΧΟΣ βρίσκεται σε δύσκολη θέση ανλαμβάνει ο γνωστός “υποκόμος” του να αλλάξει την ατζέντα.Το θέμα παραμένει: Ο Γκιώνης ήξερε για τη χρήση του ονόματος της τουριστικής και μάλιστα είχε συμφωνήσει με τους φίλους του Ιρλανδούς. Μόλις αποκαλύφθηκε άρχισε τα γνωστά ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗ κόλπα του του τύπου ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ.Α…. να χαθείς ανίκανε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog