Μέλος της συμμορίας των ανηλίκων, που εκβίαζαν, λήστευαν και χτυπούσαν παιδιά, φέρεται να είναι ο 16χρονος Γ.Μ. που ομολόγησε ότι εμπλέκεται στην δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα, με συνεργούς την ίδια την 15χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας και έναν 17χρονο Ρουμάνο.

Ο 16χρονος Λουτρακιώτης Γ.Μ. σύμφωνα με μαρτυρίες  στο loutrakiblog.gr είναι γνωστός για την παραβατική συμπεριφορά του και τη δράση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανήλικος προέρχεται από ήσυχη οικογένεια που δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα στο Λουτράκι. Οι γονείς του εργατικοί και ήπιων τόνων άνθρωποι. Είναι οι άνθρωποι που μόλις το παιδί τους, τους αποκάλυψε την αλήθεια, το παρέδωσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Πριν από λίγο καιρό οι άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές και  συλλήψεις για ληστεία εις βάρος ανηλίκου στο Λουτράκι ανάμεσα τους και ο 16χρονος.

Το ίδιο διάστημα συνέλαβαν άλλο ανήλικο της ίδιας παρέας, στου οποίου την κατοχή βρέθηκαν ναρκωτικά και στη συνέχεια συνελήφθη ο έμπορος που τα προμήθευσε.

Μάστιγα έχει γίνει η παραβατικότητα των νέων στο Λουτράκι, τα ναρκωτικά και οι κλοπές . Γονείς προσέξτε τα παιδιά σας και συνεργαστείτε με την Αστυνομία.

Το προφίλ του 16χρονου από το Λουτράκι, που εμπλέκεται στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγια Βαρβάρα

Διαβάστε σχετικά άρθρα 

Λουτράκι: Συνελήφθη συμμορία ανηλίκων που έκλεβε και εκβίαζε παιδιά

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του ΑΤ Λουτρακίου με συλλήψεις και προσαγωγές

Άλλη μία επιτυχία του ΑΤ Λουτρακίου