Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το προφίλ του 16χρονου από το Λουτράκι, που εμπλέκεται στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγια Βαρβάρα

- Advertisement -

Ο 16χρονος που ζούσε μαζί με τους γονείς του στο Λουτράκι και παραδόθηκε χθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, είναι ένας έφηβος που πήρε και αυτό από νωρίς τον στραβό τον δρόμο.

Σεσημασμένος για μικροκλοπές, παιδί του περιθωρίου με αποκλίνουσα συμπεριφορά έφθασε για μια χούφτα ευρώ να να βάψει τα χέρια του με αίμα και να πάρει μια ζωή.

Στο παρελθόν, μαζί με τον Ρουμάνο είχαν μπλέξει με μικροκλοπές, ναρκωτικά και το μέλλον τους ήταν όπως όλα έδειχναν συνυφασμένο με την παραβατικότητα και τις άγριες καταστάσεις που μόνο σε αδιέξοδο οδηγούν.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να εξετάσουν κατ΄αντιπαράσταση τον Ρουμάνο και τον 16χρονο καθώς ο 17χρονος Ρουμάνος έχει πέσει σε αντιφάσεις και είναι σίγουροι ότι το σκηνικό δεν είναι όπως το περιέγραψε σε ο,τι έχει να κάνει με το χέρι που σήκωσε την πεταλούδα και την κάρφωσε στο λαιμό και το πρόσωπό της άτυχης καθαρίστριας και την έσφαξε στο υπνοδωμάτιο του υπερυψωμένου ισογείου της Αγίας Βαρβάρας.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, μέσα από την απολογία του 16χρονου θα έχουν έχουν όλο το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν χθες στην Ανακρίτρια Ανηλίκων.

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου ο 16χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα.

 

Τηλεκπαίδευση: Με προβλήματα και η δεύτερη μέρα

Έρχονται αλλαγές στα σούπερ μάρκετ: «Μπλόκο» στην πώληση διαρκών αγαθών

Χιλιάδες μαθητές στην Ελλάδα δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την πρώτη ημέρα τηλεκπαίδευσης

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στις καταλήψεις του γυμνασίου τι έκανε ο συγκεκριμένος?Και η παρέα των Αλβανών εφήβων που δεν είναι μαθητές εκεί μήπως είναι μπλεγμένα και αυτά τα τσογλανια σε διάφορα στο Λουτράκι?Λέω εγώ και το μισό Λουτράκι!

  2. Οι έφηβοι δίνουν σημάδια. Δεν ξυπνάνε ένα πρωί ,παίρνουν ένα μαχαίρι και όποιον πάρει ο χάρος. Οι γονείς πρέπει να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά να πιάσουμε αυτά τα σημάδια. Και αν τα λόγια δεν κάνουν τίποτα να ζητήσουμε βοήθεια από ειδικούς. Ας βάλουμε ένα μετρο στα θέλω τους και στιην ελευθερία χωρίς επίβλεψη.

  3. Αχ!εύκολα τα λόγια!Να πάμε στους ειδικούς ε;Σας έχει συμβεί και τα καταφέρατε;μπράβο σας!Γιατί υπάρχουν γονείς που προσπάθησαν και προσπαθούν να τα ξεμπλέξουν τα παιδιά τους από τους συγκεκριμένους αλλά βρίσκουν εμπόδια πολλά!

  4. Πρέπει να καταλάβουμε πλέων ότι το 90% των εγκλημάτων πλέων στην Ελλάδα ανήκει σε ξένους αυτό το λένε τα στοιχεία και όχι εγώ και μην βρεθούν ορισμένοι να με πουν ρατσιστή επειδή λέω αυτό που συμβαίνει .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog