Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Επιμελητήρια περιφέρειας Πελοποννήσου: Νέα επιστολή στον Πρωθυπουργό

- Advertisement -

Νέα επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, έστειλε το όργανο του επιμελητηριακού, περιφερειακού συνδέσμου της Πελοποννήσου.

Αυτή τη φορά, η επιστολή, έχει να κάνει με τον λεγόμενο «αθέμιτο ανταγωνισμό,» όπως τον χαρακτηρίζουν τα επιμελητήρια της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με το κείμενο,

«τα εμπορικά καταστήματα, αυτές τις ημέρες του καθολικού κλεισίματος, έχουν να αντιμετωπίσουν και κάποια προϊόντα, που βρίσκει ο καταναλωτής στα ράφια των πολυκαταστημάτων-σούπερ μάρκετ. Η διοίκηση του συλλογικού αυτού οργάνου, ζητάει την (…) απαγόρευση πώλησης άλλων προϊόντων, εκτός τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, από τα σούπερ μάρκετ – πολυκαταστήματα, είτε με την απόσυρση των προϊόντων, από τα αντίστοιχα τμήματα, είτε με την απαγόρευση της διέλευσης των καταναλωτών, από τα εν λόγω τμήματα, κάτι που ήδη εφαρμόζεται σε άλλες χώρες (…).»

Το επιμελητηριακό όργανο, επαναφέρει την πρόταση, «για λειτουργία του λιανικού εμπορίου, αυτές τις ημέρες της απαγόρευσης,» ενώ διεκδικεί απ’ την πολιτεία, «μέτρα στήριξης.»

Η επιστολή, έχει σταλεί και στα αρμόδια Υπουργεία, στους βουλευτές της Πελοποννήσου, στο κεντρικό συμβούλιο των επιμελητηρίων της χώρας, αλλά και στα Μέσα Ενημέρωσης.

 

Έρχονται αλλαγές στα σούπερ μάρκετ: «Μπλόκο» στην πώληση διαρκών αγαθών

Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου ο 16χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog