Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

500€ για κάθε αριστούχο δίνει ο δήμος Βέλου-Βόχας

- Advertisement -

Επιβράβευση για τους επιτυχόντες της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που πέτυχαν πάνω από 18000 μόρια – Ποια δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσουν οι φοιτητές.

Υπό μορφή επιβράβευσης για την επιτυχία τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα λάβουν από 500€ οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών 2020 του δήμου Βέλου-Βόχας που πέτυχαν πάνω από 18.000 μόρια.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της προέδρου του ΝΠΔΔ “Ανέλιξη” Μαρίας Καλλίρη προσκαλούνται οι φοιτητές «ακαδημαϊκού έτους 2020 – 2021, που είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Βέλου-Βόχας και πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις έτους 2020 βαθμολογία 18.000 μορίων και άνω, να προσκομίσουν έως και την 27η Νοεμβρίου 2020 μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο mail: i.tsakonas@1306.syzefxis.gov.gr ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Δημοτικό Κατάστημα Βραχατίου, 1ος όροφος, Τ.Κ. 200 06 τα εξής δικαιολογητικά:

  • Βεβαίωσης επιτυχίας από την αρμόδια δημόσια αρχή (Δ/νση Λυκείου ή Δ/νση Δευτ/μιας Εκπαίδευσης) στην οποία θα αναγράφονται τα μόρια εισαγωγής σε Α.Ε.Ι.
  • Βεβαίωση εγγραφής στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα 2020 – 2021.
  • Βεβαίωση μονίμου κατοικίας Δήμου Βέλου-Βόχας

προκειμένου να λάβουν χρηματική επιβράβευση με ανώτερο ποσό τα 500,00€ ανά αριστούχο μαθητή/τρια καθώς επίσης και έπαινο.

Μετά την προσκόμιση των ανωτέρω δικαιολογητικών θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία, η ώρα και ο τόπος της εκδήλωσης επιβράβευσης».

 

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Aπολογείται σήμερα ο 16χρονος Λουτρακιώτης

Σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό ψαροκάικο στα Άδανα – Πέντε αγνοούμενοι

Λουτράκι: Μία ακόμα δασκάλα με κορονοϊό στο 2ο δημοτικό σχολείο

Καταγγελία: Παραπλανητική η καμπάνια υπέρ της μετεγκατάστασης του καζίνο Πάρνηθας στο Μαρούσι

Αποζημίωση σε βάρος γιατρών δημόσιου νοσοκομείου επειδή ξέχασαν σπάτουλα στην κοιλιά ασθενούς

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog