Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Aπολογείται σήμερα ο 16χρονος Λουτρακιώτης

- Advertisement -

Ο 16χρονος Γ.Μ. θα απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στην Ανακρίτρια Ανηλίκων, η οποία έδωσε τη Δευτέρα προθεσμία για την Πέμπτη στις απολογίες των άλλων δύο κατηγορουμένων εφήβων.

Στον Εισαγγελέα Ανηλίκων οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 16χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, στην οποία συμμετείχαν η ανήλικη κόρη της και ο 17χρονος φίλος της.

Ο 16χρονος παραδόθηκε προχθες το βράδυ στο Αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου και φέρεται να είναι αυτός που κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στην 50χρονη, την οποία είχε ακινητοποιήσει φράζοντας το πρόσωπο της με ένα μαξιλάρι ο 17χρονος κατηγορούμενος ρουμανικής υπηκοότητας. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 15χρονη ήταν παρούσα στο έγκλημα.

Ο 16χρονος θα απολογηθεί σήμερα στις 2 το μεσημέρι στην Ανακρίτρια Ανηλίκων.

Τα δύο αγόρια κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η κόρη του θύματος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία.

Αρνείται την κατηγορία ο 16χρονος από το Λουτράκι

Σύμφωνα με μαρτυρίες,ο 16χρονος ισχυρίσθηκε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο 17χρονος Ρουμάνος για να πάει στην Αγία Βαρβάρα με σκοπό να τον βοηθήσει σε κάτι που χρειαζόταν. Τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι της 50χρονης την βρήκε ήδη νεκρή, ισχυρίζεται ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr ο 16χρονος Γ.Μ. έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβίαση του Νόμου περί όπλων, ενώ η παραβατική συμπεριφορά του είναι γνωστή, αφού φέρεται επίσης να είναι μέλος της συμμορίας ανηλίκων που εκβίαζαν, λήστευαν και χτυπούσαν μαθητές.

 

Τι ισχυρίστηκε ο 16χρονος Λουτρακιώτης και η μητέρα του για τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βάρβαρα

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Μέλος της συμμορίας ανηλίκων που έκλεβε και εκβίαζε παιδιά ο 16χρονος Λουτρακιώτης

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Λουτράκι: Συνελήφθη συμμορία ανηλίκων που έκλεβε και εκβίαζε παιδιά

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του ΑΤ Λουτρακίου με συλλήψεις και προσαγωγές

Άλλη μία επιτυχία του ΑΤ Λουτρακίου

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog