Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Αναγνώστης για την παραίτηση Ζόγκα από τον Ιβυκο

- Advertisement -

Ο αναγνώστης μας ΧΔΘ, 71 ετών,  ζητά να δημοσιευθεί η παρακάτω επιστολή του, αναφορικά με την παραίτηση του ιατρού-Δημητρίου Ζόγκα, Προέδρου του Συλλόγου «ο ΙΒΥΚΟΣ» εκφράζοντας δημόσια την άποψή του.

 

Μεγάλο προβληματισμό ένιωσα , αφού παρακολούθησα του επισυναπτόμενο video που αφορά στην αιτιολόγηση της παραίτησης του προέδρου και ιδρυτού του πολιτιστικού συλλόγου Λουτρακιωτων- Περαχωριτων ΙΒΥΚΟΣ Δημητρίου Ζόγκα.

Δικαιολογώ απόλυτα την ενεργειά του αυτή μετά τα όσα αληθώς πιστεύω ανέφερε, γνωρίζοντάς τον απο την ηλικια των 16 χρόνων μου.Επιτρεψατέ μου να γνωριζω απο πρώτο χερι την ολη ιατρική πορεία του ! καθως και την Δημοκρατικη! πορεία της οικογενείας του και του ιδίου.

Ποτε δεν αρνήθηκε οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια ή συμβουλη σε οποιαδηποτε πολιτική παραταξη και αν ανήκε ο ασθενής ακομη και αυτη την στιγμή. Οι  δε επιστημονικές του διακρισεις ειναι γνωστες αλλα για τους νεοτερους που ισως δεν τις γνωριζουν υπαρχει τροπος.

Οσον αφορα δε το ενδιαφερον για τον τοπο του το εδειξε με την δημιουργία του αναφερθεντος συλλογου με τα τμήματα που περιλαμβάνει και τις ιατρικού περιεχομένου διαλέξεις του.

Οι διεργασιες που διεξήχθησαν ή διεξαγονται θεωρω οτι ειναι απόλυτα αντιδημοκρατικές και δεν θα δικαιολογούσα ποτέ την αναιρεση της αποφασής του.

Εδω που τα λεμε ποιος η ποια αποκάλεσε φασίστα/δικτάτορα το συγκεκριμένο πρόσωπο, φράσεις που θεωρουνται ύβρεις τουλαχιστον?

ΝΤΡΟΠΗ.

Πιστευω κανεις λογικός γνώστης, γηγενής Λουτρακιώτης ή Περαχωρίτης δεν θα ξεστομιζε κατι τετοιο.

*Η συμβουλη που εδωσε κλεινοντας την συνεντευξη για οσους την καταλαβαν δειχνει περι τινος προσωπου ομιλουμε και τα λεει ολα!!!

Σας ευχαριστώ για τη δημοσίευση της παρούσας επιστολής στην ιστοσελίδα σας

ΧΔΘ 71

 

BOMBA: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Ζόγκας από την Προεδρία του ΙΒΥΚΟΥ

Δημήτρης Ζόγκας για την παραίτησή του από τον ΙΒΥΚΟ: Oι νικητές χτίζουν, ποτέ δεν γκρεμίζουν (video-φωτο)

 

Γιώργος Γκιώνης: Yλοποιούμε τις υποσχέσεις μας. Υπεγράφη η σύμβαση για το μνημείο της Μάχης της Περαχώρας

Δολοφονία στην Άγια Βαρβάρα: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος Λουτρακιώτης

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog