Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κορονοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία

- Advertisement -

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία στην περίπτωση που η επιδημιολογική εικόνα του κορονοϊού συνεχίσει να επιδεινώνεται ραγδαία άφησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας, η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και δεν αποκλείεται να υπάρξει σχετική εισήγηση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων. Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στις κινήσεις που έχουν γίνει για την ενίσχυση των νοσοκομείων με προσθήκη κλινών COVID και ΜΕΘ, με επίκεντρο τη Βόρεια Ελλάδα όπου η κατάσταση είναι δραματική.

Ο ίδιος συνέστησε αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων και αποφυγή των περιττών μετακινήσεων για να μην αυξηθεί περαιτέρω η πίεση στο σύστημα υγείας σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

Οπως τόνιζε ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, «για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕΣΥ, σήμερα την εφημερία του Ιπποκρατείου στη Θεσσαλονίκη συνεπικουρεί το Διαβαλκανικό, που είναι ιδιωτικό θεραπευτήριο». Πρόσθεσε ότι «έχουμε ήδη αξιοποιήσει το στρατιωτικό νοσοκομείο 424, καθώς περιστατικά covid μεταφέρονται τόσο σε κλινική covid, αλλά και στην ΜΕΘ του. Επίσης, μπήκε στη μάχη ο Κυανούς Σταυρός και αύριο μπαίνει ο Άγιος Λουκάς που ανήκει στη Euromedica».

 

Λουτράκι: Νέο κρούσμα κορονοϊού. Γυναίκα από το Καλαμάκι

Λουτράκι: Απαράδεκτοι: Δείτε τι έκαναν

Λουτράκι: Παραλίγο να τον κατασπαράξει αγριεμένος σκύλος στον περιφερειακό (φωτο)

Δέκα νέα κρούσματα στην Κορινθία – 6 ΠΕ με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog