Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Υπογραφές για το νέο γήπεδο στο Βοτανικό τον Δεκέμβριο (φωτο,video)

- Advertisement -

Το Νέο Γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό είναι ένα δημόσιο – αστικό κτίριο – που χωροθετείται στην καρδιά της Αθήνας.

Ο χώρος υποδοχής του, σε τόπο ιστορικό, στην είσοδο της αρχαίας Αθήνας, έχει απώτερη οπτική αναφορά τα τον Λόφο της Ακρόπολης.

Το εγχείρημα του σχεδιασμού Νέου Γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού, στο κέντρο της Αθήνας, δεν είναι μόνο μια προβολή στο παρόν της μελλοντικής εικόνας της περιοχής που αναδύεται μέσα από τα σχέδια της μελέτης.

Είναι συγχρόνως και μια απόπειρα παραπομπής στο μέλλον του τρόπου που σήμερα σκεφτόμαστε την πόλη, τους ελεύθερους χώρους της, τα κτίρια της, το τοπίο και γενικότερα τη ζωή μας μέσα σ’ αυτήν.

Ο επανασχεδιασμός των κοινόχρηστων χώρων είναι στην ουσία ο επανασχεδιασμός του νοήματος του αστικού τοπίου στο κέντρο της πόλης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Η προσέγγιση του κτιρίου από την πλατεία – plazza – γίνεται μέσα από πεζοδρόμους, από υπαίθριες σκάλες στο πρανές και πεζογέφυρες.

Ο χώρος υποδοχής (plazza) λειτουργεί ως κυρίαρχος, ενοποιητικός χώρος· σαν μια καρδιά όπου η διεκπεραίωση και ικανοποίηση απλών αναγκών αναγορεύεται σε σύνθετη συμμετοχική κοινωνική διεργασία.

Είναι ταυτόχρονα πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως καθώς οι χρήστες – επισκέπτες προχωρούν μέσα στον ιστό του συγκροτήματος το βιώνουν σαν ένα αποκεντρωμένο και επανακεντροποιημένο σύστημα, εν μέρει επειδή το κτίριο μετατρέπει κάθε χώρο του, με περισσότερους από έναν συνδέσμους, σε ένα εφήμερο κέντρο, ένα χώρο – οδηγό που κάποιος μπορεί να επικαλεστεί για να προσανατολιστεί και να αποφασίσει που θα πάει μετά.

Ως ένα υπερκειμενικό σύστημα το κτίριο επιτρέπει στον κάθε επισκέπτη να επιλέξει το δικό του ή το δικό της κέντρο για την κίνηση και την εμπειρία του– και συνεπώς την εστίαση ή την οργανωτική αρχή – της κίνησης και της εμπειρίας του.

Η προσωρινή θέση εστίασης εξαρτάται από τον επισκέπτη, ο οποίος γίνεται πραγματικά ενεργός κάτοικος.

Το γήπεδο χαρακτηρίζεται από μια εν δυνάμει εσωστρέφεια, που σχετίζεται με την παραγωγή μιας δυναμικής αθλητικής ατμόσφαιρας, χωρίς σε καμία περίπτωση όμως να αποκόπτει τους δεσμούς του με τον χώρο που το περιβάλλει.

Στον χώρο δημιουργούνται:

  • Γήπεδο ποδοσφαίρου χωρητικότητας 40.000 θέσεων
  • Εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
  • Χώροι Στάθμευσης (υπέργειοι και υπόγειοι)
  • Ελεύθεροι χώροι πρασίνου, αναψυχής, αθλητισμού
  • Εμπορικά καταστήματα, υπεραγορές, πολυκαταστήματα, γραφεία κ.λ.π.
  • Για την ένταξη αυτών των εγκαταστάσεων έχει προβλεφθεί από την πολιτεία έκταση 178 στρεμμάτων σε ένα ενιαίο ΟΤ 45 – 46 – 50 το οποίο όμως διασπάται από το ρέμα του Προφήτη Δανιήλ και την σχεδιαζόμενη λεωφόρο Προφήτη Δανιήλ.

Το έργο είναι υπό κατασκευή.

https://youtu.be/i0O3rNsDHq4

Locdown: “Νέκρα” στο ψαρολίμανο του Καλαμακίου (φωτο) 

8 φαντάροι στο ΚΕΠΒ Θήβας θετικοί στον covid 19

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον Ισθμό της Κορίνθου – Παραδόθηκε ξανά στη ναυσιπλοΐα (video-φωτο)

Η σχολική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων κάνει την ανακύκλωση «παιχνίδι» με τον Σχολικό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης!

- Advertisement -

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το βίντεο μήπως είναι λίγο παλιό 🤔Ωραιο το γήπεδο και μακάρι να γίνει, και άλλη μια μεγάλη ομάδα μετά τον ολυμπιακό και την Αεκ να έχει το δικό της μοντέρνο γήπεδο. Από ότι φαίνεται θα το πληρώσουν και αυτό ο ελληνικός λαός όπως και το Καραϊσκάκης και το Αγία Σοφία της Αεκ 😎Τέλος πάντων για να τελειώνει και αυτό το θέμα στην ομάδα της Παναθας που από ότι βλέπουμε και στο βίντεο υπήρχε και από την εποχή Τζιγκερ 😆😆Θα το έφτιαχναν μετά οι πολιμετοχικοι του Βγενοπουλου μετά ήρθε ο Αφραγκουζος που θα το έφτιαχνε και αυτός με ξένα κόλλυβα 😂😂Βλέπω να το χτίζουμε εδώ μέσα στο loutrakiblog το γήπεδο αν πλακώσουν οι παναθες του μπλογκ. Τάκη άσε την Χαρά και πες μας για το νέο γήπεδο 😂😂😂

    • Πάμε στον σχολιαστή 1841 που μας λέει τα δικά του. Είναι ένας σχολιαστής όπως είπα που έχει παρουσιάσει εδώ στο μπλοκ ένα υποθετικό τρόπο ζωής που κατά την γνώμη του έχω εδώ στο εξωτερικό. Του έχω πει πολλές φορές να μας πει τον λόγο που γράφει όλα αυτά για να μάθω και εγώ ίσως και κάποιος άλλος τον λόγο. Αν αυτό και πολλά παρόμοια που κατά καιρούς δεν δικαιολογούν ένα ας πούμε θυμό μου η απορία γιατί δεν μου δίνετε η δυνατότητα αντιλογου. Μπορεί αυτός αν είχαν περάσει μερικά σχόλια να μου είχε πει τον λόγο. Παλιά κάποιος που έβαλε το όνομα μου σε σχόλιο του και τον ρώτησα το λόγο μου6ειπε του άρεσαν τα κύπελλα και τα αστέρια. Δεν θέλω ούτε να γκρινιάζω ούτε να κουράζω ούτε να μαλωνω με κάποιον εδώ μέσα. Καλησπέρα σε όλους

  2. Θα το πω για ακόμα μια φορά αγαπητό loutrakiblog ότι το θέμα με τα σχόλια που για δικό σας λόγο δεν περνούν έχει γίνει εκνευριστικό.. Η φιλία φιλιά αλλά οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς τους φίλους. Ας ξεπεράσω ότι κάνεις από τους υπόλοιπους σχολιαστές εδώ τήρησε την αναγγελία σας για το θέμα τον σχολίων. Για λόγους που μόνο εσείς ξέρετε και δεν είναι υβριστικά καθόλου κόβετε σχόλια που μόνο σκοπό έχουν να εξηγήσω να αναλύσω σε κάποιους εδώ μέσα. Τα περισσότερα από αυτά που κόβετε αν είχαν περάσει ίσως λέω ίσως ορισμένοι να κατά λάβαιναν ορισμένα πράγματα όπως τα εξηγώ. Το ότι δεν με γουστάρουν εδώ μέσα μερικοί δικαίωμα τους. Με τον τρόπο σας ίσως νομίζοντας ότι τους προστατευτεί το μπλοκ με6το να μην παίρναει τα δικά μου. Αν περάσετε αυτό το σχόλιο περιμένω και μια τοποθέτηση σας τον λόγο που πέφτει ψαλίδι. Αν δεν το περάσετε ούτε αυτό είναι σαν να μου λέτε δεν σε θέλουμε. Το πρόβλημα μου είστε εσείς με την άνιση αντιμετώπιση στο θέμα με τα σχόλια. Να μου πείτε να ξέρω να μην σχολιάζω πλέον. Την καλημέρα μου και δικό σας το θέμα

    • Καλημέρα Αντρέα. Περισσότερο για να σε προστατέψουμε, παρά για όλα αυτά που νομίζεις και αναφέρεις. Επίσης γράφεις πολύ μεγάλα σχόλια, που πολλες φορές δεν έχουμε το χρόνο να τα διαβάσουμε. Ειναι χαρά μας να σχολιάζεις, πολλά από αυτά που γράφεις έχουν χιουμορ, είναι όμως άλλα άσχετα που αν δημοσιευθούν ανοίγουν διάλογοι που δεν θέλουμε. Παρακαλέσαμε όλους τους σχολιαστές να μην γραφουν επι προσωπικού και άσχετα σχόλια με τις αναρτήσεις. Εσείς μπορεί μεταξύ σας (δυο-τρεις) να κάνετε πλάκα ή να πειράζετε ο ένας τον άλλο, εμείς όμως έχουμε πολλή δουλειά. Αυτά, και είναι η τελευταία φορά που σε αφήνουμε δημόσια να μας κάνεις επίπληξη. Αν θες να γράψεις γράψε, αν δε θες μην γράφεις. Καλά να περνάς στα ξένα και να προσέχεις. Χαιρετισμούς στην οικογένεια.

  3. Ευχαριστώ που μου απαντήσατε και κυρίως που αναρτήσετε το σχόλιο μου. Το σχόλιο ήταν απολογία κάτι που συνήθως είναι και τα σχόλια που κυρίως δεν περνούν. Πάμε τώρα στην ουσία της δικής σας απάντησης. Δεν νομίζω ότι με προστατεύει με αυτό τον τρόπο το μπλογκ. Από ποιον και γιατί με προστατεύει? Αυτοί οι δύο τρεις που λες κάνουμε πλάκα με όλα αυτά που μου “χρεώνουν” και αναφέρουν για την προσωπική μου ζωή οικονομική κατάσταση κλπ μην αναφέρωκαι κουράζω Με τον Τάκη κάνουμε πλάκα όχι με τους άλλους Όπως έγραψα ίσως ειδικά αύτα που κόβετε ήταν για να εξηγηθουμε με την καλή έννοια σε αντιπαρσθεσεις με τους άλλους σχολιαστές.!! Με ξέρετε προσωπικά και γνωρίζετε και τον χαρακτήρα μου και πολλά άλλα που ίσως οι κατά τα άλλα συμπατριώτες δεν γνωρίζουν ούτε για να κάνουν αστεία που λέτε εσείς.. Θα δούμε την συμπεριφορά τους

  4. ΥΓ συνεχίζω γιατί δεν τα χώρεσε όλα 🙄Ξέρω με χιούμορ και πλακιτσα να τους βάζω χέρι πάλι με την καλή έννοια και εκεί είναι που εσείς θέλω να πιστεύω πέφτετε στο λάθος ότι λόγο του ύφος και θυμού σχόλιο απάντηση δεν το περνάτε. Από την στιγμή που δεν βρίζω δεν έπρεπε να κόβετε. Λέτε ότι κόβετε και άλλων σχόλια. Δεν ξέρω γιατί κόβετε αυτά αλλά δεν ξέρω γιατί κόβετε τα δικά μου. Αυτά που περνάτε των άλλων τα αφήνετε αναπάντητα από την δική μου μεριά… Εκεί με χαλάει εμένα. Ότι θα κάτσω να γράψω ένα κατεβατό και δεν θα περάσει για τον αλβα βήτα λόγο. Στο μέλλον να προσέχετε αν έχετε χρόνο καλύτερα τα δικά μου σχόλια και ίσως να προσέχετε κυρίως τους ευγενικούς σχολιαστές με τα σχόλια που αναφέρονται σε εμένα. Δεν χρειάζομαι προστασία Χαρά. Την καλημέρα μου και βλεπωντας και κνωντας 🙄

  5. Αγαπητό Loutrakiblog, ο λόγος έχει και αντίλογο. Ο συγκεκριμένος παραπονούμενος κύριος έχει επανειλημμένως απαιτήσει τα σχόλια να είναι ονομαστικά. Έχει υπερασπιστεί ακόμη και το δικαίωμα ελευθέρας εκφράσεως του καθενός κατά το δοκούν, ανεξαρτήτου αναρτήσεως. Επανειλημμένως έχει αναφέρει, για να μας μειώσει, πως μας κάνει χάρη που γράφει, ενώ διαρκώς επιτίθεται υβριστικώς και προσβλητικώς σε όσους δεν υποστηρίζουν την ομάδα του. Συν τοις άλλοις, όπως κι εσείς του παρατηρήσατε, τα περισσότερα των σχολίων του δεν σχετίζονται με τις αναρτήσεις. Ο κύριος αυτός λοιπόν επιθυμεί να δημιουργήσει ένα status quo το οποίο δεν συνάδει με την φιλοσοφία της ιστοσελίδας, ούτε καν με τους όρους που εσείς έχετε θέσει. Πολλάκις δε “απειλεί” πως θα αποχωρήσει, αλλά πάντοτε επανέρχεται. Στο άνωθεν σχόλιό του δεν λαμβάνει καν υπόψιν του απόψεις διαφόρων αναγνωστών που τον προτρέπουν είτε να σταματήσει, είτε να αλλάξει τηλέφωνα με όσους συνδιαλέγεται εδώ για προσωπική επικοινωνία, απόδειξη του εγωκεντρισμού του και αντικοινωνικότητάς του. Εσείς του απαντήσατε ως διαχειριστές, εγώ ως αναγνώστης που κουράστηκα να διαβάζω ασυνάρτητα και άσχετα σχόλια. Και από παρατηρήσεις ετέρων συναναγνωστών, αντιλαμβάνομαι πως δεν είμαι ο μόνος. Ας μπει μια τελεία επιτέλους στην ιδιοτελή και ανάγωγη συμπεριφορά του. Σε πιθανή δε ερώτησή του γιατί δεν βάζω όνομα, η απάντηση είναι, γιατί η ιστοσελίδα μου δίνει το δικαίωμα της ανωνυμίας. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την ανάρτηση. Με εκτίμηση, δημότης Λουτρακίου

  6. ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΗ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΈΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!! Ο ΕΝΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ADREASLOUTRAKIBLOG.GR ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΜΕ.

    • Να απαντήσω στον σχολιαστή (δημότης Λουτρακίου) Να μας πει ο κύριος ποτέ ήταν η τελευταία φορά που “μαλωσα” με κάποιον εδώ μέσα για αθλητικά!!! Η οποία αντιπαράθεση υπάρχει εδώ μέσα ο τελευταίος λόγος είναι τα αθλητικά! Όταν σχολιαστές λένε ανακριβιες για την προσωπική μου ζωή οικονομική κατάσταση κλπ ο αντίλογος νομίζω ότι είναι απαρετητος. Παλιότερα ίσως να ήμουν οξυθυμος. Τον τελευταίο καιρό έχω γίνει όσο το δυνατόν ποιο ήπιος. Για αυτό παραπονέθηκε στο μπλοκ. Βλεπωντας τους άλλους με ευγένεια με εκτίμηση με το σις και το σας να συνεχίζουν στο ίδιο ειρωνικό ύφος λέω για βάστα. Κάτι δεν γίνετε σωστό. Ο καθένας να κοιτάει την πάρτη του λέω εγώ και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Να μην είναι ο Αντρέας το εύκολο θύμα.

  7. Πες μια φορά βρε Χαρούλα που αυτός ο άνθρωπος στα 53 του παραδέχτηκε ένα λάθος του εδώ. Ή εσύ του φταις, ή οι σχολιαστές. Για να τα λέμε όλα!!!

  8. Aν μου επιτρέπετε αξιότιμη κυρία Χαρά να κάνω κι εγώ συντόμως μια διαπίστωση: εσείς αναμφιβόλως παίρνετε την δουλειά σας σοβαρά, ενώ ο Σερ Αντρέας (όπως έχει πει στο παρελθόν πως επιθυμεί να τον αποκαλούν και το αναφέρω για να μην ακουστώ είρων), έχει παραδεχτεί πως γράφει εδώ για πλακίτσα και χαβαλέ. Και πάλι το επαναλαμβάνει: “Με τον Τάκη κάνουμε πλάκα”. Εσείς κρίνετε αν αυτά τα δύο (δηλαδή εργασιακή/επαγγελματική σοβαρότητα και πλάκα/χαβαλέ) μπορούν να συνυπάρξουν και ποιος βλάπτεται πραγματικά. Αν είχε λίγο φιλότιμο και σας υπελόγιζε, τότε σίγουρα θα ελάμβανε υπόψιν του τον βιοπορισμό σας. Αλλά ούτε αυτό δεν σέβεται. Σας παρακαλώ, μην τον αφήσετε να μου απαντήσει, γιατί δεν πρόκειται κατ’ουσίαν να απαντήσει. Πιστεύω να γίνονται αντιληπτός. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αθανάσιος Κ.

  9. Πάμε στον σχολιαστή 1841 που μας λέει τα δικά του. Είναι ένας σχολιαστής όπως είπα που έχει παρουσιάσει εδώ στο μπλοκ ένα υποθετικό τρόπο ζωής που κατά την γνώμη του έχω εδώ στο εξωτερικό. Του έχω πει πολλές φορές να μας πει τον λόγο που γράφει όλα αυτά για να μάθω και εγώ ίσως και κάποιος άλλος τον λόγο. Αν αυτό και πολλά παρόμοια που κατά καιρούς δεν δικαιολογούν ένα ας πούμε θυμό μου η απορία γιατί δεν μου δίνετε η δυνατότητα αντιλογου. Μπορεί αυτός αν είχαν περάσει μερικά σχόλια να μου είχε πει τον λόγο. Παλιά κάποιος που έβαλε το όνομα μου σε σχόλιο του και τον ρώτησα το λόγο μου6ειπε του άρεσαν τα κύπελλα και τα αστέρια. Δεν θέλω ούτε να γκρινιάζω ούτε να κουράζω ούτε να μαλωνω με κάποιον εδώ μέσα. Καλησπέρα σε όλους

  10. Ελεος ρε νταμαζο, φτανει πια με τα κλαψουρισματα σου 50τοσων χρονων ανθρωπος καθε 3 και λιγο. Τοση αγαπη πια στα οσα γραφεις που φοβασαι μη χαθει κανενα σχολιο?? Τι εισαι εσυ πια ρε…

  11. Τόσο καιρό αν θέλανε μερικοί οι οποίες διάφορες θα είχαν λυθεί. Επανηλημενιος έχω ζητήσει να ρίξουμε τους τόνους. Τίποτα. Το να έχω διαφωνίες για τα αθλητικά τα πολιτικά και τα δημοτικά δρώμενα δεν συντρέχει λόγος να τρωγομαστε. Έτσι και αλλιώς η κουβέντα έχει ξεφύγει από αυτά που είπα. Εγώ εδώ στο μπλογκ ήθελα να συνομιλω με τους πατριώτες μου όπως κάνω με φίλες και φίλοι στο φεισμπουκ. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το σκηνικό. Το μπλογκ όπως έχω γράψει μπορούσε νσ ήταν ένα πράγμα σαν διαδικτυακό καφέ να κάνουμε την συζήτηση μας όμορφα και ωραι και μέχρι εκεί. Με είπατε μέχρι και γκαντεμη ότι από τότε που σχολιάζω μας βρήκαν όλα τα κακά μα6ειναι σοβαρά πράγματα αυτά. Για δείτε το λίγο διαφορετικά το όλο πρόβλημα μπας και το λύσουμε. Αυτά είχα να πω. Καλό είναι να πείτε για αυτό κάτι

    • Nαι, έχεις γράψει ότι μπορούσε να είναι καφενείο, αλλά δεν είναι. Και ούτε αποφασίζεις εσύ για το τι να είναι ή να μην είναι. Η κυρία Χαρά στο έχει γράψει πολλές φορές και εσύ επιμένεις να το βλέπεις και να το κάνεις καφενείο. Γιατί δεν ανοίγεις λοιπόν το δικό σου διαδικτυακό καφενείο να ξεμπερδεύουμε; Κι αν βρεις πελάτη, χαιρέτα μας τον πλάτανο. Μόνο εσύ και ο Τάκης θα γράφετε εκεί. Είναι η ιδανική λύση, γιατί δεν θα έχεις αντίλογο. Εσύ θα γράφεις, θα ρωτάς, εσύ θα απαντάς. Βεβαίως, έχεις ζητήσει να πέσουν οι τόνοι και καλησπερίζεις και τον εαυτόν σου. Το θυμόμαστε κι αυτό πολύ καλά. Ξεχνιέται τέτοια φάση; Και το παρδαλό κατσίκι γέλασε εδώ εκείνες τις ημέρες που το διαβάσαμε.

  12. Δεν θέλω να μου απαντήσεις γιατί δεν απευθύνομαι σε σένα αλλά στην κυρία Χαρά και να μην παρεμβαίνεις στις προτροπές μου προς το πρόσωπό της. Εσύ δεν είσαι η Χαρά και δεν έχω καμία όρεξη κάνας ολόκληρος Ισθμός να πέσει στο κεφάλι μου. Φτου, φτου σκόρδα. Αν δεν έχεις καταλάβει τι θα πει όχι προσωπικά σχόλια, δεν θα στο εξηγήσω εγώ.

  13. Με την μουρμούρα και την φαγωμάρα κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι έχουμε και ντέρμπι το Σάββατο. Έρχονται τα παλικάρια του Μπολονι μαζί με το πούλμαν με αμυντικούς προσανατολισμους όπως λένε τα ρεπορτάζ. Εντάξει και εμείς θα κάνουμε μια επαγγελματική νίκη που λένε και οι ειδικοί γιατί έχουμε και αγώνα στο Τσου λου με τους Σιτιζενς!!! Να μου πεις ότι και να βάλει ο Μαρτινς έτσι όπως είναι η Παναθα θα είναι σαν να κλέβουμε εκκλησία. Τάκη μου για πες μας με τις αθλητικές σου γνώσεις πως το βλέπεις το ματς. Μπορούν να συμμετέχουν και άλλοι σχολιαστές αν το επιθυμούν να ξεφύγουμε λιγάκι από τις γκρίνιες και να μιλήσουμε λιγάκι για το ματς. Αν δεν θέλετε δεν χάλασε και ο κόσμος Καλημέρα σε όλους

  14. Πουθενά δεν πάμε γιατί δεν σου δίνω την δυνατότητα αντιλόγου. Εγώ δεν κάνω προσωπικά σχόλια. Αν θες, μίλα στον εαυτόν σου, όχι σε μένα, γιατί εμένα με ενδιαφέρει το καλό του τόπου μου χωρίς χαβαλέ και πλακίτσες.

  15. Η κυρία Χαρά μας διαφημίζει όσο περισσότερο μπορεί, εμφανίστηκε στην τηλεόραση σε εκπομπή με υψηλά επίπεδα τηλεθέασης, οπότε οποιοσδήποτε θα μπορούσε να μπει μετά να δει την σελίδα μας. Και ερωτώ: βλέποντας για Ολυμπιακό, για Φραγκίσκους, για Τάκη μου και Τάκη μου, για παράπονα κλπ, τί γνώμη άραγε μπορεί να σχηματίσει περί της ποιότητάς μας? Μπορούμε έτσι να αυξήσουμε τους αναγνώστες? Πολύ φοβάμαι πως η απάντηση τρομάζει. Απλώς να ενημερώσω τους υποψηφίους επισκέπτες πως ένας είναι που δημιουργεί όλα τα προβλήματα, εμείς ούτε ταυτιζόμαστε με τις απόψεις του, ούτε να τον γνωρίζουμε επιθυμούμε. Εκείνος μας γίνεται μόνος του στενός κορσές. Λυπάμαι, αλλά πρέπει να λέγεται το δίκαιο και σωστό. Ι.Μ.

  16. Στον φίλο ΙΜ να πω ότι κάνετε ένα ακόμη λάθος με το σχόλιο σας εδώ και θα το εξηγήσω. Φυσιολογικό είναι σε μπλογκ να μιλάνε για ολυμπιακό παναθηναικο lifestyle και πλάκες μεταξύ σχολιαστών. Δεν λέω για το Λουτράκι μπλογκ αλλά γενικά σε μπλογκ. Τώρα αν αυτοί οι νέοι και νέες τηλεθεατές που μας λες ότι διαβάζουν η μπουν για περιέργεια να δουν τι είναι αυτό το loutrakiblog με την ωραία μας την Χαρά και δουν σχόλια, πόσα λεφτά περνει κάποιος στην ουαλλια που ψωνίζει ότι ο μπάρμπας από το Σικάγο δεν του δίνει λεφτά ότι επαισαν τα χώματα στον Ισθμό γιατί είναι γκαντέμης φυσικά και θα απορησουν. Τα αυτονόητα λέω φίλε μου καλέ τα παράλογα και εκτός θέματος τα λέτε εσείς. Καλησπέρα σε όλους να το πάρουμε αλλιώς αγαπητέ φίλε

  17. Για κάθε ένα βήμα που κάνει η Χαρά με κόπο και πολλή προσπάθεια για να αναβαθμίσει το site, γίνονται δύο βήματα προς τα πίσω από κάποιον στενοκέφαλο εγωιστή. Ας την βοηθήσουμε όλοι μας, γιατί από τον έναν δεν έχουμε να περιμένουμε βοήθεια, αφού δεν πρόκειται να βάλει ποτέ του μυαλό. Κωνσταντίνα

  18. Πραγματικα εδω στο μπλογκ διδεται ρεσιταλ, ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ, ΑΦΤΑΣΤΟΥ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ, ΑΣΥΓΚΡΙΤΟΥ, ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥ οσο και ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟΥ χιουμορ, απο τους αγαπητους κυριους Θαναση και Ι.Μ. Με εκτιμηση, Τακης.

  19. Ποιός το λέει ότι είναι φυσιολογικό σε κάθε blog να μιλάνε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό εκτός από lifestyle? Εσύ αγαπητέ. Ουδείς άλλος. Να το πάρω αλλιώς, όπως είπες? Το να γράφει κανείς δύο-τρία πραγματάκια που ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με την ανάρτηση έχει την λογική του. Αλλά το να γράφει κανείς κατεβατά και Σαμπίντι και τσετσένος και Αφραγκούζο και βοϊδοχοντρός κλπ σε σχετικές και άσχετες αναρτήσεις, δεν συνάδει με την φιλοσοφία του blog ούτε και με τις επιθυμίες ημών των αναγνωστών. Να το πάρω και πάλι αλλιώς? Αφού είναι φυσιολογικές οι πλάκες μεταξύ σχολιαστών, όπως διατείνεσαι, τότε φυσικά κι εσύ πρέπει να δεις όλα όσα σου γράφονται και σου καταλογίζουν κατά καιρούς ως πλάκες και να μην ενοχλείσαι καθόλου με ο,τιδήποτε διαβάζεις για σένα. Τώρα λοιπόν το λύσαμε το θέμα και ευελπιστώ να μην διαμαρτυρηθείς για τίποτα, καθότι και τα σχόλιά σου, έστω και με καθυστέρηση περνούν, όπως έχεις και ο ίδιος παραδεχτεί. Ευχαριστώ που συμφωνήσαμε, Ι.Μ.

  20. Τάκη από ότι βλέπω αποφεύγεις να μου κάνεις καμιά ανάλυση για το ντέρμπι 😅Άσε με τους άλλους θα κοιτάξουμε να τα βρούμε θέλω να πιστεύω εμείς εδώ στα δικά μας 😜Ακούγετε πάντως ότι μέσα στην εβδομάδα θα σκάσει κάποιο θέμα με παίχτες του Παναθηναϊκόυ με τον Κορονοιο και θα έχουμε αναβολή🤗🤔🤔δεν υπονοεί τίποτα ο Αντρέας απλώς τι ακούγετε στην πιάτσα 😄Το ποιο ωραίο το είπε ο συνήθης εγριτος ρεπόρτερ Αθανασίου ότι ο παο θα χτυπήσει τον ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο που δεν παίζει καλά και δεν βάζει γκολ 😄😄τι έγραψε ο άνθρωπος😄Να δω τι θα γράψει αν φάει 3 από ημίχρονο συνηθισμένο σκορ επίσης και φρενάρει στο δεύτερο γιατί έχει αγώνα Ευρώπη

  21. Καλή μου Χαρά, μην μπαίνεις στον κόπο να επαναλαμβάνεσαι. Τα ίδια και τα ίδια ρωτάει με κατεβατά. Λέγε του μόνο “στο έχω ήδη απαντήσει”. Μην ξοδεύεις άσκοπα τον χρόνο σου. Δεν θέλω να αποταθώ στον ίδιον, πρώτον γιατί δεν καταλαβαίνει και δεύτερον, αν και δεν είμαι προληπτική γενικά, αυτό με τον Ισθμό που μόλις το είπε, την ίδια μέρα έπεσε, το είδα κάπως. Δεν πέφτουν κάθε μέρα χώματα να κλείνουν πλοία. Τον φοβήθηκε το μάτι μου. Έχω οικογένεια, κορωνοϊό έχουμε, πολλά μπορεί να πει, πολλά μπορούν να γίνουν ακόμη κι από απόσταση Ελένη.

  22. Αντρικο, το πηρα αποφαση. Αν δεν (ξε)καθαριστει το κακουχισμενο Ελληνικο ποδοσφαιρακι απο κατι τυπους Μαρινακηδες, και Αφραγκισκους, ο Τακης δεν ξανασχοληται! Εχουμε σαφως πολυ πιο ωραια “πραγματα” για να ακριβολογω, προσωπα, να ενδιαφερθουμε! Την καλησπερα μου, Τακης

  23. Σήμερα το μεσημέρι μετέφερα στο τραπέζι την πιατέλα με την ψαρόσουπα, χτυπάει στην άκρη του τραπεζιού και έπεσε όλη κάτω. Με το βραστό ψάρι και τηγανιτές πατάτες τους τάϊσα. Συν του ότι υπέφερα καθαρίζοντας το πάτωμα για πάνω από μισή ώρα. Θα ρωτήσει κανείς: σου έχει ξανασυμβεί? Απαντώ: ουδέποτε! Μια καλησπέρα δέχτηκα χθες εδώ στις 20:03 και ορίστε το αποτέλεσμα. Πα, πα, πα, πα…Τί να πω πω πια; Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν εδώ μέσα. Κωνσταντίνα

  24. Αγαπητή Κωστσντινα με έστειλες αδιάβαστο 😂😂σόρυ γιια την σούπα και την ταλαιπωρία να καθαρίσετε μετά 😜Μάλλον κάνω και εγώ τζιζζ που έλεγε και μια ψυχή. Καληνύχτα σας

  25. Τάκη διπλωματική η απάντηση σου πάντως. Εντάξει σε έφερα σε δύσκολη θέση 😜😜Να καλησπερισω και την Ελένη και να πω έτσι για την ιστορία ότι σχολίασα σε άρθρο για τον Ισθμό αφού είχε γίνει η πτώση από τα χώματα. Δηλαδή πως γκαντεμιασα κάτι που ειχε γίνει 🤔🤔εντάξει να τα λένε οι άλλοι αλλά και εσεις Ελένη δεν την πρόσεξες αυτή τη λεπτομέρεια. Έτσι μήπως και δεν το θυμάστε έγραψα “Δεν βλέπω να την βγάζετε την τετραετία με τον Κυριάκο.”! Την Καλησπέρα μου Ελένη

  26. 18:07 Δεν πειραζει, μακαρι να ειχαμε και εμεις μια συζυγο νοικοκυρα και να ξερει και να μαγειρευει σωστα και ας εριχνε χιλιες φορες κατω και τις πιατελες με τις ψαροσουπες και αυτες με τις σουπες μινεστρονε! Τι να πω, μας εχει “φαει” ολο σχεδον το εισοδημα, το ντελιβερι. Και υστερα διαμαρτυρετε η κυρια, οτι… λοξοκοιταμε, η ακομη χειροτερα, ακουσον, ακουσον, μας κατηγορει οτι καθομαστε και την απαταμε! Τακης

  27. Τάκη ένα ένα μας τα λες. Και ντελιβερι και take away που λένε και στας Ευρωπας. Τότε δίκιο έχει η πεθερά σου που σου βάζει τις φωνές ότι σπαταλας λεφτά. 🤔🤔Σόρυ αν δεν θυμαμε καλά αλλά στις αρχές μας έλεγες για την τσιγκουνιά της αγαπητής σου πεθεράς και ότι σου βγάζει το λάδι, 😄😄Εγώ πάντως αν και δεν έχω πρόβλημα με την σύζυγο στο θέμα μαγειρικής έχω και την καβαντζα ότι είμαι και σεφ άμα λάχει και θα μαγειρέψω να φάμε 😜😜καληνύχτα φίλε πάω να παραγγείλω μια Pizza Hut 🍕για να φάμε 😝😝

  28. Αντρεα, καλημερα. Χτες βραδυ και εγω εφαγα pizza (το… ντελιβερι που λεγαμε) αλλα δυστυχως μου πεσανε πολυ βαρια τα μανιταρια, το πεπερονι και οι αντζουγες που περιειχε. Αποτελεσμα: Ε παθα καουρες στο στομαχι και δεν μπορεσα κατα την διαρκεια ολης της νυχτας σχεδον καθολου να κλεισω ματι… Κατι με ρωταγες για την πεθερα μου? Α ναι, η πεθερα μου που λες, δεν ειναι μια οποιαδιποτε πεθερα, αλλα μια… Καλαματιανη πεθερα συν την ακομη χειροτερη… κουνιαδα και με ο,τι αυτο συνεπαγεται για την ευθραυστη… ψυχικη μου υγεια και ισοροπια, εξ αιτιας τους, οπως αντιλαμβανεσαι! Αφου πολλες φορες, καθομαι και αναρωτιεμαι: Τελικα ρε Τακη, την γυναικα σου… παντρευτικες, η αυτες τις δυο? Οχι σε ρωτω και εχω αδικο φιλε μου? Την καλημερα, καλησπερα μου, Τακης η Παναγιωτης αν προτιμας

  29. Τελικά Κωνσταντίνα δεν είσαι η μόνη. Είχα το μεσημέρι έναν τσακωμό με την πεθερά μου και αργότερα έναν ακόμη, αν και πιο ήπιο, με τον σύζυγό μου, λόγω της στάσης του στο θέμα με την πεθερά μου. Αλλά τι περιμένεις? Δυο καλησπέρες δέχτηκα στην ίδια ανάρτηση, δυο καβγάδες είχα. Κι ύστερα σου λένε μην πιστεύεις. Μπλε χάντρα λοιπόν όποτε διαβάζω το blog μου φαίνεται.

  30. Δεν έχεις τον Θεό σου ρε Τάκη 😂😂Να και η κουνιαδα σου 😅😅Ένα ένα μας τα βγάζεις 😄Τέλος πάντων. Σήμερα από ότι άκουσα έπεσε το οκ για το γήπεδο της Παναθας. Αντε καλορίζικο και θα το κάνουμε και αυτό εξωχικο 😅

  31. 23:26 Κυρια μου αγαπητη, εσεις τουλαχιστον “επιτρεπετε” στον συζυγο σας, το αυτονοητο: Το να εχει δηλαδη ο ανθρωπος στοιχειωδως επαφες με την μητερα του και πολυ πολυ καλα κανετε!! Για ρωτηστε και τον… φουκαρα εμενα που η συζυγος μου δεν με αφηνει ουτε ενα απλο τηλεφωνημα να κανω στην μανα μου που ζει Αθηνα και εγω ως γνωστων, Καλαματα! Βλεπω που βλεπω, τους γονεις και τα αδελφια μου 2 με 3 φορες το πολυ τον χρονο, εχω και την… τσαουσα γυναικα μου να με χαρακτηριζει, “μαμοθρευτο” και “μαμακια”, απο πανω! Μου επιβαλει μια σκετη δικτατορια και σιγουρα χανουνε και οι λεξεις το νοημα και την αξια τους!!! Συν τις αλλοις αυτο ειναι και το… μεγαλο “ευχαριστω” της κυριας και μου το ξεπληρωνει κατα αυτον τον τροπο, επειδη με την καλη μου θεληση και καρδια, αλλα και βεβαιως με τις απαραιτητες προσωπικες μου ενεργειες, την εφερα να ζει μονιμα εδω στην πατριδα της την Καλαματα, και εννοειται φυσικα και κοντα στην δικη της οικογενεια!! Μιλαμε για τον ΟΡΙΣΜΟ της ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ και της ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ της συζυγου μου!!! Δεν φταιει ομως εκεινη, φταιω εγω ο Τακης, ο οποιος αν και τον χαρακτηρα της τον γνωριζα, εντουτης δεν “εσκισα εξαρχης, την… γατα, οπως θα πρεπε και ως θα οφειλα”!! Επομενως, α ς προσεχα!! Με εκτιμηση, Τακης η Παναγιωτης, αν προτιματε

  32. Τι να πω? Πολύ λυπάμαι κύριε Τάκη, και ούτε εγκρίνω τέτοιες πρακτικές. Γενικά εγώ τα πηγαίνω καλά με την πεθερά μου, αλλά για ασόβαρο ουσιαστικά λόγο, έγινε καβγάς τρικούβερτος. Μου φαίνεται ξέρω την αιτία του κακού και έχει όνομα. 22:19 λέγεται. Είναι να φτύνεις τον κόρφο σου!!! Τίποτα, από εδώ και πέρα, μπλε χάντρα! Εσείς μια φορά, με διασκεδάσατε με την ανάρτησή σας. Ελένη

  33. Να σε ρωτήσω βρε αδερφε Τάκη να μου λύσεις μια απορία !Οταν σε φωνάζει η γυναίκα σου η η πεθερά να σου βάλουν τις φωνές με τι όνομα σε φωνάζουν ??Μια Τάκης μια Παναγιώτης μας μπέρδεψες 😜Παντως αν το βλεπουμε το σκηνικό σαν από παλιά ελληνική ταινία με γαμπρούς και πεθερές θα σε φώναζαν Παναγιωτάκη !Παναγιωτακη έλα εδώ !Ναι Μαμα 😂Γεια σου Τάκη μου 👍😎

  34. Πάλι διπλωματική απάντηση 🤪🤪βρε μπας και εισε διπλωμάτης στο επαγελμα 🤪🤪την Καλημερα μου στην κυρία Ελένη !Μην φοβαστε αγαπητή Ελένη δεν ματιάζω εύκολα 🧿ο χαρούμενος και ευχάριστος άνθρωπος σαν και μένα δεν ματιάζει ουτε γκαντεμιαζει ουτε λέει κακίες για άλλους !ο κακος άνθρωπος ο γκρινιάρης θα είναι και χρουσουζης 99%και φυσικα δεν αναφέρομαι σε εσάς αλλά γενικά όπως πάντα !παντα γενικά μιλάω !!Καλημερα Παναγιωτάκη 🤪

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog