Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Γ. Πετρίτσης τα “χώνει” στον Υπουργό Κ. Χατζηδάκη

- Advertisement -

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Γιώργος Πετρίτσης, με σημερινή του ανάρτηση επιτίθεται στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Χατζηδάκη για το νομοσχέδιο που κατάθεσε προς ψήφιση στη Βουλή. Αναλυτικά αναφέρει:

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
ΠΙΟ ΦΙΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!
Άρθρο 128
( από το νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες 25-11-2020 στην Βουλή προς ψήφιση )

«Ειδικές περιπτώσεις αυθαιρέτων – Παράταση υποβολής Δικαιολογητικών – Τροποποίηση άρθρου 51 ν. 4643/2019

1. Αυθαίρετες κατασκευές και αλλαγές χρήσης της Κατηγορίας 5 του άρθρου 96 του ν. 4495/2017 (Α’ 167) που είναι προγενέστερες της 28ης.7.2011 υπάγονται στις διατάξεις του ν. 4495/2017 για αναστολή κυρώσεων, εφόσον αφορούν σε:
α. ακίνητα που αποκτώνται μέσω αναγκαστικού πλειστηριασμού, εφόσον η αίτηση υπαγωγής υποβληθεί εντός ενός (1) έτους από την έκδοση της κατακυρωτικής έκθεσης και το αργότερο μέχρι τις 31.12.2025 »

Το υποπτευόμασταν αλλά δεν τολμούσαμε να πιστέψουμε ότι θα το κάνει πράξη !!!

Δηλαδή για να καταλαβαίνει ο απλός κόσμος, ο φουκαράς που το σπίτι του δεν του το έχει πάρει ( ακόμα ) η τράπεζα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ από 30-9-2020 να τακτοποιεί το ακίνητο του ( και θα είναι μια ζωή παράνομος ) επειδή έτσι αποφάσισε ο Υπουργός Χατζηδάκης , ενώ με το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο ίδιος Υπουργός χθες ΜΠΟΡΕΙ να το τακτοποιεί τώρα ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΥ πάρει από αναγκαστικό πλειστηριασμό των τραπεζών !!!

Φαίνεται ότι ο κος υπουργός ‘ πείστηκε ‘ από τα επιχειρήματα των τραπεζιτών για το αδιέξοδο που Ο ΙΔΙΟΣ επέφερε στις 30-9-2020 , αλλά δεν πείστηκε από την ηγεσία του Τ.Ε.Ε και το σύνολο των συλλόγων των μηχανικών της Επικράτειας για να δώσει την παράταση!!!

Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι πλέον φτωχή !!!

Είμαι πολύ περίεργος αν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν το εν λόγω άρθρο ?

Υ.Γ
Διαβάζοντας το βιογραφικό του κου υπουργού θα καταλάβει κάποιος « πόσο πολύ έχει κουραστεί στη ζωή του » αν αναλογιστούμε ότι από τα 29 του χρόνια και μέχρι τώρα που είναι 55 ετών ( 26 συναπτά χρόνια) είναι συνεχώς και αδιαλείπτως ευρωβουλευτής , βουλευτής και υπουργός !!!

Πόση αριστεία θα αντέξουμε ακόμα τελικά !!!

 

Μαρία Πρωτοπαππά: “Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος”

Κώστας Παντελέου: “fake news από τον κύριο Βασιλείου… επιχείρησε να με διαβάλλει”

Μπάμπης Βωβός: Ο αυτοδημιούργητος και οι διάδοχοι party-animals – ξόδευαν ασύλληπτα ποσά – Η προσωπική σουίτα του ‘Αρη Βωβού στο Καζίνο Λουτρακίου

Κατασβέστηκε η φωτιά σε ελαιώνα στo Σχοίνο Κορινθίας

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog