Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δίνει το σωστό παράδειγμα ο Θοδωρής Πέτρου και παίρνει θέση για την επίθεση στον κ. Παντελέου

- Advertisement -

Από τους λίγους δημοτικούς συμβούλους που πήραν δημόσια θέση και καταδίκασαν τη σημερινή επίθεση προς τον Αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου, ήταν ο Θοδωρής Πέτρου.

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποδοκιμάζει τέτοιου είδους ενέργειες και χαρακτηρίζει το συμβάν ως απερίγραπτο, αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό.

Αναλυτικά αναφέρει:

Αυτό που συνέβη στο Λουτράκι με τον Αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου είναι απερίγραπτο. Ως έλληνας πολίτης και αιρετός στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων καταδικάζω απερίφραστα την αποτρόπαια και ανατριχιαστική επίθεση.

Αντιδήμαρχε, είμαστε στο πλευρό σου για να μην ξανασυμβούν τέτοιες τυφλές πράξεις βίας σε κανέναν στο μέλλον. Όσοι ασχολούνται με τα κοινά έχουν και αυτοί οικογένειες.

Όσο και αν διαφωνούμε με πολιτικές και τη στάση οποιουδήποτε πολιτικού – αυτοδιοικητικού – αιρετού τον “αποδοκιμάζουμε” με την ψήφο μας ή με την ενασχόλησή μας για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα στη Δημόσια Διοίκηση.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ!

 

Λουτράκι: Φρίκη προκαλούν τα σχόλια-απειλές του άντρα που επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο Κ. Παντελέου

Γιώργος Γκιώνης: Kαταδικάζουμε κάθε περιστατικό βίας (ηχητικό)

Σοκ στο Λουτράκι! Δημότης επιτέθηκε με σπαθί να σφάξει τον Αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα γιατί ο Κώστας είναι ένα εξαιρετικό παιδί και αυτός και η οικογένεια του . βρέθηκε ένας τρελός νά πουλήσει τσαμπουκα για το έτσι θέλω.ποση από αυτούς γυρνάνε ελεύθερη.κωστα είμαστε μαζί σου

  2. Μπα!! Αποτι βλεπω οχι μονο δεν βαζετε νεα σχολια με την παραμικρη επικριτικη αναφορα , στον κ.Παντελεου,αλλα διαγραψατε και οποια ειχατε αναρτησει!!! Μπαβο “δοντι” ο Αντιδημαρχος.

    • “Ανώνυμε” αν θες να πεις ότι βάζει λεφτά στην τσέπη (σοβαρή κατηγορία) βάλε το όνομά σου. Αλλιώς κόβεται το σχόλιο. Κατά τα άλλα όσο δόντι έχεις εσύ εχει και ο αντιδήμαρχος. Εδώ είναι loutrakiblog

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog