Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Ζητάω συγγνώμη για την επίθεση στον Αντιδήμαρχο (ηχητικό)

- Advertisement -

Μετανιωμένος για την πράξη του είναι ο Λουτρακιώτης, Κώστας Κ., που επιτέθηκε πριν δύο μέρες στον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κ. Κώστα Παντελέου.

“Δεν είχα σκοπό να τον βλάψω, μόνο να τον φοβίσω. Διαφωνώ με την καταστροφή του πάρκου. Το σπαθί ήταν ψεύτικο. Ζητάω συγγνώμη για την πράξη μου…”, δήλωσε ο συνδημότης μας στο loutrakiblog.gr, ενώ σε λίγη ώρα δικάζεται στην Κόρινθο.

 

 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το θέμα

Λουτράκι: Συμπαράσταση ζητά ο άνδρας που επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο (φωτο)

Σοκ στο Λουτράκι! Δημότης επιτέθηκε με σπαθί να σφάξει τον Αντιδήμαρχο Κώστα Παντελέου

Γιώργος Γκιώνης: Kαταδικάζουμε κάθε περιστατικό βίας (ηχητικό)

 

 

 

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνιμα δημιουργείς προβλήματα Κωστάκη,το καλοκαίρι πλακωθηκες στο ξύλο με τον Μαστραντωνακη έχεις δημιουργήσει προβλήματα και σ έχουν πλακώσει στην πιάτσα του ΚΤΕΛ οι ταξιτζήδες μόνιμα με κάποιον τα έχεις πρόσεξε Κωστακη

  2. Μια χαρά τα λέει το παλικαράκι.σας βαρεθήκαμε όλους σας.πολιτικαντιδες της κακιάς ώρας.αυτός αγαπάει τον τόπο του.οι άλλοι μόνο για την κονομα.ρε κάντε μας την χάρη.Ουστ.

  3. Δεν είναι ο νεαρός που δημιουργεί πρόβλημαΥπάρχουν και άλλοι με σοβαροτερα προβλήματαΠου έχουν δημιουρησει στο τόπο μας

  4. Το παλικάρι έχει δίκιο.λαθος η αντίδραση του, εν μέρη, και το τονίζω, μιας και οι πολιτικαντηδες μόνο έτσι νιώθουν κάτι. Απατεώνες είναι Και αποδεδειγμένα δεν νοιάζονται για αυτό το τοπο και κανένα τοπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog