Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Λουτράκι (φωτο)

- Advertisement -

Το δεύτερο κύμα της πανδημίας πίεσε τα συστήματα υγείας καθώς παρά τα μέτρα που επέβαλαν οι κυβερνήσεις τα κρούσματα «επέμεναν» σε ψηλά επίπεδα. Και ενώ οι χώρες της Ευρώπης σκόπευαν να σώσουν τα Χριστούγεννα, η επιχείρηση αναβλήθηκε και η μία μετά την άλλη οι χώρες σπεύδουν να ανακαλέσουν την χαλάρωση των περιορισμών για την γιορτινή περίοδο.

Η χώρα μας είναι ανάμεσα στις χώρες που απέσυραν τα σχέδια για χαλάρωση των περιορισμών και σταδιακό άνοιγμα της αγοράς, αναβάλλοντας αποφάσεις τέτοιου είδους για τις 7 Ιανουαρίου. Η ελληνική κυβέρνηση επέτρεπε μία ελαφριά χαλάρωση στην αγορά ανοίγοντας βιβλιοπωλεία, κομμωτήρια, ΚΤΕΟ και από σήμερα τα κέντρα αισθητικής, ωστόσο, προτίμησε να κρατήσει κλειστό το λιανεμπόριο δίνοντας μονάχα την δυνατότητα λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων μέσω του συστήματος του click away.

Για τις γιορτές συστήνει ρεβεγιόν σε κλειστό κύκλο καθώς δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχομένων από δύο οικογένειες. Παράλληλα, δεν αναμένεται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο για τις μετακινήσεις τις ημέρες των γιορτών και θα ισχύσει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.

 

Δείτε τουλαχιστον όμορφες εικόνες από το Λουτράκι

 

 

Νοσοκομείο Κορίνθου: Μια εικόνα, χίλιες λέξεις !

Εορταστικά φωτισμένη η Κόρινθος (φωτο)

Τέλος το πατρινό Καρναβάλι και το 2021

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε βάλτε μια μεγάλη φάτνη όπως παλιά που πήγαινε κάθε οικογένεια και έβγαζε φωτο με τον δήμαρχο.που βάλατε ένα αστέρι που είναι σαν να έχει κατέβει από το διάστημα.

  2. Βρε Jole αφού τους ξέρεις δεν προκειτε ποτέ να πουν ένα καλό λόγο. Κάτι θα βρουν να γκρινιάζουν. Η πλάκα είναι μετά από κάνα 2 χρόνια που μπορεί να αλλάξει να βρεθεί κάποιος να πει, το Αστέρι ήταν καλύτερο 😂😂ίσως να είναι και ο ίδιος που λέει το αστέρι είναι τραγικό. Διάθεση κσι ψυχολογία σίγουρα δεν έχουν και την καλύτερη μετά από όλα αυτά που βιώνουμε κσι γενικότερα αλλά το να τα ισοπεδώνουμε κσι όλα και να γκρινιάζουμε για όλα νυσαφι. Κσι δεν λέω μόνο για τον στολισμό. Έτσι για την ιστορία να σου πω ότι έχω βάλει τον φωτισμό του Λουτρακίου στο προφίλ μου και φίλοι μου στην Αγγλία και άλλα μεροι στην Ευρώπη ακόμα και Έλληνες έχουν πει τα καλύτερα.. Καλές γιορτές σε όλους λιγότερη γκρίνια και αισιοδοξία και θετική διάθεση όλα θα γίνουν όλα θα περάσουν

  3. Να γελάς φίλε μου. Το γέλιο κάνει καλό και μακραίνει την ζωή!! Γιατί γελάσατε όμως φίλε μου καλέ. Και στην Αγγλία έχω φίλους και στην υπόλοιπη Ευρώπη και στην Ελλάδα που δεν είναι λουτρακιωτες και βάζοντας την φωτογραφία από τον στολισμό τστο φεισμπουκ στην σελίδα μου τα βλέπουν. Τι δεν καταλάβατε και γελάσατε φίλε μου καλέ. Εγώ με αυτόν τον τρόπο κάνω και μια διαφήμιση στο Λουτράκι μα. Και πάντα στην σελίδα μου θα βάλω ανάρτησης σχετικά με προβολή και διαφήμιση του τόπου. Και του loutrakiblog κάνω αναρτήσεις πολλές φορές. Τον τόπο μας τον αγαπάμε και δεν γκρινιάζουμε και δεν μας φταίνε όλα δεν τα ισοπεδώνουμε και τον κακό το λόγο στο στόμα. Αντε μπράβο δεν εκτιμάτε σε τι παράδεισο ζητε άλλο δεν έχετε δει και τίποτα αλλά για να μπορείτε να κάνετε συγκρισει. Καλές γιορτές φίλε και να γελάς με τα χάλια μου δεν με χαλάει καθόλου

  4. Καρακιτσαριο ειναι ο στολισμος η φατνη ηταν καλυτεροι και οι φιλοι απο Α Ευρωπη Ελλαδα να φορεσουν γυαλια να δουν καλυτερα τι καλο λογο να πουμε για εναν που εχει καταστρεψει το Λουτρακι για 2 τετραετια που τον βγαλενε

  5. Τωρα να μπαινει κανεις να ενημερωθει και να διαβαζει πρωι-πρωι νταμαζο, δεν ειναι ο,τι καλυτερο. Στραφι θα παει η μερα με δαυτον. Ας ενημερωθω το απογευμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog