Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εορταστικά φωτισμένη η Κόρινθος (φωτο)

- Advertisement -

Η πρωτεύουσα του Νομού, η Κόρινθος, ντύθηκε στα γιορτινά της ! Εορταστικά φωτισμένη, περιμένει εν μέσω πανδημίας να υποδεχθεί τη γέννηση του Θεανθρώπου.

Αυτά τα Χριστούγεννα, το έχουμε πλέον εμπεδώσει, θα είναι διαφορετικά, καθώς λόγω κορονοϊού και στο πλαίσιο του δεύτερου lockdown, θα ισχύουν περιορισμοί για το ρεβεγιόν με τις μετακινήσεις να επιτρέπονται μόνο με την αποστολή SMS στο 13033 και με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 10 το βράδυ.

Το “εορταστικό” ΦΕΚ με τις ρυθμίσεις για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καθώς και με τα (σαφώς ελαστικότερα σε σχέση με τις αρχικές ανακοινώσεις) μέτρα για τις εκκλησίες, δημοσιεύθηκε χθες.

Όπως είχε προαναγγελθεί, στις 24 και 25 Δεκεμβρίου και τις 31 Δεκεμβρίου και 1η Ιανουαρίου, θα επιτρέπονται συναθροίσεις με ανώτατο όριο έως εννέα άτομα που προέρχονται από έως δύο οικογένειες. Καθώς παραμένει η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033, όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν για το γιορτινό τραπέζι, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα με τον κωδικό 6, σύμφωνα με πληροφορίες. Στην ουσία βέβαια ρεβεγιόν, όπως προ Covid-19, δεν θα γίνει, δεδομένου ότι στις 10 το βράδυ σταματά η κυκλοφορία, πλην ιατρικών λόγων ή για όσους εργάζονται, πάντα με τα σχετικά απαιτούμενα έγγραφα.

Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί πως θα γίνεται ο έλεγχος για το μέγιστο αριθμό εννέα ατόμων από δύο οικογένειες. Ενώ ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος εξέφρασε χθες τη δυσφορία του για το γεγονός ότι ο αριθμός εννέα μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν πρέπει να γίνει ρεβεγιόν με φίλους στο σπίτι, αλλά κάθε οικογένεια μόνη της.

 

 

Νοσοκομείο Κορίνθου: Μια εικόνα, χίλιες λέξεις !

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Λουτράκι (φωτο)

Τέλος το πατρινό Καρναβάλι και το 2021

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog