Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Διενέργεια δωρεάν rapid tests στην Πλατεία ΟΣΕ. Tί πρέπει να έχετε μαζί σας

- Advertisement -

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ έχει προγραμματίσει τη διενέργεια δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) του κορωνοϊού, σε όποιον επιθυμεί.

Η λήψη θα πραγματοποιηθεί από κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες από τις 11.30 έως τις 15.30, στην Πλατεία ΟΣΕ Λουτρακίου.

Με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να προσέλθουν για να πραγματοποιήσουν τη δωρεάν εξέταση, σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τα λίγα λεπτά.

Σημαντικές επισημάνσεις προς τους πολίτες:

 Να φοράτε μάσκα.
 Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, θα σας ζητηθεί.
 Να έχετε στείλει τον αριθμό 1 στο 13033 για τη μετακίνηση.
 Να δηλώσετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου για να λάβετε τα αποτελέσματα των τεστ.

 

Λουτράκι: Rapid test από το 747 ΕΤΜΧ στους πολίτες

Aύριο η κηδεία του Γιάννη Γρουμπού στο Λουτράκι

Καλαμάτα: Ιερέας διέκοψε την λειτουργία και κάλεσε όσους δεν φορούσαν μάσκα να βγουν έξω

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανένας γιατρός αν διαβάζει το μπλογκ να μας πει για παρενέργειες ,αν υπάρχουν για το εμβόλιο !!Ακουμε διαφορά και εδώ στην Ουαλλια αλλά κυρίως στην Ελλάδα που εγώ ενημερώνομαι περισοτερο από ότι από το ΒΒ C 😜Εντάξει μερικά που διαβάζουμε παραδειγμα ,αν εισε Βαζελος και κανείς το εμβόλιο θα γίνεις γαβρος η ότι με το εμβόλιο μπορεί να μη σου κάνει “κου κου « η να είναι «κου κου «συνέχεια 😂😂Εγώ να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά αν κάνω το εμβόλιο θα είναι μόνο για ταξιδιωτικούς λόγους !!εννοω αν μπει κανένας όρος ότι πρέπει να έχεις κάνει εμβόλιο για να ταξιδεύεις !Κατι είχε ακουστεί για αυτο το λέω !!Καλη χρόνια με εκτίμηση Αντρεας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog