Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Οι Φίλοι Μουσικής Λουτρακίου για τα δημοσιεύματα. Τι απαντά το Loutrakiblog

- Advertisement -

Επιστολή έστειλε στο loutrakiblog.gr ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Λουτρακίου, εις απάντηση σε δημοσιεύματά μας.

Αναλυτικά η επιστολή

Απάντηση σε αναρτήσεις του ιστολογίου σας.
Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος πήρε όπως αναφέρετε 1.500€ συν ΦΠΑ (όχι 2.000) καθώς και 10.000€ για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Φυσικά δεν έγινε κανένα πάρτυ με τα λεφτά των δημοτών, τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας και την καραντίνα που έχει επιβάλλει το κράτος.

Τα χρήματα διατέθηκαν καθ’ ολοκληρίαν στο πρόγραμμα «Χριστούγεννα Μαζί» κατόπιν συνεννόησης με τη Δημοτική Αρχή. Σχετικές διευκρινήσεις μπορείτε να ζητήσετε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας δεν «διαχειρίζεται» τη Δημοτική Φιλαρμονική ούτε την περιουσία της όπως ειπώθηκε (στολές, όργανα κ.τ.λ.).

Τα τελευταία 3 χρόνια η Δημοτική αρχή αναθέτει στο Σύλλογο τη διεκπεραίωση των αμοιβών του καλλιτεχνικού προσωπικού της. Τα ποσά που λαμβάνει μάλιστα ο Σύλλογος καταβάλλονται ως μισθοδοσίες χωρίς «εργολαβικό κόστος» όπως νόμιμα συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Είμαστε υπερήφανοι να στηρίζουμε το στολίδι του τόπου μας όπως και εσείς λέτε και θα συνεχίσουμε με όποιον τρόπο απαιτηθεί. Αποτελεί εξάλλου και καταστατικό σκοπό του Συλλόγου μας.

Σας ευχαριστούμε,
Για τους Φίλους της Μουσικής:

Δρίτσας Παναγιώτης
Ζερβός Χρήστος
Λυκομήτρος Τάκης
Μαυρόπουλος Πελοπίδας
Νινιός Χρήστος
Πιερρακέας Βασίλης
Σπυρογιαννάκη Αγγελική
Σκεπετάρης Βασίλης
Τσελώνης Γιάννης

 

Απάντηση του loutrakiblog.gr 

Aγαπητοί φίλοι, κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχουμε με κανέναν από σας εν πρώτοις . Αλλωστε με τους περισσότερους έχουμε υπάρξει φίλοι και συνεργάτες.

Με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος σας, σε απάντηση των δημοσιευμάτων του Loutrakiblog (τα οποία ΔΕΝ σας αφορούν, αφού καταφανώς απευθύνονται στη δημοτική αρχή ) επιβεβαιώσατε, μέχρι κεραίας, την εγκυρότητα του ρεπορτάζ μας, αναφορικά με τα χρηματικά ποσά, που διακινήθηκαν αυτές τις μέρες, από τον δημοτικό κορβανά!

Χρήματα, που δαπανήθηκαν εντελώς αναίτια αφού δεν υπήρξαν στον Δήμο, Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, εκείνες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις με την συμμετοχή κόσμου, λόγω των περιορισμών του κορονοϊού!

Επιπρόσθετα, με την προσιδίαζα αυτή ενέργειά σας, είναι προδήλως ορατό, πώς ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής, έχει παρεκτραπεί στην συγκεκριμένη περίπτωση, εντελώς από την αποστολή του, αφού απαντάει ως γραφείο τύπου, της ελεγχόμενης (για λόγους διαφάνειας και δημοσίων συμφερόντων) δημοτικής αρχής!

Ως εκ τούτου, η απάντησή σας, εκθέτει ακόμα περισσότερο την δημοτική αρχή, η οποία εμφανώς στριμωγμένη στο καναβάτσο του δημοσιογραφικού ελέγχου, αδυνατεί να απαντήσει ευθέως, σε θέματα διαφάνειας, που απασχολούν τους δημότες, για τους οποίους ενεργεί η δημοσιογραφική ομάδα του Loutrakiblog, αποδεικνύοντας έτσι, δυστυχώς, την πολιτική κατιούσα που έχει πάρει ως δημοτική αρχή!

Aς πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή και ένα-ένα λέγοντάς τα πολύ απλά για να καταλάβει ο κόσμος

Εσείς δεν είστε υπόλογοι για τίποτα. Τα ερωτήματα που θέτουμε έχουν αποδέκτες τους μοναδικούς υπεύθυνους. Τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σάκη Παπαθανασίου και το Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη, του οποίου απόφαση ήταν να δοθούν αυτά τα χρήματα.

Δεύτερον έχουμε δημοσιεύσει το έγγραφο της Διαύγειας (1.860 ευρώ) για την ακρίβεια και γράψαμε 2.000 περίπου.

Αλλωστε περίπου 2000 ευρώ είναι, παρά 140 ευρώ. Ας μην σταθούμε σε αυτό! Το έγγραφο της Διαύγειας αναφέρει ότι λάβατε περίπου 2000 για τη διοργάνωση “χριστουγεννιάτικα κάλαντα στις γειτονιές του δήμου”. Αφου μπήκατε στον κόπο να μας απαντήσετε, ίσως έπρεπε να μας πείτε αν εχει συμβεί ξανά αυτό άλλες χρονιές. Μπορούμε άλλωστε να το δουμε και πάλι στη Διαύγεια. Αυτό που ρωτάμε είναι αν πληρώθηκε η Φιλαρμονική για να πεί τα κάλαντα. Επαναλαμβάνουμε δε ρωτάμε εσάς. Ρωτάμε τους αρμόδιους.

Ρωτάμε εφ΄όσον επικαλείστε τα υγειονομικά μέτρα, ποιος έδωσε την εντολή να βγει η φιλαρμονική στους δρόμους, παρά τις Κυβερνητικές οδηγίες και την απαγόρευση των κάλαντων στις γειτονιές.

 

Αναφέρετε στην επιστολή σας

 

«Φυσικά δεν έγινε κανένα πάρτυ με τα λεφτά των δημοτών».

Αυτό είναι δική σας έκφραση! Ούτε και σας κατηγορήσαμε για μη τήρηση των μέτρων. Το ερώτημα ήταν του δημοτικού συμβούλου Θανάση Μουζάκη.

«Τα χρήματα διατέθηκαν καθ’ ολοκληρίαν στο πρόγραμμα «Χριστούγεννα Μαζί» κατόπιν συνεννόησης με τη Δημοτική Αρχή.»

Αυτό το γνωρίζουμε. Ρωτάμε τη δημοτική αρχή να μας εξηγήσει για ποιο λόγο δεν πλήρωσε απευθείας όσους εργάστηκαν για τις εκδηλώσεις και οι οποίοι θα έπρεπε να κόψουν τιμολόγια απευθείας στο δήμο, ως είθισται, αλλά έπρεπε να διαθέσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε ένα σύλλογο, εν προκειμένω το δικό σας και να κατηγορηθεί για αδιαφάνεια, παίρνοντας και σας στο λαιμό της.

«Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας δεν «διαχειρίζεται» τη Δημοτική Φιλαρμονική ούτε την περιουσία της όπως ειπώθηκε (στολές, όργανα κ.τ.λ.).»

Γράψαμε το εξής . Το πρόβλημα είναι ποιος πήρε τα 2000 περίπου για τα κάλαντα. Ποιος είναι αυτός που «εκμεταλλεύεται» τη Φιλαρμονική με τις ευλογίες του Δημάρχου;; Επαναλάβαμε τις κατηγορίες δημοτικών συμβούλων, από των οποίων τα χείλη έχουν εκστομιθεί οι συγκεκριμένες φράσεις και έχουν παραμείνει αναπάντητες. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Βασιλείου έχει θέσει αυτά τα ερωτήματα και ο Θανάσης Μουζάκης. Θα έπρεπε λοιπόν πριν επαναληφθούν όλα αυτά, να έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι, να έχουν απαντήσει στους δημοτικούς συμβούλους και να μην σας αφήνουν «βορά» και ακάλυπτους.

«Τα τελευταία 3 χρόνια η Δημοτική αρχή αναθέτει στο Σύλλογο τη διεκπεραίωση των αμοιβών του καλλιτεχνικού προσωπικού της. Τα ποσά που λαμβάνει μάλιστα ο Σύλλογος καταβάλλονται ως μισθοδοσίες χωρίς «εργολαβικό κόστος» όπως νόμιμα συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.»

Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας, σας ευχαριστούμε. Δεν είπαμε το αντίθετο.

«Είμαστε υπερήφανοι να στηρίζουμε το στολίδι του τόπου μας όπως και εσείς λέτε και θα συνεχίσουμε με όποιον τρόπο απαιτηθεί. Αποτελεί εξάλλου και καταστατικό σκοπό του Συλλόγου μας.»

Το στολίδι του Δήμου, είναι ένας τίτλος δικός μας, ένας τίτλος του LB  για τη δημοτική φιλαρμονική μας που αποτελεί κόσμημα πραγματικό. Εχουμε αφιερώσει δεκάδες άρθρα στη Φιλαρμονική, δεκάδες ώρες βίντεο και φωτογραφίες. Αυτό μάλλον δε το λάβατε ποτέ υπ’όψιν σας, ούτε είπατε  ένα “ευχαριστώ” το οποίο δεν περιμέναμε, απλά δοθούσης της σημερινής ευκαιρίας και της απάντησής σας προς εμάς, απλά το αναφέρουμε, μάλλον εσείς έχετε κοντή μνήμη.

Ειδικά στο μαέστρο Πελοπίδα Μαυρόπουλο, στο Χρήστο Νινιό (προσφάτως διαφημίσαμε το νέο του τραγούδι με τη Μάρω Μάρκελλου) και πολλές φορές παλιότερα, στο Βασίλη Πιερρακέα και το Γιάννη Τσελώνη έχουμε αναφερθεί εκατοντάδες φορές στο παρελθόν. Και στα υπόλοιπα παιδιά βεβαίως, που υπογράφουν το κείμενο.

Η διαφορά είναι μία και ουσιώδης. Εμάς μας ενδιαφέρει να μάθουμε που κόπηκαν τα τιμολόγια, ποιος πληρώθηκε και πόσο, γιατί όπως καταλαβαίνετε 12.000 ευρώ είναι πολλά χρήματα, τα οποία βγαίνουν από το δημοτικό ταμείο, είναι χρήματα των δημοτών.

Φιλικά σας συμβουλεύουμε να μην κάνετε το συνήγορο του διαβόλου, αφήστε τους αρμόδιους-υπεύθυνους να δώσουν απαντήσεις.

Εσείς ασχοληθείτε με τη Μουσική σας, όπως το κάνετε άριστα μέχρι σήμερα. Εάν χρειασθεί θα επανέλθουμε!

Καλή χρονιά σας ευχόμαστε και να έχετε υγεία ! (στη διάθεσή σας)

 

ΥΣ. Κάποτε κάποιοι από μας είμασταν μέλη και μουσικοί στη Φιλαρμονική γι’αυτό την αγαπούμε τόσο πολύ!

Θα είχε ενδιαφέρον να δημοσιευθεί το καταστατικό σας για να διαλυθούν όποια σύννεφα

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Θανάσης Μουζάκης: H Φιλαρμονική μας… «εταιρεία»

Λουτράκι: 10.000 ευρώ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Λουτράκι: Μας τα «έψαλλαν» και μας χρέωσαν 2.000 ευρώ !

- Advertisement -

53 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ερε Σσμοιλης που σας χρειάζεται!!!! Όλοι αυτοί που τον πρόδωσαν τρώγονται σαν τα σκυλιά. Καλά να πάθετε γιατί πολλοί έχουν εξασφαλιστεί χάρη στην βοήθεια του και όταν εκείνος ζήτησε την στήριξη των μουσικών πολλοί από αυτούς του γύρισαν την πλάτη . Λες και εκείνος κοίταξε μόνο τα δικά του συμφέροντα. Πολύ γελάω . Συγχαρητήρια!!!!!!

  1. Μου αρέσει που έβγαιναν ορισμένοι στο φεισμπουκ και έλεγαν στηριχτε τους καλλιτέχνες κτλπ.Εε ο Γκιώνης το πήρε πολύ ζεστά και τους παραστηριξε!😂

  2. Γκιώνη αν το κατάλαβες, ρόμπα έγινες. Καλά ο Σάκης ότι του πει το αρχηγόπουλο. Ντροπή σας ρε, αιντε παραιτηθείτε να ξεβρωμίσουμε

  3. Δεν γνωρίζω τους υπόλοιπους. Οσο για το Μαυρόπουλο, , όπου και αν πήγε τον έδιωξαν, ρωτηστε στο Καλογεροπούλειο τι έγινε. Θυμάστε τότε είχε τσακωθεί με Γκιώνη, ο Γκιώνης έλεγε ότι έκλεψε την περιουσία της φιλαρμονικής, ο Μαυρόπουλος απειλούσε με μηνύσεις. Θημηθείτε τότε που ο Γκιώνης πήγε να μιλήσει στα παιδιά της φιλαρμονικής και ο μαέστρος του γυρισε την πλάτη και έφυγαν όλοι, αφήνοντάς τον με το στόμα στην κυριολεξία ανοιχτό.

  4. Γράφει ο Δρίτσας στο φβ “Η μουσική είναι πολιτισμός. Δυστυχώς για κάποιους δεν είναι ανέξοδος”. Σώπα ρε μεγάλε καλλιτέχνη. 12.000?????? διαδικτυακά??????? Δια ζώσης πόσα θα δίναμε????? Καλύτερα να μην απαντούσατε. Φέρατε σε πολύ δύσκολη θέση το φιλαράκο σας το δήμαρχο

  5. Επειδή η αντιπολίτευση είναι παντελώς ανύπαρκτη, ο Γκιώνοπαρέα νόμισε πως θα κάνει πάρτυ τετραετίας. Ξέχασαν ότι υπάρχει το loutrakiblog που δεν μασάει. Πωπω θα περασει πολύ άσχημα ο Γκιώνης πλέον όπως μυρίζομαι.Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει να σε πολεμά το LB…. Γκιώνη κουράγιοο, δυο χρόνια ακόμα μείνανε, θα περάσουν…

    • Κυρία Χαρά ρωτήστε παρακαλώ, ο Δήμος πλήρωσε τους μουσικούς ενώ είναι σε αναστολή ή Φιλαρμονικη ; αυτό είναι απαράδεκτο. Πήραν χρήματα ενώ είναι σε αναστολη από το υπουργείο

  6. ” σε απάντηση των δημοσιευμάτων του Loutrakiblog (τα οποία ΔΕΝ σας αφορούν, αφού καταφανώς απευθύνονται στη δημοτική αρχή ) “. Όχι κι έτσι ρε παιδιά. Από την στιγμή που είναι αποδέκτες του ποσού, οπωσδήποτε και τους αφορά το δημοσίευμά σας. Πάντως καλύτερα στους φίλους της μουσικής, παρά στους γαμπρούς αντιδημάρχων με απευθείας αναθέσεις.

    • Αλοίμονο αν οποιαδήποτε εταιρεία ή Σύλλογος που τους ανατίθεται μια δουλειά, βγαίνει με επιστολές και απαντά σε δημοσιεύματα. Αυτό είναι δουλειά του Γραφείου Τύπου του δήμου. Ο Δήμος αναθέτει, ο δήμος πληρώνει, ο δήμος είναι υπόλογος.Η δημοτική αρχή για να ακριβολογούμε. Για παράδειγμα θα σας αναφέρω ότι δόθηκαν σε εταιρεία ορκωτών να μελετήσουν τον Ισολογισμό του δήμου με αμοιβή 10.000 ευρώ περίπου. Θα βγεί η εν λόγω εταιρεία να απαντήσει αν γράψουμε ότι τα λεφτά είναι πολλά; Oχι βέβαια, σε καμία περίπτωση. Οσο για το που πρέπει να πηγαίνουν τα χρήματα, καλό είναι να μην δίδονται ούτε σε συγγενείς ούτε σε φίλους. Να δίνονται με διαφάνεια σε ιδιώτες επαγγελματίες και σε όλους. Οχι σε λίγους και εκλεκτούς. Θυμίζουμε για την ιστορία ότι οι αναθέσεις σε γαμπρούς δικές μας καταγγελίες ήταν.

    • Δηλαδή για να καταλάβουμε, εαν δεν υπήρχαν τα μέτρα για τον κορονοϊό και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις γίνονταν με κόσμο τι θα μας ζητούσατε, τη βιτρίνα του λαλαούνη

  7. Αχ, μωρε μακαρι να ειχαμε και εμεις ενα… Kalamatablog και μια αντιστοιχη κυρια Χαρα και στην… Καλαματα, οπου και εδω δυστυχως γινεται το “ελα να δεις”!

    • Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος ούτε τον Ισθμό δεν εχει περασει κ θέλει να κάνει εκδηλώσεις..οτι να ναι.. Επίπεδο Γαστούνης – Βαρθολομιού κ ακόμη πιο πέρα..κ μετά αναρωτιέστε γιατί έδωσαν 2000 κ 10000.. 🤥🤥🤥🤥

  8. Τι κωδικό έστειλες για να βγεις στους δρόμους και να παίξεις χρηματοδοτούμενα από την δημοτική αρχή Κάλαντα? Γιατί κάτι τέτοιο το είχε απαγορεύσει η κυβέρνηση και για αυτό δεν βγήκε κανένα παιδί να τα πει!

  9. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου κάνει αμάν να βρει ένα μεροκάματο ώστε να επιβιώσει και η δημοτική αρχή, σκορπάει σαν μαρουλόφυλλα τα δημοτικά χρήματα σε ημετέρους

  10. Γράψατε “δεν σας αφορά”. Αυτό είναι παντελώς διαφορετικό από το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να απαντήσουν γραπτώς. Που ασφαλώς και έπρεπε, κατ’εμέ, διότι η ανάρτησή σας αφήνει αιχμές για αδιαφανείς διαδικασίες, κάτι το οποίο επαναλαμβάνετε και στο σχόλιο: ” Να δίνονται με διαφάνεια σε ιδιώτες επαγγελματίες και σε όλους.” Δεν ξεκαθαρίζετε όμως αν εμπλέκονται ή όχι και οι φίλοι της μουσικής σε αυτές τις “αδιαφανείς” διαδικασίες. Αν δεν απαντούσαν, θα ήταν σαν να αποδέχονται σιωπηλά την ενοχή τους και ανάμειξή τους. Ειδεμή και οι αναρτήσεις σας πρέπει να είναι πιο διαυγείς και σαφείς.

    • Απαντήσαμε ήδη, να μην ξαναλέμε τα ίδια ! Ο Σύλλογος φίλων Μουσικής έχει γίνει βορά στο δημοτικό συμβούλιο. Να απαντηθούν τα ερωτήματα από τους αρμόδιους.

  11. Διαβασα ενα ολοκληρο κατεβατο, ενα σωρο σχολια και ακομα δεν εμαθα το σημαντικοτερο. ΠΟΙΟΣ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! Και φυσικα δεν φταινε τα παιδια της ομαδας και φυσικα δεν φταιει και το blog που κανει ερευνα και θετει ευνοητα ερωτηματα. Απαντηση θα παρουμε απο αυτους που ενεκριναν την δαπανη? Εχουμε ξεφυγει τελειως σε αυτο το δημο.

  12. Εμένα πάντως, ρε παιδιά, μου κάνει τεράστια εντύπωση που ΑΚΟΜΗ δεν έχουμε επίσημη απάντηση από την δημοτική αρχή, όπως ακόμη δεν έχουμε απάντηση και από την πρώην αντιδήμαρχο οικονομικών όσον αφορά τις απευθείας αναθέσεις έργων στον γαμπρό της, φυσικά με την έγκριση και τζίφρα του τέως και νυν δημάρχου. Τυχαίο? Δεν το νομίζω. Δηλαδή στις πόσες ημέρες αργότερα σκοπεύει να απαντήσει, αν μας κάνει τη χάρη να απαντήσει?

  13. Μετά από τόσες ημέρες, και ακόμη επισήμως η δημοτική αρχή δεν έχει προβεί σε επεξηγήσεις, όπως ακόμη και η πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών δεν έχει εξηγήσει περί των απευθείας αναθέσεων έργων στον γαμπρό της, ασφαλώς με την έγκριση και τζίφρα του κ. τέως και νυν δημάρχου. Η μόνη “επεξήγηση” που λάβαμε ήταν η επίθεση προς το LB για μεροληψία. Το ίδιο θα κάνει τώρα και ο Γκιώνης?? Γιατί αν δεν έχει εξηγήσει ακόμη κι αυτός, τότε πότε σκοπεύει να το κάνει? Τυχαίες οι δύο περιπτώσεις? Δεν νομίζω. Όπως και να έχει, αυτή είναι η τελευταία θητεία του δημάρχου, όπως όλα δείχνουν. Ας του ευχηθούμε, οι δημότες, καλή τύχη στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα κατά την μετά δημαρχίας του εποχή.

  14. Λουτράκι μπλογκ θέλουμε να ενημερώσουμε πως θα γίνει διαμαρτυρία στο αστυνομικό τμήμα γιατι άφησε την φιλαρμονική να πει τα κάλαντα ενώ απαγορεύονταν οι μετακινήσεις από την πολιτεια για αυτό τον λόγο.
    Και μάλιστα το έκαναν επ, αμοιβή.για τα 2000.
    Κρίμα η ανυπακοή δείχνει πως δεν υπάρχει πολιτισμός ,μόνο το κερδος.
    Δεν υπάρχει αντιπολίτευση;

  15. Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής έστειλε επιστολή να σας διορθώσει ότι πήρε 11.500€ και όχι τα περίπου 12.000€ που γράψατε. Δηλαδή για τον Σύλλογο αυτό ήταν το πρόβλημα. Τα +500€

  16. Αγαπητέ μου φίλε ανώνυμε που τα σχόλιά σου δεν πέρασαν, πρέπει να με παρακολουθείς συνεχεια από ότι αντιλαμβάνομαι (Χαρά)

  17. Σωστός ο 19:16. Σου λέει ο συλλογος φιλων μουσικής: αν μειώσω το ποσο κατα ενα 500άρικο, τα οσα πήραμε θα ακουστουν ψιχουλα και θα βγει και καβουροτσέπης ο γκιωνης. Ειναι όλοι τους να τους κλαις.

  18. Ντροπή…. Να δώσουν τα λεφτά σε κάποιο ίδρυμα και αυτά που πήραν και αυτά που μάζεψαν στα κουτιά μονοπωλιακα λέγοντας τα κάλαντα εν μέσο πανδημίας και απαγόρευσης κυκλοφορίας.

    • Τα πήρε στο κρανίο ο Μαυροπουλος….Σύλλογος Φίλων έγινε για να υποστήριξη τον δήμο….Με το αζημίωτο Χρήμα και ως μουσικός και ως αρχιμουσιλοςκαι ως καθηγητής και ως φιλος.αμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς

  19. Πολύ μας ζάλισε ο Μαυροπουλος βρήκε το μήνα που τρέφει τους 11.τον Γκιώνη , βάζει μπροστά και τον Κωστάλα .Πολιτισμός είναι σεβασμός στα δημοτικά χρήματα

  20. Έκπληκτος διαβάζω όλα αυτά το μπλογκ δεν έχει δικαίωμα να κάνει έλεγχο. Υπάρχει αντιπολίτευση. Πολιτισμένα πτσπράγματα .

  21. Εγώ θυμάμαι τότε που ο δήμαρχος σκόπευε να καταθέσει μήνυση στον Μαυρόπουλο, με τα δικά μας λεφτά πάντα, όταν μπούκαρε μέσα να πάρει κάτι κλαπατσίμπαλα. Ρε πως αλλάζουν οι καιροί. Τώρα τί έγινε, τα βρήκαν αλλιώς? Ρε συ, κρίμα δεν είναι τα λεφτά των δημοτών να πηγαίνουν σε δικηγόρους, ενώ υπάρχουμε κι εμείς να τα αξιοποιήσουμε αλλιώς? Το πως να τα αξιοποιήσουν, ακόμη περιμένουμε να μας το πει δημοσίως ο λαοφιλής κ. Γκιώνης.

  22. Ως εκπρόσωπος του δήμου ο Μαυροπουλος μίλησε πολύ ωραια.20 000 ανάθεση για εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, άλλες 13.000 για τα Χριστούγεννα άλλες 1800 για άλλες χριστουγεννιάτικες αλλά 20.000 για μισθούς….ΧΩΡΙΣ εργολαβικο κόστος…..οι φίλοι τον έχουν κάνει μια πολλή Καλή επιχείρηση.πηραν και το κτήριο και οά δικα τους.Άτε ζώα που Είμαστε εμείς που ψηφίζουμε τον Γκιώνη Χαρά ζητά να δεις που πήγαν τα χρήμα τα .

  23. Σαμοιλης ήταν άνθρωπος με Α κεφαλαίο.Ολοι αυτοί τώρα πασχίζουν για το χαρτζιλίκι τους.Ασε μας ρε μεγάλε πήγαινε κάνε κανένα μεροκάματο που σε έφαγε η πολυθρόνα της φιλαρμονικής.ολα τα εσωψυχα σαςθα τα βγάλετε στο διευθυντιλικι. Λίγο πιο ταπεινά

  24. Να σταθούμε στο αν έπρεπε να βγει η Φιλαρμονική στους δρόμους;; Κανονικά ΔΕΝ έπρεπε να γίνει αυτή η κίνηση. Έγινε όμως με τις ευλογίες της τοπικής αρχής…Πλήρωσε δημότη τα σπασμένα του χρόνου για τους καλλιτέχνες. Άρα έχουμε μία περίπτωση που αντί να πληρώσουν (οι μουσικοί), τους πληρώσανε οι δημότες Λουτρακίου.Σας μιλώ σαν μουσικός Φιλαρμονικής, που δεν μπορέσαμε να παίξουμε τα κάλαντα στη πόλη, διότι με τις απαγορεύσεις θα στοίχιζε 3000€ στο μαέστρο και 300€ σε κάθε μουσικό!!! Στο Λουτράκι ισχύει κάτι άλλο;; Να μας φωνάξετε να δουλέψουμε στο Λουτράκι, είναι καλά εκεί, ξέρει ο αρχιμουσικός…

  25. Ξέρει και παραξέρει. Όλοι μούγκα.Όλοι οι μουσικοί πάμε Λουτράκι.Όλες οι εκδηλώσεις έγιναν από μουσικούς που παίρνουν μισθό, όπως μας είπε ο μαέστρος από το Σύλλογο Φίλων,και πληρώνονται και από πάνω.Αφού δεν βλέπει κανείς τα σχόλια.Σπάστε την σιωπή……Ανωνυμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog