Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σοβαρό τροχαίο στο Λουτράκι. Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μια γυναίκα

- Advertisement -

Προσπάθησε να περάσει απέναντι το δρόμο και βρέθηκε στην άσφαλτο, μια γυναίκα που περπατούσε στο κέντρο της πόλης του Λουτρακίου…

Το περιστατικό συνέβη στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου στην λεωφόρο Αθηνών, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το super Market  «Γαλαξίας».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα ηλικίας 55 περίπου ετών επιχείρησε να διασχίσει τη Λεωφόρο Αθηνών, όταν από άγνωστο αίτιο βρέθηκε στο έδαφος. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν σκόνταψε ή αν από παθολογική αιτία ζαλίστηκε και λιποθύμησε στη μέση του δρόμου.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα ένα αγροτικό όχημα περνούσε με ταχύτητα, ενώ ο οδηγός με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής κατάφερε να μην την παρασύρει. Ωστόσο, η γυναίκα πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι της στο πίσω μέρος του οχήματος.

Η 55χρονη, φέρει τραύμα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να έχει χάσει πολύ αίμα, ενώ πολύς κόσμος έσπευσε να τη βοηθήσει, καθώς δεν είχε τις αισθήσεις της.

Διεκομίσθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο και σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή

 

*φωτο αρχειου

 

Σε εξέλιξη οι εμβολιασμοί στο νοσοκομείο Κορίνθου

Δημοφιλή άρθρα 2020: Αυτά διαβάσατε περισσότερο στο loutrakiblog.gr

loutrakiblog.gr : Δείτε σε ποια άρθρα σχολιάσατε περισσότερο το 2020

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πωωω ..κριμα!!! περαστικα!!! Βρε παιδια παντως ειναι επικινδυνα .Και να μην τρεχεις περνανε ορισμενοι ντουγρου απεναντι χωρις ν δουν .Τις προαλλες περασε ενας μπαρμπας απεναντι αναμεσα απο τους φοινικες , μαλιστα το εκοψε λοξα αντι να παει κατευθειαν απεναντι κ ευτυχως δεν ετρεχα , μαλιστα με εβριζε κιολας που του ειπα προσεχε που πας ! ουτε καν απο την διαβαση ουτε καν κοιταξε κ περπατουσε στο δρομο λοξα ! Λες και θα εξαυλονοταν το αμαξι .ουτε με 50 δεν πηγαινα .

  2. Υπάρχουν διαβάσεις ξεβαμμένες εκεί και στις δύο λωρίδες χωρίς βέβαια τις απαιτούμενες πινακίδες που να δείχνουν στον οδηγό που τρέχει ότι υπάρχει διάβαση, οπότε είναι δώρον άδωρον.

  3. Η νησίδα με το γκαζόν και τα δέντρα, στο σημείο αυτό, είναι τρομερά επικίνδυνη γιατί κρύβει λακκούβες που είναι καλυμμένες με το γκαζόν και δεν φαίνονται, με αποτέλεσμα να στραβοπατάς με επακόλουθο να πέφτεις στο δρόμο. Θέλει πολλή προσοχή.

  4. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΗ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΤΡΟΧΑΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ) ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΕ 130. ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog