Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κορονοϊός : Σε ολικό lockdown η Αργολίδα

- Advertisement -

Η πόλη του Ναυπλίου κατά τη διάρκεια του καθολικού lock down που επέβαλε η κυβέρνηση για την Αργολίδα , Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021.

Σε ολοκληρωτικό lockdown από την Πέμπτη τα ξημερώματα η Αργολίδα και η Σπάρτη, σε μια προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού μετά την έξαρση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες.

Τα μέτρα που θα ισχύουν θα είναι η απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Π.Ε. Αργολίδας εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.

Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Π.Ε. Αργολίδας εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών και αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κ.λπ.).

Δολοφονία στο Λουτράκι: Nέα στοιχεία στο φως. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για το δράστη (Φωτο-Video) 

Λουτράκι: Aκόμα μία επιτυχία του Α.Τ.Λουτρακίου

Δημοσκόπηση του loutrakiblog.gr- Σας ανησυχεί η πανδημία; Θα κάνετε το εμβόλιο; 

Λουτράκι: Λουκέτο και στα ΕΛ.ΤΑ;; 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό θα είναι καταστροφή για τους αγρότες του τόπου που έχουν τα ζωντανά τους. Γιατί τα χωριά εκεί είναι πολλά και ζουν από αυτό, άλλα πιο γνωστά και πιο εκσυγχρονισμένα, άλλα χρησιμοποιούν ακόμη άλλες χειρονακτικές μεθόδους για βιολογικά θέματα. Έτσι είναι η ζωή, τι να γίνει?

  2. Βιολογικά θέματα ??Μα δεν μα εξηγείς !!Ουτε τα χωριά μας λες ουτε τι βιολογικά θέματα εννοείς ?Αλλο ειχα γράψει που δεν περασε !ουτε αυτο θα περάσει !δεν θέλουν τα παιδιά του μπλογκ μαλλον να μαλώνουν οι σχολιαστές η καλύτερα οταν ζητάει καλή ώρα ο Αντρικος εξηγήσεις από άλλους σχολιαστές τον λόγο που γράφτηκε κάτι τότε μας κόβουν !!Δικο τους το καρπούζι και το μαχαίρι !Με εκτίμηση Αντρεας μην γράφω κατεβατό τζαμπα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog