Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: Έχω σύμβουλο το F.B.I. (video)

- Advertisement -

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, της 1ης-2-2021, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, k. Kων/νος Ζερβός, αποκάλυψε ότι ο δήμαρχος δεν έχει πει την αλήθεια στο δημοτικό συμβούλιο, επιχειρηματολογώντας με αποδείξεις που έθεσε στη διάθεση του Σώματος.

Ο κ. Ζερβός αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να γνωρίζει ο κ. δήμαρχος τι ενέργειες κάνει η αντιπολίτευση και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που ανταλλάσσει.

Ο Γιώργος Γκιώνης απάντησε ειρωνικά «έχω σύμβουλο το FBI».

 

Δείτε το βίντεο

 

Μίλησε με αποδείξεις ο Ζερβός: O Δήμαρχος μας είπε ψέμματα (video)

Η εισήγηση του Κ. Σταυρόπουλου και η παραπομπή του δημάρχου για παράβαση καθήκοντος (video)

Λουτράκι: Πρόταση γάμου στο Δημήτρη Βασιλείου ζωντανά στο δημ.συμβούλιο (video)

Λουτράκι: Yπάρχουν και όρια! 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eντάξει, μη τρελαθούμε τελείως τώρα. Με όλα τα λάθη του ο Γκιώνης, σε τίποτα δεν είναι Ζερβός. Αλίμονό μας να κάνουμε τον Ζερβό δήμαρχο, θα κάνει την πόλη μας ένα τεράστιο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών. Ακόμη υποφέρουν οι Άγιοι από τα…ταξικά μας αδέλφια. Θα φτάσουμε σε σημείο δηλαδή εμείς να φιλοξενούμαστε από τους νετανάστες μέχρι να τελειώσει η θητεία του και μετά η κατάσταση δεν θα μαζεύεται με τίποτα.

  2. Δεν έχουμε Δήμαρχο το Ζερβο έχουμε το ΓκιωνηΠολλά χρόνια ο οποίος με τους σωστους συμβουλουςΣυνεργατες και τωρά όπως αποκαλεσε έχει και στο FBIEχει οδηγήσει το τόπο μας στην ΚΑΤΑΝΤΙΑΝομίζω το βλέπετε εκ του αποτελεσματοςΔεν είσθε σε θέση να κρινετε ανθρώπουςΠου είναι καθαροιΘ

  3. Ε δεν είναι ο Ζερβος Δήμαρχος όπως ο Γκιωνης
    12 χρόνια και βαλε με σωστους συμβουλους συνεργατες
    Και τωρά από το FBI .Γι’ αυτό φθασαμε σε αυτά τα χαλιά
    Έχουμε αποτελεσματικη δημοτικη αρχή
    Γελανε και οι πέτρες .Ρεζιλι

  4. Black cat αυτο που είπε ο Δήμαρχος ήταν παραπλανητικό να ψάχνετε εσεις οι γάτες οι black and black and white να βρείτε τον FB I !!zΕμενα θα ακούς !!Εχει σύμβουλο τον Jonny English 🔫από την βρετανική μυστική υπηρεσία την γνωστή MI 5 😮😮😮Αυτο ελειπε να σας πει ο Δήμαρχος τις πηγές του !!

  5. Γκιώνη αποκαλύπτεσαι σιγά σιγά. Όπως ο Χουάν Κάρλος την έκανε με ελαφρά από την χώρα και πήγε και μούλωξε στο Αμπού Ντάμπι, έτσι βλέπω κι εσένα να την κάνεις με ελαφρά για να μουλώξεις στη φαβέλα του Νιούπορτ. Καλοδεχούμενος θα είσαι, να κάνεις και παρέα σε κανέναν που’χει πλαντάξει στη μοναξιά του εξωτερικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog