Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Kαταπέλτης: «Σφυροκόπημα» Καραπανάγου σε Γκιώνη (video)

- Advertisement -

Στην τοποθέτησή του, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Γιάννης Καραπανάγος, επικεφαλής του συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, αναφέρθηκε στο αίτημα (για δεύτερη φορά) του loutrakiblog.gr να έχει πρόσβαση στις τηλεδιασκέψεις.

Δεν αντιλαμβάνομαι αυτή την άρνησή σας κ. Πρόεδρε, είπε ο κ. Καραπανάγος. Γιατί τόση εμμονή από τη δημοτική αρχή, αυτοί οι άνθρωποι που κάλυπταν επί τόσα χρόνια τις συνεδριάσεις, χωρίς ούτε ένα καφέ, χωρίς ούτε ένα νερό, από το δήμο, σήμερα αρνείστε πεισματικά, εφόσον δε βλέπουμε σε τι σας επιβαρύνει, εκτός και αν υπάρχει άλλη σκοπιμότητα.

Στη συνέχεια, ο κ. Καραπανάγος απευθυνόμενος στο δήμαρχο, με αυστηρό ύφος, τον κατηγόρησε για τα απαξιωτικά σχόλια που εξαπέλυσε εναντίον του δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού του, Κώστα Σταυρόπουλου.

Κατήγγειλε την τακτική του δημάρχου, με τον τρόπο, τις λέξεις που χρησιμοποίησε, όπως πχ “ο άνθρωπος είναι αλλού”, “ο άνθρωπος έχει πέσει χαμηλά” … (σσ σχόλια του δημάρχου για τον Κώστα Σταυρόπουλο)

Καταδικάζω τον κ. Γκιώνη όταν λέει, «άλλα καταλαβαίνει ο ένας και άλλα ο άλλος.»…είπε ο Γ. Καραπανάγος

Συνεχίζοντας την πρωτολογία του : «Ο κ. Γκιωνης δεν έχει κατανοήσει τι συζητάμε σήμερα. Ο κ. Ασημακόπουλος μου είπε τηλεφωνικώς, ότι θέλει να μας συναντήσει λόγω ελλείμματος ενημέρωσης. Και το έλλειμμα ενημέρωσης προέρχεται από τον κ. Δήμαρχο. |

Τάδε έφη  ο κ. Ασημακόπουλος. Γιατί τα απέκρυψε λοιπόν ο κ. δήμαρχος; Aπό πρόθεση, από αμέλεια;»

 

Επίσης ο κ. Καραπανάγος ρώτησε ποιος έχει πληρώσει τη μελέτη της Crowe Σολ. Ερώτημα που έχει διατυπώσει το loutrakiblog.gr δημόσια.

….

«Πρέπει να πάψουμε να είμαστε θεατές σε μια κακοστημένη Πολιτική παράσταση φιάσκο, ακυρώνετε με τις μέχρι τώρα ενέργειές σας, τον ίδιο σας τον εαυτό, κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνετε, ποιο ήτανε σήμερα το θέμα μας.

Κάνετε το μεγάλο λάθος να υποτιμάτε τον εαυτό σας και τον ακυρώνετε ως δήμαρχο, τον ακυρώνετε ως εκπρόσωπο του θεσμού. Γιαυτό λοιπόν εμείς κάναμε αυτό το αίτημα για να τον διαφυλάξουμε (το θεσμό)

Αν γνωρίζετε αυτές τις λέξεις που χρησιμοποίησα, αν αναγνωρίζετε την αβάσταχτη ελαφρότητα του πολιτικού σας «είναι», να το πετάξετε στο καλάθι των αχρήστων.

 

Καταπέλτης στην πρωτολογία του ο κ. Καραπανάγος, «σφυροκόπησε» το δήμαρχο με την επιχειρηματολογία του.

 

Ακούστε τον στο βίντεο που ακολουθεί

 

Θανάσης Μουζάκης: Μείναμε μεταξεταστέοι στις συννενοήσεις (video)

Κώστας Λογοθέτης: Θεσμική εκτροπή του Δημάρχου. Πότε κάναμε αίτημα για ΕΚΑΖ; (Video)

Μίλησε με αποδείξεις ο Ζερβός: O Δήμαρχος μας είπε ψέμματα (video)

Η εισήγηση του Κ. Σταυρόπουλου και η παραπομπή του δημάρχου για παράβαση καθήκοντος (video)

Δ.Βασιλείου: Ο δήμαρχος μας έχει μπουχτίσει στο ψέμα. Ο Ασημακόπουλος θέλει κλακαδόρους (video)

ΕΚΤΑΚΤΟ-Casino-Λουτράκι: Επιμένει ο Ασημάκης Ασημακόπουλος για συνάντηση

 

 

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Καραπαναγο ο συγκεκριμένος δήμαρχος δεν ξέρει να μιλάει και να φέρεται.. Απορώ πως τον ψηφιζαν τόσα χρόνια… Και που του τα λέτε δεν αξίζει χαλατε τον λόγο σας προς αυτόν.

  2. Έχω ακούσει Πώς μιλάτε και πως φέρετε…Δεν αξίζει να ασχολείστε τελευταία του φορά του συγκεκριμένου κυρίου ας απολαύσει τον χρόνο που του μένει ο κόσμος ξύπνησε.

  3. Με όλα αυτά που γίνονται στο δήμο
    Γιατί δεν κάνετε κάτι να τον διώξετε
    Αυτόν και την ομάδα του..Δεν είναι λύση αυτή
    Τα λέτε τα λέτε όλοι σας Υπάρχουν και άλλοι τρόποι
    Δεν βλέπετε τι γίνετε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog