Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ελλάδα – Ρωσία 13-10: Η Εθνική πόλο ανδρών προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

- Advertisement -

Η Εθνική Ελλάδας πόλο ανδρών νίκησε 13-10 τη Ρωσία στον ημιτελικό του Προολυμπιακού του Ρότερνταμ και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες για 16η φορά (και 11η διαδοχική) η Εθνική Ελλάδας του πόλο Ανδρών. Η Ελλάδα νίκησε 13-10 τη Ρωσία στον ημιτελικό του Προολυμπιακού του Ρότερνταμ και πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με τον Βλαχόπουλο να κάνει σπουδαία δουλειά, τον Φουντούλη να δίνει παρών στις κρίσιμες στιγμές και τον Ζερδεβά να υπερασπίζεται τη γαλανόλευκη εστία η Εθνική έκλεισε θέση.

Οι Ρώσοι προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, κυρίως εκμεταλλευόμενοι των παίκτη παραπάνω καθώς ο Χάρκοβ σκόραρε.

Στο τέταρτο, ωστόσο, η Ελλάδα με κρίσιμα γκολ κατάφερε και άνοιξε τη διαφορά.

Στον τελικό του Προολυμπιακού θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, το οποίο νίκησε 14-12 την Κροατία.

Ελάχιστη σημασία έχει καθώς ο σκοπός επιτεύχθηκε. Η Εθνική είναι στο Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Φυσικά οι διεθνείς, ο ομοσπονδιακός προπονητής και το επιτελείο ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς κρατώντας το μεγάλο εισιτήριο με την κάρτα επιβίβασης για την ιαπωνική πρωτεύουσα!

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-2, 5-4, 2-1. Σύνολο: 13-10.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 5, Γαλανίδης.

ΡΩΣΙΑ: Κοστρόφ, Σουτσκόφ, Κισέλεφ 1, Ντερεβιάνκιν, Ασάεφ 1, Χαρκόφ 5, Μερκούλοφ 2, Ναγκάεφ 1, Προνίν, Χολόντ, Λισούνοφ, Σεπέλεφ, Ιβάνοφ.

Λουτράκι-ΚΤΕΛ: Oταν η αντιπολίτευση έχει προτάσεις αλλά ….πέφτουν στο κενό.. 

Λουτράκι: Χάθηκε η μπάλα !1.900 ευρώ ακόμα για «έναρξη χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων»

Λουτράκι: ‘Επρεπε να σκοτωθεί ένα παιδί για να κάνουμε το αυτονόητο.. 

460.000 ευρώ χρωστά το Νοσοκομείο στο Δήμο Κορινθίων 

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε πάλι ο Ολυμπιακός καθάρισε !!Εννοω ότι τα 3/4 είναι η εθνική πόλο Ολυμπιακός !!Μα τα έχουμε πει πολλες φορές ότι ο Ολυμπιακός είναι σε όλα τα σπορ τροφοδότης των εθνικών ομάδων διότι έχει σε όλα τα τμήματα το καλύτερο ελληνικό και ξένο υλικό Αντρικος

  2. Έτοιμους τους παίρνεις τους παίχτες από μικρότερες ομάδες , μάλιστα στο χάντμπολ πήρες όλη την πρωταθλήτρια ομάδα έτοιμη και απλά βάλατε τις φανέλες σας.

  3. Έτοιμους ξε έτοιμους αδερφε όλοι οι αθλητές θέλουν να αγωνίζονται στο καλύτερο σωματείο της Ελλάδας και από τα κορυφαία στο κόσμο σε ομαδικά αθλήματα !Λεφτα έχουμε και αγοράζουμε !!Οταν ένα σωματείο είναι οργανωμένο έχει και χρήματα και επιτυχίες και τους καλύτερους αθλητές !οταν αλλά σωματεία δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν γιατί ένας αθλητής να πάει εκεί ?Θα πάει στον Ολυμπιακό και θα κερδίσει δόξα και χρήμα !Απλα τα πράγματα !!Αντρικος

  4. Να πω κι εγω μια ιστορια παλια με τον θρυλικο Αττιλιο σε ενα ματς που παιζαμε με τον εθνικο πειραιως. Για να μαθαινουν οι παλιοι και να ξερουν οι καινουργοι, ο Αττιλιο ηταν ο τρομπετατζης του θρυλου για πολλα χρονια και ξεσηκωνε την εξεδρα με την τρομπετα του. Ειχε ηδη ξεκινησει το ματς και πιο μετα ηρθε ο Αττιλιο. Μιλαμε για 82 83 τοτε. Κσι ο εθνικος δεν ηταν τυχαιος. Αρμοδωρος τοτε μεσα, μουκεας στα γκολποστ, πιττας, ιλουγκα κι ετσι. Τοτε δηλαφις, επαιρνε αποτελέσματα και απο μεγαλες ομαδες ο εθνικος, δεν ηταν τυχαια ομαδα. Ηταν κι αυτος το δευτερο καμαρι του πειραια. Αττιλιο εμεις, Ματζουρανη αυτοι. Χαμος στις εξεδρες. Ωραια εκεινα τα παλια χρονια με αγαπη για το ποφοσφαιρο, με τρανζιστορ στο χερι κσι αθλητικη κθτοακη το ωραδυ. Τι νοβα και μπουρδες και τετοια. Α ρε Αττιλιο, μας λειπεις ρε μεγαλε.

  5. Καλος τον kelepourman !Καλυτερα να λεμε ιστορίες παρά λαλακιες σαν του λόγου σου !!εχουμε κάτι ρεκόρμαν εδώ μέσα στην γραφικότητα και άσχετα πράγματα που εγώ είμαι μακράν δευτερος 😜😜Εδώ μέσα ρε εσυ είστε μερικοί που δεν λέτε καλή κουβέντα για κανεναν είστε ολο κακιά ζήλια ειρωνία !σκ@@@τοψυχοι !Ρε συ μην νηστεύεις τώρα την Σαρακοστή γίνε καλος και ευγενικός άνθρωπος και ο Θεός ξέρει και βλέπει !Καλα δεν βαρεθήκατε να λέτε τα ίδια και τα ίδια !και εγώ εντάξει ζοχαδιάστηκα μια δυο τρεις φορές αλλά ρε εσεις σεβάστηκε και τους άλλους εδώ μέσα που διαβάζουν τα κόμπλεξ του καθένος !κουραζουμε τον κόσμο ο ένας ειρωνίες ο άλλος να ζοχαδιάζετε !ημαρτον !Να περάσει παρακαλω να το δει το κελεπούρι μαν !Αντρικος

  6. Mην γενικεύεις. Το για κανέναν δεν ισχύει, διότι δεν υπάρχει δεύτερος να μας ζαλίζει εδώ με βαρετές αηδίες. Δεχόμαστε όλοι μας τα σχόλια των συνδημοτών μας, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, που στηρίζονται σε επιχειρήματα και σε λογική βάση. Τα επαινούμε ή τα αντικρούουμε με επιχειρήματα πάντα και ορθό λόγο. Αλλά εδώ μέσα υπάρχει ένας αγράμματος που δεν γράφει απολύτως τίποτα λογικό και για αυτόν δεν ισχύει το γηράσκω αεί διδασκόμενος, αλλά ζοχαδιαζόμενος. Μην τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι λοιπόν.

  7. Βρε που είναι η ιστορία που έγραψα !Μαλλον δεν θα το έστειλα !!Περασε ένας χρόνος ακριβώς οταν ο θρυλικος Αντρικος πήγε στο Λονδίνο για μια «δουλειά « Για εκεί στο εξωχικο μου λέω το α Εμιρειτς !!2 δίπλα και ο Αντρικος φυσικα παρόν !!Τυχεροι όσοι ζουν από κοντά τέτοια ματς και νίκες !Εχουμε και τους άλλους που λένε “εκεί που έχω πάει εγώ «😂😂😂Πηγές αλλά πως γυρισες είναι το θέμα 😜😜Αντε καλή επιτυχία στον πραγματικό πρευσβη σε όλα τα αθλήματα Ολυμπιακό !!Αντρικος και όλοι σήμερα υποστηρίζουμε ομάδα με κόκκινα (PSV ) 💪⚽️⚽️

  8. Τη μεγαλη μας αυτη νικη την αφιερωνω στον Αττιλιο που τον ανεφερα που με την καραμουζα του απο εκει ψηλα εμπνευσε τους ποδοσφαιριστες και μας εφεραν τη προκριση. Τωρα πια ειναι βεβαιο οτι ο θρυλος εχει το Γιουροπα καπ στην τσεπη του για πρωτη φορα στην ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου. Αντε και το Στου Λου του χρονου!

  9. Παρακαλούμε ο σχολιαστής που «πιάνει «στο στόμα του τον Αττιλιο κατά κόσμο Βασίλης Δουριδας να μας πει τι ομάδα είναι καταρχας και κατά δεύτερο λόγο για ποιο λόγο τρολαρει και παριστάνει τον Ολυμπιακό !!Το ότι δεν εισε Ολυμπιακός κάνει μπαμ !!Ειχαμε και έναν άλλον πρι λίγο καιρό κάποιον Ντεταρι 7 !Ακομα τον ψάχνουμε !!Αυτα τα λίγα γιατί θα φορτώσω και θα με κοψουν !!Αντρικος

  10. Nαι καλα λες. Τρομπετα. Και τη μια φυσας και την αλλη. Μπερδευτηκα. Εγω του αφιερωσα τη νικη ρε φιλε. Εσεις του αφιερωσατε τοτε τιποτα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog