Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποκλεισμένοι από διάφορες τραπεζικές συναλλαγές πολλοί κάτοικοι στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

- Advertisement -

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο zougla.gr

Σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά τις τραπεζικές τους συναλλαγές αντιμετωπίζουν πολλοί κάτοικοι οι οποίοι μένουν στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Κι αυτό, διότι όπως αναφέρουν οι ίδιοι, στην περιοχή τους δεν υπάρχουν υποκαταστήματα τραπεζών παρά μόνο κάποια ΑΤΜ, τα οποία όμως δεν καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Την ίδια ώρα λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν μπορούν να μετακινηθούν πέραν των δύο χιλιομέτρων προκειμένου να πάνε στα πλησιέστερα υποκαταστήματα τα οποία βρίσκονται στο Λουτράκι, δηλαδή 11χλμ μακριά.

Να σημειωθεί πως στους Αγίους Θεόδωρους διαμένουν αυτή τη στιγμή περίπου 4.100 άτομα μεγάλης κυρίως ηλικίας όπου δεν έχουν προφανώς e-banking προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Οι κάτοικοι κάνουν έκκληση προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση.

πηγή

H απάντηση του αντιδημάρχου κ. Αναστάσιου Σακελλαρίου

Δεν ισχύει αυτό.
Έχουν δοθεί διευκρινήσεις ότι με κωδικό 2 κινείσαι εντός Δήμου χωρίς τον περιορισμό των 2 km!

Κώστας Παντελέου: Αναβαθμίζουμε το οδικό δίκτυο του δήμου (φωτο)

Σχίνος-Αλεποχώρι: Επισκευάστηκαν οι σηματοδότες (φωτο)

Τέλος οι βόλτες σε θάλασσες και βουνά 

Σχολεία: Υπό εξέταση η παράταση του διδακτικού έτους 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καιρός ήταν να έρθουν οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων αντιμέτωποι με τις πράξεις και τις ευθύνες τους. Τόσα χρόνια απαξιώνουν τον ίδιο τους τον τόπο περιμένοντας από το κράτος να μεριμνήσει γι αυτούς και επιρρίπτοντας τις ευθύνες πάντοτε αλλού και αυτό διότι όταν είχαν τις αμέτρητες ευκαιρίες να φτιάξουν το χωριό τους ως ένα δεύτερο Μονακό παρίσταναν τους δήθεν και τους αδιάφορους.Όλα εδώ πληρώνονται.

  2. Eπειδη έχω κολυμπισει κατά το παρελθον και στο Μονακο, αλλα και στους Αγιους Θεοδωρους, μπορώ να καταθέσω με πλήρην επιγνωση και συναίσθηση του τι λεγω, οτι η Θαλασσα στον Αγιοθοδωρα είναι κατά πολύ ανωτερη του “Πριγκιπατου” και εκτος αυτου βγαζει και ποιοτικοτερα ψαρια και θαλασσινα! Απο φυση, “σκιζουμε” και παμε μια χαρα, στις υποδομες είναι που υστερουμε κοματακι λιγακι!! Τ.Ζ.

  3. Αντε με το καλο να κολυμπησεις και στην Κοπα Καμπανα να κανεις κι εκει μια συγκριση. Μονο ουαλια μην πας να κολυμπησεις. Βορειος Ατλαντικος, κρυα νερα. Αλλα και να πας, πως θα κανεις μετα το ντους σου σε κανα shoebox? Δεν θα μπορεις τα χερια σου να απλωσεις να τριψεις την πλατη σου. Πως το κανουν αλλοι, αποριας αξιο. Ισως δεν το κανουν καθολου.

  4. “Δεν θα μπορείς τα χέρια σου να απλώσεις να τρίψεις την πλάτη σου”. Ε, σε αυτή την περίπτωση, αγαπητέ μου, θα κάτσει η σύζυγός μου να μου την τριψει!! Για όλα υπάρχουν λυσεις! Δεν καταλαβα, εγώ δηλαδή είμαι κοροιδο που κάθομαι καθε τρεις και λίγακι και τις κάνω στην πλατη της, μασαζακι!!? Τ.Ζ.

  5. Γεια σου ρε ΤΖ με τα ωραία σου !!γεια τον άλλον κουκουρουκου κουκουρουκου !!

  6. Και εδω στα Πισια έχουμε σοβαρό θέμα , ακόμη και στην Περαχώρα μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχουν υποκαταστήματα όλων των τραπεζών δίπλα μας ! κυριε Δήμαρχε οι κάτοικοι κάνουν έκκληση προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog