Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Προχωρούν τα έργα ανάπλασης για το νέο υδατοδρόμιο στην Τρίπολη

- Advertisement -

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας, υπέγραψε τη σύμβαση για τα έργα ανάπλασης στη λίμνη Τάκα στην Τρίπολη, προϋπολογισμού 325000 ευρώ.

Τα εν λόγω έργα, η διάρκεια των οποίων ανέρχεται στους 6 μήνες (180 ημέρες), αφορά τη δενδροφύτευση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη λίμνη αναμένεται να υποβληθεί και ο φάκελος για την αδειοδότηση λειτουργίας υδατοδρομίου.

Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει φύτευση περί των 800 δέντρων 12 διαφορετικών ειδών περιμετρικά της λίμνης, οδοστρωσία και ασφαλτόστρωση του περιμετρικού δρόμου της λίμνης, διαμόρφωση του παραλίμνιου τμήματος με κυβόλιθους, ενώ θα τοποθετηθούν παγκάκια και κάδοι απορριμμάτων για τη διαμόρφωση των χώρων επισκεπτών.

πηγή

Πρωτιά που δεν θέλουμε η Κόρινθος σε νοσηλευόμενους με κορονοϊό στην Πελοπόννησο 

Καταγγελία αναγνώστη για τη Μυλοκοπή (φωτο) 

Αυτά είναι τα 5 ενεργά ηφαίστεια της Ελλάδας

Ανακοίνωση του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας Δήμου Κορινθίων 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν έλεγες σε κάποιον ότι θα έφτιαχναν στην Τρίπολη υδατοδρομιο κάποτε, αν δεν σε έλεγε μπιπ θα νόμιζε ότι λες ποντιακό ανέκδοτο 🙄🙄Και ομως θα γίνει στην Τρίπολη και εμείς που έχουμε την θαλλασα για υδατοδρομιο και για μαρίνες ασχολούμαστε που θα πάει το ΚΤΕΛ και αν θα χάσουν κάνα μέτρο χωράφι εκεί που θα περάσει ο προαστιακος!!!!Αντρικος. Στην περίπτωση αυτή θα το αράζω στην Τρίπολη το υδροπλανο που θα πάρω και θα παίρνω τον προαστιακό. Ο προαστιακος θα πάει και στην Τρίπολη 😎

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog